מה אתם חושבים על האלבום האחרון של מקפליי?

אלולי4

New member
מה אתם חושבים על האלבום האחרון של מקפליי?

אחרי שבחודש יולי מקפליי חילקו את אלבומם החדש radio:active עם עיתון יומי בבריטניה לא מזמן יצאה להם גרסה חדשה לאלבום שכוללת עוד רצועה של שירים. מה אתם חושבים על האלבום? איך הוא לעומת האלבומים הקודמים? בעקבות דעותיכם בשתי התשובות הראשונה האם אתם חושבים שמקפליי עשו החלטה נבונה כשהם עזבו את חברת התקליטים בה היו חברים ופתחו חברת תקליטים משלהם לעצמם? מחכה לתשובות שלכם

../images/Emo13.gif

אני גרועע בשאלות כאלהה
אבל שיהיה מה אתם חושבים על האלבום? אחלהה
איך הוא לעומת האלבומים הקודמים? אמממ לא יודעתתת רואים שהם התבגרו בעקבות דעותיכם בשתי התשובות הראשונה האם אתם חושבים שמקפליי עשו החלטה נבונה כשהם עזבו את חברת התקליטים בה היו חברים ופתחו חברת תקליטים משלהם לעצמם? כעעע

JuSt My LuCk

New member
אני רוצה גם לענות! ../images/Emo6.gif

מה אני חושבת על האלבום : שהוא קליט, חמוד,רואים שהם עשו דרך ארוכה ושעוד מחכה להם הרבה(כאילו התכוונתי שרואים שהם עוד מתכוונים להמשיך את הדרך שהם לא מפסיקים כאן
לא שהלאבום לא טוב XD ) ואני מתה כבר להזמין אותו =] איך הוא לעומת האלבומים הקודמים: אני אישית מאוהבת בWONDERLAND אבל ביחס לשניים האחרים הוא מעולה והוא בהחלט מקום שני אצלי עכשיו
האם הם עשו החלטה נבונה כשעזבו את החברת תקליטים ופתחו אחת משלהם?: בטח!!!!!!!!!!האמת חשבתי שהם מפגרים שהם עושים את זה XD אבל מתברר שהם באמת ידעו מה הם עושים והגיעו לדרך שאין ממנה ירידות =] (אני מקווה XD ) בקיצור... מקפליי בואו כבר לישראל יא עצלנים !

sweet shir

New member
המ. עונה D:

מה אתם חושבים על האלבום? מושלם:)
איך הוא לעומת האלבומים הקודמים? משתווה לוונדרלנד ויותר טוב מהאחרים חח.
בעקבות דעותיכם בשתי התשובות הראשונה האם אתם חושבים שמקפליי עשו החלטה נבונה כשהם עזבו את חברת התקליטים בה היו חברים ופתחו חברת תקליטים משלהם לעצמם? מבחינה מוזיקלית כן, מבחינת הקליפים - ממממממממש לא! XD (כמובן שהמוזיקה יותר חשובה.. חח Just saying.)

Bleed for Me

New member
חצי חצי

- אבל באמת חצי חצי חחח.. אני חושבת שחצי מהשירים מאוד קיציים, כאילו הם כתבו אותם לפני שעזבו את חברת התקליטים ולא היה להם מה לשים באלבום אז הם דחפו אותם (שירים כמו דו יא וסמייל למשל) והחצי השני מעולה, שירים רוקיסטיים מגניבים שמראים מי הם באמת (כמו קורפטד,POV,DGAO ודה אנג למשל) כאילו הם ניסו להגיע לכל המעריצים שלהם ובמקום לשלב קצת בכל שיר, הם עשו אלבום חצי חצי. - איך הוא לעומת הקודמים? מבחנתי השני הכי טוב אבל אין ספק שזה אלבום סבבה שמראה מי הם ואת היכולות שלהם..אבל הוא לא המועדף עליי..נראה לי שיותר טוב מהשלישי. - אני חושבת שהם עשו את ההחלטה הנכונה, זה מאוד קשה לעזוב ולפתוח חברתתקליטים משל עצמם אבל הם עשו את זה אז ריספקט מאן! כל הכבוד, עכשיו יש להם שליטה מלאה על עצמם ורואים את זה באלבום. ואהבתי את הדיון אז קבלתי ח"ח

amit678

New member
תודה../images/Emo13.gif רק שאלה בקשר למה שכתבת...

את יודעת שהם כתבו את השירים לפני שהם עזבו את חברת התקליטים הקודמת או שזו סתם השערה שלך? והבנת למה הם בעצם עזבו את חברת התקליטים הקודמת ופתחו חברה משלהם? כי אני לא...יש לך אולי לינקים לראיונות (כתובים, לא קטעים מיוטיוב ולא אכפת לי עם עברית או אנגלית...) שבהם הם מדברים על המעבר לחברה משלהם ועל האלבום החדש? כי זה ממש מעניין אותי וניסיתי לחפש אבל אני לא מוצאת
...

אלולי4

New member
אופס נכנסתי בטעות מהשם משתמש של אחותי...

היא הייתה לפני במחשב חחחח, זאת אני שכתבתי את ההודעה הקודמת
אני אשמח אם תעני לשאלות שלי בכל זאת...

Bleed for Me

New member
לא, זאת השערה

ככה מרגיש לי כי השירים הקיצים לא מרגיש לי כמו "מקפליי". והם ראמרו שהם עזבו את חברת התקליטים כדי שיהיה להם שליטה על המוזיקה שלהם ובכלל על הכל.. אני חושבת שמיקי העלתה פה בכל מיני חדשות לפני כמה חודשים ראיונות על המעבר שלהם לחברה משלהם אבל אין לי לינקים..

JuSt My LuCk

New member
אני אוהבת את DO YA!

אבל כן הוא קצת קייצ'י
אבל אני לא יכולה הקול של דני כ"כ מושלם בו XD

Bleed for Me

New member
כן, אין ספק שהוא נשמע מעולה..גם טום

אבל זה מתוק לי מידי.. אבל שוב, טעם אישי..dont kill me..

JuSt My LuCk

New member
חחחחח לא אני מסכימה איתך שהוא קיטצ'י ../images/Emo13.gif

אז i won't kill you XDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo207.gifבנותתת כנסוו זה ממש חשובב../images/Emo70.gif

תקשיבו... חשבתי על זה הרבהה והיום אמרתי שאני אומר לכן את זה :]] הרי אין מצב שבעולם שאנחנו נוכל להביא את מקפליי לארץ כי דוגרי...אפחד לא מכיר אותם פה! צריך לעשות משו מהר כדי שיהיה לאנשים מודעות אליהם! אז...מה כדאי שנעשה? מישהי בכלל ראתה את הסרטון שהם היו בברזיל? פאקינג כל המדינה הייתה שם! אנחנו בפורום בקושי 50 XDD אז...מה אתן חושבות שאפשר לעשות? לרשום במייספייס וזה... זה אחלה רעיונות אבל זה לא מביא יותר מעריצים... נכון? שרשרו תגובות, אל תתביישו
XDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחח זה בסדרר :]] האמת...

משום מה שהלכתי בדרך לביצפר חשבתי על לתלות תמונות שלהם ולרשום מקפליי בכל חורר...ואת השירים שלהם... וואיי אני כזאת עמה...אבל באמת אין כ"כ רעיונות... אולי לשלוח למעריב לנוער ולראש אחד ובכלל לעיתונים שיכתבו עליהם...יותר...

JuSt My LuCk

New member
אוקי צריך פשוט.... לחפור לתחנות הרדיו

שישימו שירים שלהם , הם יכולים לשים מהדיסק של JUST MY LUCK והאמת הם יכולים לשים את של כל הדיסקים יש בארץ
וצריך לחפור להם עם מכתבים ועם טלפונים (למישהי יש את המספר של גל"צ או משהו כזה?) ו... צריך בבית ספר לחפור לכולם עליהם (אצלי כבר כולם יודעים מי אלו מקפליי ומה השמות שלהם ומה תאריכי הלידה שלהם XD ) ואם יש לכם רדיו בבי"ס אז תשתלטו עליו יום אחד ותתקעו כמה שירים של מקפליי.... שמעו אין הרבה מה לעשות... אבל צריך לעשות משהו =\

!!!!!!!!!1

את צודקת , אצלי בבית ספר יש רדיו בכל הפסקה , וביקשתי לשים שירים שלהם , והבאתי להם דיסק עם 3 שירים ושמו אותם . אבל יש לי בית ספר של ערסים . ולא היו תגובות משו .

JuSt My LuCk

New member
חחחחח XD את לא לבד

יש לי גם בי"ס של ערסים XD אבל בכל ערס יש פריק קשוח ואפל (חחח סתם XD) שמוכן להקשיב למקפליי ועמוק עמוק בתוכו הוא אוהב אותם
אז אם נחפור עם השירים אולי הוא יצא XD הקטע אצלי הוא שחברה שלי ברדיו והיא לא מוכנה להשמיע את מקפליי!! והיא יודעת כמה אני רוצה
XD אני פשוט אצרוב לה שיר ואגיד לה להשמיע אותו
ואז אני אחביא בפנים שיר של מקפליי! מוהאהאהאה!! XD

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifאני חפרתי עליהם לכל החברות שלי

והצלחתתי :] הם שומעות אותם ועוד כמה בנים שחפרתי להם עליהם שומעים אותם
דווקא אני הבנתי שהרבה אנשים מכירים אותם פה :]

למעלה