../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אמ, קצת קשה לי להחליט בעניין הזה
מה אתם חושבים על האלבום? כמו כל אלבום שלהם או של כל אומן אחר, יש שירים שאהבתי יותר ויש שירים שאהבתי פחות. רוב השירים כאן טובים לדעתי, מבחינת הליריקה וכמובן מבחינת הלחן שלדעתי חשוב ביותר. אין שום שינוי בסגנון המוזיקלי שלהם ואולי לטובה. סגנון האלבום נראלי יותר קרוב ל-MITO אבל טוב יותר.
איך הוא לעומת האלבומים הקודמים? כל אלבום טוב בפני עצמו, בהשוואה לאבום הראשון אני יותר מתחברת לנוכחי, הוא כפי שכבר אמרתי קרוב בסגנון למושן אבל טוב יותר ולגבי וונדרלנד אני לא יודעת. בשניהם יש כמה וכמה להיטים וקשה להחליט. מכל שיר, בי-סייד וקאבר שהם אי פעם ביצעו לא היו באמת שירים שלגמרי לא אהבתי. יש פשוט את האהובים יותר ופחות. באופן כללי, האלבום הזה טוב.
בעקבות דעותיכם בשתי התשובות הראשונה האם אתם חושבים שמקפליי עשו החלטה נבונה כשהם עזבו את חברת התקליטים בה היו חברים ופתחו חברת תקליטים משלהם לעצמם? הם טענו שהחברה סגרה עליהם והחליטה יותר מדי החלטות מוזיקליות עבורם שפגעו באיכות הלהקה ובשירים שלה. אם הם חושבים שהם עשו צעד נכון אז גם אני. אם טוב להם, הם מאושרים ויש להם יד חופשית בכל מה שקשור למוזיקה שלהם כבר לא יכול להיות לא טוב. אני רק מקווה שהם ינצלו את זה לטובתם ולא יפגעו מזה. כמו ההחלטות הטיפשיות שלהם בנוגע לקליפים
.