מה אתם חושבים על האלבום האחרון של מקפליי?

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif הי זה ממש לא נכון!

יש הרבבבהההה יותר מ50 בנות שאוהבות את מקפליי בארץ.. רק בפורום אני חושבת שיש יותר...[אני מדברת גם על אלה שלא כ"כ פעילות]. דווקא ממש בזמן האחרון אני מגלה עוד ועוד אנשים ששומעים את מקפליי ואוהבים אותם...או לפחות מכירים אותם..כל שבוע מעריב לנוער מפרסם מכתב באיזשהי פינה שמישהי מבקשת שיפרסמו על מקפלייי[ומעריב לנוער ממש מסננים מכתבים אז תחשבו כבר כמה שולחים להם].. אני לא אומרת שכל המדינה אוהבת אותם אבל אני באמת מאמינה שיש איזה 200 איש לפחות שירצו לבוא להופעה אם הם יבואו לארץ.. אבל מה שכן צריך לעשות זה איכשהו לשככנע את תחנות הרדיו...אבל איך לעזאזל?מישהי כאן ישלה קשרים ברדיו =\? ואז זה אולי גם ישכנע את מקפליי לבוא לכאן כי הם ידעו שלפחות משמיעים אותם ברדיו ואולי גם זה יגרוום לעוז אנשים להכיר ולאהוב אותם..

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifלא עזר.אוקי.צריך להמשיך לנסות!

תראו אני רואה במייפייס שלהם מללאאא בואו לאמריקה ברזיל מקסיקו ואולי הודעה אחת שלי בואו לישראל או של יובל או של קרן או של איזו אחת שקוראים לה צליל!
כאילו אני חושבת שהםלא מודעים לנו ואני חושבת שדורית צודקת אם הם יבואו יש לפחות 200 בנות שיבואו וגם כמה ידידים שלי אוהבים אותם אז כאילו לא צריך להתייאש וחוצמזה אם הם יבואו לישראל זה יהיה פרויקט וזה וגם אם לא יודעת...יהיו 100בנות.. וכן,צריך קשרים בתחנות רדיו ואני אתחיל לתשאל את אמא שלי ואת אבא שלי אם יש להם קשרים ואני יודעת שבאתר של 100FM יש פורום כזה של לרשום הערות תגובות וזה ואפשר להיכנס לכל האתרים של תחנות הרדיו או אם אתן נתפסות על כזה שמתקשרים ומבקשים שירים אל תתקמצנו על השיחה תבקשו את מקפליי ואז יגידו לכן "מה,רגע?מקפליי?" ואז אתן יכולות לספר על הלהקה וזה כבר נותן יותר מודעות ויכול להיות שיכירו אותם וישימו שיר שלהם וצריך להגיב במייפייס לשלוח הודעות פרטיות הרי.. אין דבר העומד בפני הרצון!

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo45.gif

רק בישראבלוג יש מעל ל-50 בנות שאוהבות אותם,ולפחות 4 טבעות עליהם
אני מכירה מלא בנות שאוהבות מקפליי,ולא קשור לפורום.. בתכלס בלי קשרים לא יעבוד לנו..

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif זהו זה מה שאני אומרת שצריך לחפש קשרי

ם...גם אם זה מדובר בשכן של הסבתא של הכלב מהחצר.. אני אראה,אם אני חושבת נכון אז ישמצב לקשר עם הרדיוXD.. חחח רדיו אקטיבXD...ממש מתחבר למצב חח..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifובכן, זה קצת קשה לי להחליט

כי יש שירים שהם טובים באלבום הזה ויש כאלה שלא.. מה אתם חושבים על האלבום? הוא ככה ככה, כאיש שירים שאני ממש אוהבת בו כמו DO YA שהוא שיר כיפי והם נשעים טוב שם כולל קורפטד והשירים העמוקים שהם עשו.. איך הוא לעומת האלבומים הקודמים?הוא יותר טוב לעומת אושן אבל לעומת 2 הראשונים ממש ממש לא, 2 הראשונים היו הכי טובים בהחלט ואני מחכה שהם סוף סוף יעשו משהו דומה לראשונים כי אני מתגעגעת לצליל הזה שלהם לגיטרות האחרות שלהם.. כי זה נשמע שונה... כל כך שונה. בעקבות דעותיכם בשתי התשובות הראשונה האם אתם חושבים שמקפליי עשו החלטה נבונה כשהם עזבו את חברת התקליטים בה היו חברים ופתחו חברת תקליטים משלהם לעצמם? אני לא ממש יודעת, חברת התקליטים שה היו בה דיי רדו בהם ואמרו להם מה לעשות והכתיבו את הקצב ולפעמים זה לא עושה כל כך טוב ללהקה.. אני חושבת שבגלל זה התחלנו לראות שינוי בהם מהאלבום השלישי אולי ברגעים האלה החברה ממש כבר נכנסה להם לתוך הוריד כמו שאומרים חח לודעת פשוט משהו קרה.. אולי הם התגברו וזה מה שקרה אבל אני מסרבת להודות בזה
למרות שאני מתחילה להתרגל חחח So much has changed! אררר XD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo124.gifביקורת על רדיו אקטיב../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif../images/Emo26.gif

מצאתי אותה לפני כמה ימים וזה מתאים לשרשור אז חשבתי למה לא לשים
ביקורת שדיי עצבנה אותי האמת. המממ... נכתב ע"י לורן מרפי. http://entertainment.ie/album-review/McFly---Radio:ACTIVE/5961.htm
Whoever would have thought back in 2003 (when McFly were being groomed as the successors's to Busted's radio-friendly pop-punk throne) that they'd still be around four albums later? And not only that, but they'd have left their major label deal and released that fourth album on their own Super Records imprint? It's fair to say that the Londoners' initial forays into the chart world could be best described as 'harmless'; these were innocuous pop songs that mums was just as likely to love as their teen daughters. Originally released as a freebie with The Mail on Sunday in June, Radio:ACTIVE is confirmation that although McFly have 'grown up', their sound has developed little since that first pep-tastic record. And though they'd probably be more interested in emulating Blink-182 than Busted these days, many of the tracks here are middle-of-the-road, guitar-led rock that suggest the quartet have been binging on Springsteen and Petty's back catalogue - which Everyone Knows and Falling In Love are both illustrative of. Aside from all the turgid rock, though, there are some passable attempts at creativity, even if they're largely impaired by Danny Jones's ridiculous American singing voice (an image the band rely heavily on, in truth). Lies and Corrupted provide exuberance with their respective bounce and grunge, and there's a stream of pomp-rock running through many of these songs that nod to Queen, on occasion. Even so, McFly's inclination to write songs that could soundtrack toothpaste ads (Smile) means that they'll always be a band that fills a gap in the market - no more, no less.​

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הלורן הזאת מבקרת מוזיקה או משהו?

כי אני לא מבינה לפי מה היא ביקרה את האלבום. יש חלקים במה שהיא אמרה שאני מסכימה, למשל העובדה ששיר כמו Smile בהחלט יכול להיות כפסקול לפרסומת של משחת שיניים, שהאמהות של הבנות הטינאג'ריות שלהן אוהבות אותם באותה מידה ושהבנים מנסים להתרחק מהסגנון שהיה להם באלבום הראשון וללכת לכיוון יותר עדכני, "בלינקי" ומיינסטרימי שמצליח היום יותר ללהקות אמריקאיות כמו מכר, סימפל ועוד. אבל מה שהיא אמרה שהם מסתמכים על הקול של דני ממש לא נכון לפי דעתי. ככה שהדעה שלי חלוקה לגבי כל מה שהיא אמרה, ובסופו של דבר יש פה גם הרבה קטע של "על טעם וריח אין להתווכח" ויכול להיות שמקפליי פשוט לא Her cup of tea

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אמ, קצת קשה לי להחליט בעניין הזה

מה אתם חושבים על האלבום? כמו כל אלבום שלהם או של כל אומן אחר, יש שירים שאהבתי יותר ויש שירים שאהבתי פחות. רוב השירים כאן טובים לדעתי, מבחינת הליריקה וכמובן מבחינת הלחן שלדעתי חשוב ביותר. אין שום שינוי בסגנון המוזיקלי שלהם ואולי לטובה. סגנון האלבום נראלי יותר קרוב ל-MITO אבל טוב יותר. איך הוא לעומת האלבומים הקודמים? כל אלבום טוב בפני עצמו, בהשוואה לאבום הראשון אני יותר מתחברת לנוכחי, הוא כפי שכבר אמרתי קרוב בסגנון למושן אבל טוב יותר ולגבי וונדרלנד אני לא יודעת. בשניהם יש כמה וכמה להיטים וקשה להחליט. מכל שיר, בי-סייד וקאבר שהם אי פעם ביצעו לא היו באמת שירים שלגמרי לא אהבתי. יש פשוט את האהובים יותר ופחות. באופן כללי, האלבום הזה טוב. בעקבות דעותיכם בשתי התשובות הראשונה האם אתם חושבים שמקפליי עשו החלטה נבונה כשהם עזבו את חברת התקליטים בה היו חברים ופתחו חברת תקליטים משלהם לעצמם? הם טענו שהחברה סגרה עליהם והחליטה יותר מדי החלטות מוזיקליות עבורם שפגעו באיכות הלהקה ובשירים שלה. אם הם חושבים שהם עשו צעד נכון אז גם אני. אם טוב להם, הם מאושרים ויש להם יד חופשית בכל מה שקשור למוזיקה שלהם כבר לא יכול להיות לא טוב. אני רק מקווה שהם ינצלו את זה לטובתם ולא יפגעו מזה. כמו ההחלטות הטיפשיות שלהם בנוגע לקליפים
.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאני,עצמי ואנוכי עונה ../images/Emo13.gif..

-מה אתם חושבים על האלבום? אחלה של אלבום,באמת.ממש רואים שהם היתבגרו באלבום הזה ורואים שהם באמת השקיעו ונתנו מהלב שלהם בשבי להאלבום הזה [חוץ מהשיר סמייל שאפילו טום אמר שהוא כתב את השיר הזה בלחץ כדי לסגור את האלבום].אבל באמת יש שם שירים ממש מעולים [מממש ממש ממש] אבל בכל זאת,הדיסק האהוב עלי הוא מושן ואחריו בקרב צמוד..רדיו אקטיב.. -איך הוא לעומת האלבומים הקודמים? הרבה יותר האמ...עוצמתי[?] נו באמתת אני לא צוחקת
. -בעקבות דעותיכם בשתי התשובות הראשונה האם אתם חושבים שמקפליי עשו החלטה נבונה כשהם עזבו את חברת התקליטים בה היו חברים ופתחו חברת תקליטים משלהם לעצמם? א---בסלוטלי!עשו את הדרך הנכונה!!..ופעם הבאה כשהם נכנסים להקליט אלבום..שיעשו את זה בישראל
.

למעלה