לצורך הויכוח, אני מדברת על העיקרון
המשפט הזה של משרד החינוך
"על-פי הוראת משרד החינוך אין לרשום ילדים שאינם יהודים למוסדות החינוך הממלכתי-דתי". הוא מפלה, כי מדובר על חינוך ממלכתי, אילו זאת הייתה רשת פרטית של חינוך דתי אז ניחא... אבל זה לא המקרה פה. אני אישית לא מכירה אף יהודי משיחי, ולא יודעת אם יש להם מסגרות לילדים שלהם או לא, כך שאני מדברת על העיקרון. ועל זה שקיימים בדיוק אותם מקרים שמהווים אנלוגיה למקרה המובא ואצלנו זה מאוד טבעי ואין ארגון יד לאחים הנוצרי שמאיים כדי שלא יקבלו ילדים מוסלמים ועוד יותר שאבותיהם הם בכירים בתנועה האיסלמית. דבר שני, לשאלה אם הם אישית מעדיפים מסגרת דתית. זה גם הגיוני, אני זוכרת שקראתי כתבות על הורים מוסלמים בארה"ב ובקנדה שמעדיפים לשלוח את הילדים שלהם לבתי ספר קתוליים, כי בית הספר הוא שמרני יותר וקרוב אליהם מבחינת העניין של יחסי בנים בנות וצניעות וכו'. וזה יותר עדיף להם מאשר לשלוח את ילדיהם לבית ספר אמירקאי חילוני לגמרי. אני שוב אומרת וחוזרת, זה
ילדי גן, בגן שלי למדתי עם ילדים מוסלמים, וכן וכמו הילד המפחיד שמנסה להמיר יהודים בכוח בן ה
ארבע שבא עם כובע שכתוב עליו jesus, גם הם באו עם שרשראות או סימנים המייצגים את דתם. מעולם לא הייתה בעיה עם זה, ודווקא זה היה די נחמד להרחיב את האופק ואת המחשבה