מה אתם חושבים על הסרת שיער לגבר?

מה אתם חושבים על הסרת שיער לגבר?

חשוב לי בעיקר מה הבנות חושבות אבל אשמח לשמוע את כל מי שיש לו דעה בנושא

השאלה היא האם כדאי לגבר לעשות דילול או הסרת שיער?

אני למשל תמיד לא הייתי שלם עם זה שאני שעיר, אז חשבתי אולי לעשות, ומצד שני למה לי לשנות את מי שאני?

הקטע הוא שהבנתי שזה מאוד מפריע לחלק מהבחורות אז אני לא ידוע מה לעשות.. מה אתם אומרים?

Puskas

New member
תוריד אחי..

למזלי אני לא שעיר אבל איפה שבכל זאת יש יותר מדי, אני מקצר עם מכונה או מוריד לגמרי על הסכין.
זה גם לנוחות שלך.. פחות חם, פחות מזיעים ופחות ריח לא נעים..

FineSilverMan

New member
אנחנו לא גורילות...

יש רק כמה מקומות בגוף שיש שיער צפוף ממש: במפשעה, בבית השחי ועל הראש.
שאר השיער דליל למדי והסרתו לא תשנה הרבה מבחינת הרגשת החום או הריח...

בגדול, זה סוג של צו אופנתי/תרבותי.
אם זה מה שמרגיש לאחד נכון, שיעשה זאת.

אבל לא כדאי לגלח בסכין -- שיער קוצני זה די מעצבן לשני הצדדים...

Puskas

New member
כן זה די מעצבן

אבל לפעמים חלק זה פשוט נעים יותר.
אבל בהחלט אפשר להסתפק בקיצוץ לאורך 1.5 מ"מ במכונה.

ותאמין לי אחי.. יש לא מעט גברים שהם ממש גורילות.. שטיחים על החזה שאתה לא רואה גוף, בכלל...
מהאלו שתמיד מבצבץ להם שיערות ארוכות מהצווארון חח

אישית אני מת להוריד את המעיל פרווה שלי מהגב הגב + כתפיים השעירות שלי סתם מציקים לי בקיץ והייתי מת להסיר את השיער הזה אבל אין תקציב וגם מפחד שיגדל בחזרה בצורה נוראית יותר ממה שעכשיו (צוות הוואי ובידור במלון לפני כמה שנים קראו לי בבון
)

בגדול אני לא אוהב את המראה הסופר חלק .. טיפלה שיער בחזה עוד לא הרג אפ'חד

song10

New member
חחח אתה מתוק..

האמת היא שאתה לא חייב ללכת לקוסמטיקאית שתוריד לך את השערות בכתפיים... אתה יכול לעשות זאת בעצמך כשתמשוך את חתיכת הבד בכיווה ההפוך של גדילת השערה...
לגבי הגב... תבקש ממישהו שקרוב אלייך... :)

AlanSmith

New member
אחרי שראיתי כלבוטק (לא שזה שינה את מה שחשבתי)

השוק של ההסרות האלה ממש פרוץ לגמרי, אל תתפתה למחירים נמוכים מדי ולמקומות לא מוכרים בלי מוניטין. תבדוק טוב מאוד אם אתה מחליט לעשות איפה אתה עושה ונסה לשמוע המלצות של מקום טוב.

אתה לא תתקן את עצמך על כל דבר שמפריע לבחורות מסוימות. לא חייבים להיות הגבר האידיאלי תמיד אם אין לך עודף כסף וזה לא ממש מפריע לך אז אין טעם לעשות סתם.

בכל אופן שיהיה בהצלחה.

פרח יבש

New member

היי, אני בחורה, עשיתי הסרת שיער בכל הגוף בעצמי, אבל לבנים אני לא חושבת שזה יפה להיות חלק.
מקסימום בפנים, כי אני לא סובלת זיפים, וגבה אחת זה קצת מטריד... אבל חוץ מזה.. שוב, לדעתי לבנים זה לא יפה.
זה חלק ממה שהופך אותם לגבריים. לא הייתי רוצה להיות עם בחור יותר חלק ממני XD

bikingstudent

New member
אז גבר חלק
מה לגבי שטיח ? כשיש שיער

צפוף ?
כמו שיש להרבה גברים (אחרת למה חושבים על הסרה?)

פרח יבש

New member
לי אישית זה לא מפריע בכלל :)

אבל הכל תלוי בך. תנסה לעשות שעווה לפני, לראות אם אתה אוהב את המראה הזה או לא.
המטרה של לייזר בדרך כלל זה להוריד את הכל. אם אתה רוצה רק לדלל - שתדע שדילול של לייזר סתם הופך את זה למוזר ולא טבעי. זה פשוט קרחות. בחלק מהאיזורים יש צמיחה גדולה של שיערות, ובחלק מהאיזורים אין כלום.

ואגב, אם בכל זאת תחליט לעשות לייזר, עדיף אצל קוסמטיקאית באופן פרטי, מאשר במכון. זה קצת יותר בטוח...

EdisonGirl

New member
וואלה? נראה לי שזה תלוי כבר במטפל/ת...

כי דילול זה לבחור אילו שערות להוריד ואילו לא.. זה כבר נכנס לנישה של אומנות ולא טכניקה נטו

פרח יבש

New member
זה לא ממש תלוי במטפלת...

זה פשוט איך שהלייזר עובד... בדר"כ בראש של המכשיר זה קוביה בגודל 2*1 ס"מ שפולטת קרינה ופוגעת בשורש של השיערה...
והיא פשוט עוברת על כל האיזור עם הראש הזה.
יש נקודות בגוף שקולטות את הקרינה הזו יותר טוב, ונקודות שקולטות אותה פחות טוב.. מפה נובעות הקרחות...
אתה מוזמן להתייעץ עם קוסמטיקאית, אם אתה לא סומך עליי

h a j b i

New member
לא, עניין של גנים

חלק יהיו שעירים בכל מיני מקומות כבר מגיל צעיר, אצל חלק יגיע יותר מאוחר, אצל חלק אף פעם.

EdisonGirl

New member
לא אוהבת שעיר מידי - גם לא חלק מידי

אם אתה רוצה ללכת על זה, עשה דילול בלייזר או אינפרא או משוכזה...

אם הייתי רואה תמונה של מישהו והוא היה ממש שעיר, היה לי קל מאוד לפסול. מצטערת על השטחיות, אבל זה לא מושך אותי.
(אם הייתי מכירה אותו קודם והוא היה מוצא חן בעיניי, סביר להניח שכבר לא הייתי מסתכלת על זה בכלל... פשוט לא שמה לב.. אבל כרושם ראשוני זה לא משו)

ובקשר ל"למה לי לשנות את מי שאני?"-
מה תגיד על בחורות אם לא יגלחו שום דבר, ואני מתכוונת לשום דבר...
זה אומר שתתחיל לראות לא רק בתי שחי שעירים, אלא גם גבות מחוברות, שפמים, מיני זקנים ועוד "מרעין בישין"
אתה לא משנה שום דבר בעצמך או באישיות שלך- לפי התרבות העכשווית זה פשוט אסתטי ומטופח יותר, ועד שהמציאות הזו תשתנה, אם אתה לא שלם עם זה (כי אז אני ממש לא בעד לשנות רק בגלל צו החברה), ואמרת שאתה לא, אז עדיף שתזרום ותגלח.

AlabamaW0rley

New member
מה אני יודעת על מה שאחרות אוהבות

אני מפרידה בין מה שנחשב מראה מטופח למה שיפה בעיני. אני גם במקרה יוצאת עם גבר שעיר. אז אתפדח אם הוא ילך בחולצה שתחשוף את שיערות החזה או הכתפיים שלו. כי זה לא נחשב יפה ומטופח, זה כמו ציפורניים לא מסודרות וחזיה ישנה שמציצה מתחת לחולצה. אבל להגיד לך שזה מפריע לי כשאנחנו בבית? ממש לא. לא שאני מתעלמת או משלימה עם השיעור, זה פשוט באמת ממש ממש לא נתפש בעיניי כלא יפה. ההפך, זה מושך לטעמי.

Cade Foster

New member
זה מתחלק בערך חצי חצי

בין נשים שאוהבות שעיר לנשים שאוהבות חלק. מה שמשאיר אותנו עם איך לך יותר נוח ולא איך נוח לאחרים.

למעלה