מה אתם חושבים על הסרת שיער לגבר?

Optimus_Prime

New member
להגיד את האמת,

אני לא שקלתי את זה מעולם אבל בשנים האחרונות אני רואה המון, המון, המווווון גברים שמסירים שיער חלקית/בצורה מלאה. רואים את זה בכל מקום ש... ובכן, בכל מקום שגברים הולכים בלי חולצה. אפילו במלתחות בחדר כושר

גם יצא כמה פעמים שהנושא עלה בחבר'ה והרבה אמרו שהם עושים את זה. ואני לא מדבר על שיעור פחות נפוץ (בכתפיים, באוזניים, בתחת) אלא על משהו די רגיל - בבטן, בחזה, ברגליים.

בנוגע לבחורות - לא בטוח אם זה שיקול *כזה* חשוב אבל לפעמים יש דברים קטנים שלפעמים כדאי לעשות אותם רק כדאי להגיד לעצמך שעשית ואז, כמו שכתבת, תהיה שלם עם עצמך.
רק לא להגיע לרמות של ג'רי :
http://www.youtube.com/watch?v=xuboJiAUMd8

תגובה

אז זהו שמצד אחד אם זה יצא טוב אני ארגיש שלם עם עצמי, אבל זה יכול גם לצאת לא משהו וזה יקר.. אז אני לא ידוע..
ואם אתה שואל אותי זה מאוד חשוב לי מה הבחורות חושבות עליי.. ומפריע לי שאני יכול להוריד למישהי ממני בגלל זה..
אז אני עדיין לא יודע מה לעשות..

Puskas

New member
למה יקר?

אל תעשה לייזר.. תוריד לבד עם מכונה ועם שעווה..
אמנם זה מצריך תחזוק של פעם בשבועיים-שלושה ככה אבל זה זול ושווה את זה.

לא יודע

אני עושה אם מכונה.. וגם לזה אין לי יותר מדי סבלנות, שעווה? אתה נורמלי? לא רק שזה עושה קרחות וכואב.. אני באמת לא רוצה לחשוב שהגנו לתקופה שגבר סטרייט צריך להוריד שערות בשעווה..

Puskas

New member
אני חושב

שהיום גברים סטרייטים הם הרבה יותר פתוחים בנושא של הסרת שיער, גם בשעווה (זה לא שלייזר זה גברי יותר לצורך העניין חח)..
אני למשל מוריד במקום שאני חושב שעדיין רוב הגברים לא מורידים בו, אני עושה חלק לגמרי ואני בטוח שבעייני לא מעט גברים זה יראה הזוי..
לא אכפת לי וגם לך לא צריך להיות אכפת... אם אתה לא רוצה שעווה מטעמי כאב אז סבבה אבל זה ממחשבה של מה יגידו עלייך,
או בקטע ש"זה לא גברי" אז שכח מזה.. אין לך מה להתבייש, תעשה וזהו.

Optimus_Prime

New member
הפתרון פשוט

בתכלס, זה כמו אצל שיער ראש: (לפחות אצל מי שעוד צומח...)
מגלחים. לא אהבת? לא נורא. זה צומח מחדש

יקר זה לא יצא - מכונה זה בקטנה, וכן, צריך סבלנות..

זה חשוב מאוד מה אחרים חושבים עליך - אבל הכוונה היא שזה לא צריך להיות שיקול בלעדי כיוון שאתה לא יכול לדעת מה חושבים עליך עם/בלי. כמו שראית, גם בשרשור הזה יש כאלה שבעד ויש כאלה שנגד.

Optimistic Girl

New member
המזל שלי הוא

שהחבר שלי לא שעיר טבעית

כאילו יש לו שיערות אבל בהירות ובקטנה...

אני אישית לא הייתי יוצאת עם גורילה ותסלחו לי
תם העידן שבו מותר להיות לגבר שעיר!
אני רואה יותר מידי סדרות וסרטים שבהם הגברים חלקים
ובטוחה שגם נשים אחרות רואות זאת בTV
כך
שעכשיו זו האופנה החדשה

תמיד רצוי לעשות שעווה או דילול
אין לי בעיה עם גברים שעירים אבל שוב בפרופורציות!

aשרון

New member
דעתי......

אל תחשוב על אנשים אחרים, תעשה מה שטוב בשבילך. אם אתה לא שלם עם המראה הזה אז תוריד, זה לא סוף העולם ולא סוף הגבריות עלי אדמות .

ולהוריד שיער מהגוף זה לא ישנה את מי שאתה, מי שאתה בא מהנשמה שבפנים (כן, נשמע קיטשי לחלוטין אבל לא מצאתי דרך אחרת לומר את זה).

ואם זה מציק לחלק מהבחורת עד כדי כך, אז תעשה את זה בשבילן, אולי זה יוביל אותך ואותן למקומות שלא חשבת עליהם.

נ.ב : ולשים תמונה של אדם ברודי בקישור לפוסט הזה בעמוד הראשי של האתר, מי מעשן שם בתפוז?...

נ.ב 2 : אחלה תמונה
, של ברודי כמובן...

Sunshine Smiles

New member
לא ציינת איפה אתה רוצה להוריד שיער?

אני אישית מאוד לא אוהבת שעירים בחזה ובבטן, למזלי חבר שלי וגם האקס היו חלקים באופן טבעי ...אז לא נאלצתי להתמודד עם זה.
אבל בהחלט אם היה לי חבר עם חזה שעיר הוא היה נאלץ לעשות עם זה משהו :S
אם אתה מתכוון ברגליים / ידיים לדעתי זה מיותר לגמרי , אותי זה היה מרתיע בגבר.

ואגב, מבחינת חזה ובטן זה לא כזה נדיר אני מכירה הרבה בנים שעושים שעווה או לייזר אפילו.

לא ציינתי כי שאלתי בצורה כללית

אבל אם את שואלת אז קבלי תשובה, חשבתי לעשות אולי דילול שיער ברגליים ובידיים, יש לי שיערות גם בחזה באמצע, אני חושב שזה גברי אז זה לא קריטי
בבטן יש לי פס שיער אבל לא יותר מדי, אולי היה יותר יפה בלי מי יודע? דווקא זוכר לי שמישהי אמרה שזה מושך אותה פס כזה בבטן..

yuval344

New member
תתיחס לזה בתור תספורת או גילוח פנים

מנסיון של שנים עם לא מעט בנות, לייזר (לא עובד למי שממשיך לייצר טסטוסטרון - רובנו ממשיכים עד גיל מכובד אם אנחנו בריאים,)גילוח גם מציק לי, אבל מכונת תספורת זה פיקס, בעיקר בקיץ (משפר את ההיגיינה), רובן חושבות שזה יפה (בעיקר עם החיטובים בולטים) הם רואות את אותן פרסומות כמונו :)
זה מרחוק ובלי מגע, אבל מקרוב, ובסיטואציות אינטימיות הם מזיינות את המוח שזה דוקר ולא יפה (ודי צודקות).

בקיצור, אם אתה לא רוצה להיות משועבד ליופי שלך כמו איזה ברבי מפגרת, תתייחס לזה כמו תספורת. גם אם אתה לא מסופר פיקס זה לא מה שימנע ממישהי ליפול לרגליך אם תאמר ותרגיש את הדברים הנכונים (כמובן שזה תלוי גם בה, צריך לדעת למי לפנות)

בהצלחה גבר!

Surrealistical

New member
זה תלוי מה אתה מצפה מבחורות

זו הדרך שבה תמיד ראיתי את זה: תוריד שערות איפה שאתה מצפה מהחברה שלך להוריד שערות.
חבל שלא כל הגברים עושים ככה. אולי אז רובם היו מפסיקים לבוא בהצהרות שבחורות צריכות להיות חלקות.

לא מסכים

יש הבדל גדול בין גברים לנשים, גבר אמור להיות שעיר ואני לא אומר דווקא במקומות לא שגרתיים כמו גב כתפיים, אבל רגליים ידיים בית שחי וחזה זה נורמלי, על בחורה זה לא נראה טוב ועם כל הכבוד אתן המין היפה.. אני משתדל בכל זאת להיראות תמיד אסתטי, אבל להגיד שאני צריך לעשות בית שחי שפם? מה אחרי זה אולי שגם גברים יתחילו להתאפר?.. נראה לי מוגזם להשוות בין המינים בקטע הזה

למעלה