הצלחתי 6 4 גברים אשה וילד.. ועוד ילד פצוע..
H hyper active New member 11/2/04 #31 אתה באמת חושב? אני נקבה יותר קל לי.. מקסימום אני אגיד שאני בהריון ויקח יותר חומר נפץ ואכנס ביותר קלות למקומות המוניים...
אתה באמת חושב? אני נקבה יותר קל לי.. מקסימום אני אגיד שאני בהריון ויקח יותר חומר נפץ ואכנס ביותר קלות למקומות המוניים...
F fishey New member 10/2/04 #26 השלב הבא הוא מחנה אימונים... המחנה ינתנו הוראות להפעלת פצצות כדי למנוע ביזבוז משאבים כלקחי העבר . כמובן הוא מיועד רק למי שהרג יותר מ 5 יהודים והוא בחסות אסד נשיא סוריה והמועצה האירנית לעניני יהודים...
השלב הבא הוא מחנה אימונים... המחנה ינתנו הוראות להפעלת פצצות כדי למנוע ביזבוז משאבים כלקחי העבר . כמובן הוא מיועד רק למי שהרג יותר מ 5 יהודים והוא בחסות אסד נשיא סוריה והמועצה האירנית לעניני יהודים...
א אנבלrh New member 11/2/04 #32 ../images/Emo6.gif אם יש אנשים חולניים שיכלו להמציא את המשחק הזה, אז אנחנו יכולים להיות מספיק חולניים כדי לשחק בזה חוץ מזה... תראה לי עוד פורום שבו תוכל להעלות את הלינק הזה ולא להמחק? או להחסם אפילו, או להישלח להסתכלות פסיכיאטרית.
../images/Emo6.gif אם יש אנשים חולניים שיכלו להמציא את המשחק הזה, אז אנחנו יכולים להיות מספיק חולניים כדי לשחק בזה חוץ מזה... תראה לי עוד פורום שבו תוכל להעלות את הלינק הזה ולא להמחק? או להחסם אפילו, או להישלח להסתכלות פסיכיאטרית.
T the anonymous New member 11/2/04 #34 מה שיפה במשחק זה הנאמנות שלו למציאות בארץ. שמתם לב שאחרי הפיצוץ כולם ממשיכים ללכת כאילו לא קרה כלום?
ר רונן רווה New member 11/2/04 #36 צריך לשכלל את המשחק כמו במקום סגור...בגן ילדים...בחניון...מכונית תופת...כמו כן צריך לעשות טורנירים שהמפסידים מתפוצצים....מבושה
צריך לשכלל את המשחק כמו במקום סגור...בגן ילדים...בחניון...מכונית תופת...כמו כן צריך לעשות טורנירים שהמפסידים מתפוצצים....מבושה