מה אתם חושבים על מיוז???

דניאלב

New member
מה אתם חושבים על מיוז???

יש שאומרים שהם חקיינים של רדיוהד אני לא חושב... הם מושפעים מהם אבל הם לא חקיינים... והם ממש ממש אדירים

actiVEgan

New member
מיוז

מישהו פעם הגדיר את מאט (הסולן) כת´ום יורק על ספידים. הם לא חקיינים והם גם לא צריכים להיות כי כשרון זה לא משהו שחסר להם.
המאוורר שבתוך המחשב

lide

New member
כישרון יש אבל...

הם נותנים יותר מידי, לא צריך להראות לעולם שיש לך כישרון, פשוט אני חושב שהם מנסים צעבר חמה שהם יכולים.

kibutzit

New member
אני לעומת זאת מתנגדת

חוצמהשיר new born שהוא נחמד מאוד אני פשוט לא אוהבת אותם חיקוי הייתי אומרת כי הסולן שלהם מנסה לחקות את טום השירים שלהם כולם דומים אחד לשני וחידוש הם לא הם בהחלט הרבה דברים שכבר שמעתי בעבר

apathic

New member
איך בדיוק הוא נשמע לכם כמו טום?

אני לא מוצא שום דמיון בינהם... אבל הם בהחלט מנסים יותר מדי, אפשר לשמוע את זה בעיקר בקול של הסולן - הוא בקושי נושם.......... חוץ מהאלבום הראשון שלהם הם עוד לא הצליחו באמת להראות עד כמה שהם כישרוניים.. אבל אני עדיין אוהב אותם. נ.ב. - ניסיתי לצייר את מאט´ וממש לא הצליח לי. ויתרתי מהר מאוד...
משינה - בספסל ההוא ליד האגם

man-o-war

New member
דעתי

אני מחבב אותם מאוד, הדיסק השני שלהם ממש טוב לדעתי. יש להם המון כישרון, במיוחד לסולן\גיטריסת שלהם. אני לא כ"כ מבין למה אנשים אומרים שהם מנסים לחקות את רדיוהד, אולי הקול של הסולן שלהם דומה לקול של ת´ום יורק, אבל זה הכל. אפשר להגיד שכל להקה בריטית עם סולן שיש לו קול בחורה מנסים לחקות את רדיוהד, אבל זה לא כך. בכל מקרה, אני אוהב.

man-o-war

New member
ותוספת

בטח שהם מושפעים מרדיוהד, מי לא מושפע מרדיוהד?

Fish in the sea

New member
ודעתי היא:

אני פשוט מת עליהם.במיוחד בזמן האחרון. כשקניתי את showbiz (הראשון שלהם) שנאתי אותו. אין מה לעשות,זה באמת היה נשמע אז יותר מדי מושפע מרדיוהד. ממש לא הצלחתי להקשיב להם. עם הזמן זה השתנה,הם הוציאו אלבום נוסף והוכיחו לדעתי שהם פונים לכיוון שונה לחלוטין מרדיוהד.בהחלט נראה שהם ניסו להראות את זה כמה שיותר. אני חושב ששני האלבומים מעולים וממש לא מסכים שכל השירים שלהם דומים. זה נשמע כמו דעה של מישהו שלא באמת הקשיב לאלבומים כמו שצריך. ודרך אגב,האוסף בי-סיידים הדי חדש שהם הוציאו גם ממש ממש חביב ודיסק ההופעה מעולה ומעורר תיאבון!
blur - beetlebum live
נ.ב - יום טוב לבריט-פופ היום. סוויד נגד בלר בבחירות בגלגל"צ ומייד אח"כ אואזיס ב 3*live ב MTV. חבל רק שסוויד ניצחו...

Superunknown1

New member
הם לא ממש מזכירים אותם.....

אומנם הסגנון הוא אותו סגנון, אבל אני לא רואה דמיון רב. לסולן של מיוז יש קול מדהים, אגב. אני ממש אוהב אותם.

Superunknown1

New member
קחו למשל את

air-plup-blur כולן נשמעות אותו דבר (קקה איטי ומשעמם, לדעתי....) זה לא אורמ שהן מעתיקות אחת מהשנייה... זה לא שיום אחד הסולן של מיוז קם בבוקר ואמר "יא אללה, ט´ום יורק הזה, פשוט מלך, אני רוצה להיות כמוהו. לשיר כמוהו. להשמע כמוהו. יאללה". צירוף מקרים..... (או קונספירציה?
)

Major Thom

New member
אייר, פאלפ ובלר נשמעות אותו הדבר??

פאלפ ובלר שתיהן בריטפופ, לפחות. אבל אייר ?? כלכך לא ..
spiritualized - stay with me

*GormE*

New member
?!?@?!!?!?! הו, ליבי לא עומד בזאת

איך אתה יכול להשוות אפילו?!?!?! המשותף היחיד בין שלושת הלהקות שלהם הוא שהם שלושת הלהקות האהובות עלי לא משנה איזו מוזיקה אני אשמע ובאיזה מצב- תמיד אני אשמע אותן קקה איטי? לא לכל שיר אמור להיות פוטנציאל לפוגו, אתה יודע!!!

אני לא אוהב אותם

בעיקר בגלל הקול שלו שמעצבן אותי, אבל גם המוזיקה שלהם שלטעמי סתמית. ואני חושב שהם כן מנסים לחכות את רדיוהד בחלק מהדברים. lacuna coil - falling again

חולוני

New member
אתה שומע אחלה שיר עכשיו.

לאקונה קויל להקה מעולה.. np - Royksopp - Poor Leno

למעלה