מה אתם חושבים על מיוז???

חולוני

New member
נכון..

גם אני בהתחלה שמעתי וראיתי רק את הקליפ של רמיינד מי..(מהקליפים היותר יפים שראיתי בשנה האחרונה..). אבל אז הורדתי עוד שירים שלהם, וגיליתי שכל האלבום שלהם מעולה.. במיוחד אני אוהב את Poor Leno, שיר ענק. np - The Bees - Punchbag

*GormE*

New member
poor leno זה השיר שיש לו בקליפ

מעין ילד חיה משונה? גם כן ממוחשב

aphrodisiac

New member
falling

יותר טוב מfalling again :] ובקשר למיוז- לא התלהבתי..
blonde redhead - distilled

lide

New member
אני חשב שאתם צריכים למחוק מייד...

את זה שכל העולם מנסה לחכות את רדיוהד, מיוז, וכל השאר זה אותו סגנון, ובגלל זה הם כל כך דומים.

Stripped

New member
מיוז- השפעות.

אני אוהב את הקטע הזה של מעתיקנים... תום הוא למאט בלאמי מה שג´ף באקלי הוא לתום- השראה. והייתי אומר שבמיוז יש השפעה בלתי מבוטלת של קווין, נירוונה ורדיוהד מבחינה מוזיקלית, ומבחינת הקול של מאט- באקלי ויורק. אני לא מתלהב ממיוז בצורה מדהימה, אבל יש להם כמה יציאות, בעיקר מאסל מיוזיאום משואוביז. שיר עם עומק ועוצמה רגשית שמעט מאוד מסוגלים להשיג.

apathic

New member
בזכות השיר הזה קניתי את האלבום...

וזה נכון שקשה מאוד לא להיות מושפע מרדיוהד... מה לעשות. זכור לי שראיתי ראיון איתם באמטיוי והמראיין שאל אותם מה דעתם על זה שלהקות כמו טרוויס, מיוז וקולדפליי בעצם מעתיקות אותם (לא המצאתי, זה מה שהוא שאל)... אני לא זוכר את התשובה שלהם... אוף.
Tori Amos - Siren

Major Thom

New member
השאלה היתה

מה הם היו אומרים ללהקות שחיקו את הסגנון שלהם באוקיי קומפיוטר ות´ום אמר "good luck with kid a" מי אמר שלרדיוהד אין הומור?
our lady peace - life

Fish in the sea

New member
אני זוכר עוד תשובה של ט´ום לשאלה זו

הוא אמר משהו בסגנון: "יופי,אז שהלהקות האלה ינגנו בהופעות שלהם שירים שלנו שאנחנו כבר משועממים מהם" ורמז לכך באופן ברור לקריפ. אני בטוח שקראתי משהו כזה פעם. למישהו/י זה נראה מוכר? יכול להיות שחלמתי?
מוקי - החיים

יש לי את זה על קלטת

משעשע מאוד... הייתה לי עוד קלטת של הופעה חיה של קיד איי אמניזיאק, אבל נתתי את זה למישהו לפני שנה ולא נראה לי שהוא יודע איפה זה בכלל... אנשים רשעים עולם אכזר
היהודים- גניבה

yomaster

New member
היורשים של הסגנון הישן של רדיוהד

הדיסק הראשון שלהם ממש ממש איכזב אותי, אבל לעומת זאת הדיסק השני מתקרב לרמות של ok computer. כ"כ הרבה שירים מעולים בדיסק אחד זה נדיר... השיר האהוב עלי זה Citizen Erased שממש מזכיר אגב את Paranoid Android. אבל כל הדיסק פשוט אדיר! ואת האוסף החדש הזה שלהם (אוסף אחרי שני דיסקים??) ממש שנאתי...

Fish in the sea

New member
זה לא אוסף

זה הופעה חיה פלוס אוסף של בי-סיידס. טוב נו,בכל זאת סוג של אוסף. ומסכים איתך..סיטיזן אירייזד השיר הכי טוב של מיוז וגם לי הוא מזכיר מעט את פארנויד אנדרואיד.אבל ממש מעט.

למעלה