מה אתם חושבים על רווקות בנות 27ׁ+

מה אתם חושבים על רווקות בנות 27ׁ+

שמעתי זאת לא פעם מההיבט הלא חיובי .ולא מחמיא. למה...

אלמרה

New member
לא חיובי??? - להיפך! חיובי ביותר!

מה יש למהר? ההיפך, נשואה בגיל 27 זו "תקלה"... היום כשתוחלת החיים גדלה ואיתה גם איכותם אין מה למהר ולהתחתן ולהוליד ילדים, יש זמן!!!

the match maker

New member
לא מבין

מה הבעיה. אנחנו לא בשנות ה 70, שכל מי שלא התחתן עד גיל 22 נחשב ל"פגום" בעיני החברה. היום בגיל 27 הרווקות עדיין פורחת :). אני אומר, בלי לחץ. כשזה מגיע, זה מגיע.

בלי לחץ?

העיקר לומר על גברים בני 30+ רווקים שכנראה יש להם בעיה והם חלאות..ואם ככה וככה.. בזה שזה נוגע לבחורות ישר הם מתגוננות "למה אני צריכה להתחתן בגיל 22 אנחנו לא בשנות ה70" לי נראה שכל בחורה רוצה להיות נשואה+אימא לילדים לפני שהיא עוברת את גיל 25 ומשהי שלא הצליחה להנשא בגלל בעיות כמו ביטול נשואים מהחבר שלה,או פרידה מהחבר,או אחת שבכלל לא מצאה אהבה...היא בבעיה גדולה! ונתקלתי בכמה בחורות כאלה: 1-הם השתמשו בסמים-וכבר תפסתי בחורה שמכורה לסמים,ניסתה להסתיר את זה ממני.. 2-הם היו באורגיה,כן בדיוק כך שלישיה--גיליתי במקרה עליה 3-או שהיא בכלל לסבית שלא אוהבת גבר בבית 4-יש לה מאהב נשוי--כמו שלמורה לאזרחות שלי שהיתה בת 24 שכבה עם המורה שלי שהוא היה בן34 כל הכיתה ידעה את זה זה בערך בכיתה יא=יב וותפלאו עד היום היא רווקה והוא נשוי והם עדין באותו בית ספר היא זכורה לי כחתיכה רזה,היום היא נראית "אישה"קצת השמינה התסרוקת שונה,לא יודע אם הם עדין נאהבים! 5-או שהיא מאוהבת במישהו שהיתה מגיל צעיר ולא מוכנה לקשר עם אחר גם אם הוא התקדם בחיים שלו .. 6-בחורה שהיתה באין ספור סטוצים בזמן התיכון,צבא.לא בנויה לקשר נישואין היא נקראת בסלנג "מזרון צהלי" 7-או שהיא בכלל מכוערת שאף אחד לא רוצה אותה! 8-נוח לה לחיות לבד בלי גבר -וזה לבתולות בנות 26 ומעלה.. היא מחפשת את הטוב ביותר לה ולא מוצאת אחד להתאהב בו 9-בחורה שבונה קריירה ולא אכפת לה מקשר זוגי,היא בונה את עצמה ובונה את הקשרים שלה כראות עיניה ונישואין אצלה לא בא בחשבון. היא מהבחורות שהולכות למפגשי היכרות של בני זוג שרוצים להביא ילד משותף לעולם מבלי להנשא!

לא לא... את זה הבנתי.....

לא הצלחתי לקשר את זה - אז מה שאתה אומר למעשה זה שאם אתה נתקל במישהי רווקה בת 27 - סביר להניח שמשהו לא בסדר איתה (ראה ערך רשימה ??) אני מאוד מקווה שאני טועה - כי אז אני צריך למצוא אך ורק בחורות בנות 18 ..... טוב נו... אולי אני מקווה שאני לא טועה.....

או קיי - אז כן הבנתי אותך נכון.....

אני אישית - מעדיף לבדוק את האישיות ולאו דווקא את שנת הייצור.... מבחינתי אין "פגי תוקף" על המדף. אם אתחיל לשאול את עצמי למה היא בגיל הזה ועדיין לא מבוססת בתא משפחתי - אני אתן גושפנקה לאנשים אחרים לקבוע שאולי גם אני (והיי - אולי גם אתה) כבר "פגי תוקף"..... אז כמו שאמרתי - אופי ואישיות חשובים לי יותר מגיל. אה כן.. גם חוטיני....

ואתה חושב שזה פייר

זה פייר שהבחורות יכתבו עלינו למה אנחנו לא נשואים בגיל 30? ושכנראה יש לנו שריטה ואנחנו חלאות...קודם כל שהבחורות האלה יסתכלו על עצמם! דרך אגב נתתי כאן דוגמה לא קיצונית ישנם עוד שני דוגמאות וזה כבר מקרים קיצונים מאוד 1- בחורה שעברה אונס בגיל צעיר ומפחדת מגברים ולא מוכנה להיות איתם בקשר 2-בחורה שסובלת מכל מיני בעיות נפשיות,לא בהכרח בחורה שעברה אונס יכול להיות בחורה שעברה חיים קשים

לא יודע לגבי הוגן או לא....

אבל כנראה שבחורה שתגיד לי או שתשאל אותי למה אני עדיין לא נשוי למרות שאני נושם ללא עזרים כבר קרוב לשלושה עשורים - תקבל תשובה כנה ואמיתית. זאת שתקטלג אותי תחת כותרת "חלאה" או "שרוט" או כל תואר אצולה אחר שלא ממש מחמיא בשל כך - כנראה לא תואמת את הגדרת "בעלת האופי המצטיין לשנת 2005". וכנראה שלא ממש יהיה לי מה לעשות איתה - חוץ מלחיות ולתת לחיות. ד"א - אם היית יוצא עם בחורה מדהימה, יפה, חכמה - האם היית מוותר עלייה רק בגלל שבעברה היא עברה אונס ? האם היא תהיה פסולה בעינייך ?

shaniza

New member
שאלה

באיזה גיל הרווקה מתחילה להיות בבעיות? בהתחלה רשמת 25... כאן אתה כבר נותן לנו 30... מעניין אותי אם אני צריכה להתחיל לדאוג ברצינות או שאולי יש לי עוד כמה שנים

לפי התאוריה אני במקומך הייתי כבר ..

דואג. גיל 26 ונטולת צאצאים ? את יודעת - קצת חשוד. אני הייתי בונה איזה סיפור כיסוי על הורים מורמונים שנעלו אותך במנזר עד היום. כל מה שאכלת היה חלבה צה"ית וחומר הקריאה שלך היה "אצבעוני בוגר". רק לפני שנתיים הצלחת לברוח וזאת ע"י שכפול המפתח ע"י תבנית שנעשתה משעוות אוזניים (שנאספה במשך שנים) נאלצת לחיות במערה למשך חודש עד שהחיפושים יפסקו - אשר חברתך היחידה היא עכברוש עיוור וחוברת סודוקו. מייד עם הכיעך לציוילוציה נרשת לאתר הבית של www.man4me.co.il ונכון להיום את מסננת הצעות. נראה לי שזה סיפור כיסוי אמין שיסיר ספק ויתן לך עוד כמה חודשים לפני שיכריזו עלייך כעל פסולה לזוגיות. מיי גוד בי ווית יו.

mika tal

New member
לאזרח האדיוט! ../images/Emo24.gif

סיבה אחת מדוע יש נשים צעירות בנות 27 שלא מוצאות את הבחור המתאים(לאו דדוקא להתחתן)... בגלל בחורים אומללים שכמותך... אתה מבין? לא מתאים בכלל... רק בריאות.. מיקה. בת 27 הכי גאה שיש..

the match maker

New member
מה זה החרטה הזה?!

כל מי שלא הצליחה להתחתן עד גיל 25 היא בבעיה גדולה?!!?? זה אחד מהמשפטים היותר מיושנים ששמעתי לאחרונה. מי קובע מה הגיל להתחתן? מה, מי שלא מתחתן עד גיל מסוים, אז הוא בעייתי?! נו באמת... נישואין זה דבר שחוץ מאהבה, לצערנו היום גם דורש דברים אחרים, כמו אמידות כלכלית, כי עם כל הכבוד, אני לא ארצה להתחתן עם משהי שאני אצטרך לגור איתה בבית של ההורים שלי, או בדירת חדר, חי מהיד לפה. לא מתאים לי. אין הבדל בין נשים לגברים. זה לא שנשים חייבות להתחתן עד גיל 25 וגברים לא. לפי דעתי האישית, גם בגיל 27,28,30, או 32, זה לא מאוחר מדי, בייחוד לא בזמן שלנו. מי שאומר שגברים בני 30 שהם רווקים הם בעייתיים, לא יודע מהחיים שלו, וכנ"ל כלפי נשים.

עובדתי גברים חושבים על בחורה

למה היא במצב זה מה הסיפור שלה. . אם היא מציאה איך לא נשואה.בטח היא בררנית. מתוסכלת .קשה . .וכל מיני מחשבות מוזרות .ואולי חוסר מזל.או סתם. אצל גבר בדרך כלל לא שואלים .זה לא חריג אולי החברה שלנו לא הוגנת מלחיצה ופרמיטיבית .וחושבת שמקומה של הבחורה במסגרת הנישואין בגיל 22+ למרות שהיום בחורות רבות מאוד לא חושבות על המילה מסגרת רק אחרי שהן מרגישות בשלות למצב זה ..

למעלה