כתבו כאן בשרשור של הבת 18 ועוד פורום. כול הבחורות היו באותה דיעה שגברים בגיל 30 --רווקים=יש להם בעיה הם חלאות והם ככה וככה-קודם כל שאותם בחורות יסתכלו על עצמם! לפני שנותנים עלי דעה שלילית!!
אחרת היית מעלה לכאן! וזה שהיא קראה לכולם שאנחנו כמו טבחים בצבא..ועוד הרבה דברים שלא נעמו לאוזן!כן זה מרגיז. בדיוק כמו שאני רשמתי על בחורות וזה הרגיז אותן!
שווה .וגם אני יודע. העניין שחברה שלנו מחפשת זאת מסיבה פרימיטיבית ולא שובינסטית .הרי האימהות שלנו היו שותפות למירוץ החתונה כמה שיותר מהר .שחס וחלילה תאבד הנערה משהו מיופיה או מאישיותה . אנחנו יודעים שזה קו חשיבה שגוי .אני עובד בסביבת אנשים בני גילך והרבה מהם לא נשואים בריאים בנפשם ונאים .כמו כן אני אומר לא לחכות לנסיך על הסוס ולעזור למזל משני המינים. אני יודע שהחברה מלחיצה אבל אנו לא חיים על איזה אי בודד למרות שהייתי בכייף עובר לשם...
אחרת הם יותר חשדניות זהירות .פמניסטיות .אש במבט רגישות לכל מילה חסר שמישהו יגיד מילה לא לטעמן .הם רואות דברים רבים שצעירות לא חשות . מתות לגבר החלומות ויקח אותה ישר לחתונה כדת וכדין עם כל הרבנים העיקר שיהיה חתונה .למרות שהם יגידו שהם מעדיפות חתונה לא כדת וכדין וזה שובינסטי שהמילה בעל (בועל) דוחה. אני מציעה לבחורות אילו להיות גמישות וזורמות וקלות כך הסיכוי להכיר בןזוג יהיה יותר גבוה . ויעזבו את האגו המנוח שלהן
אני לא מוכנה להתחתן כדת וכדין כבר מגיל 25 ככה. לא קשור לגיל 30. לא קשור לאגו. אני לא דתיה, לא מאמינה בזה, רחוק ממני. וכן, שובינסטי בעיני. ואני בחיים לא אכנס למקווה. אין לי בעיה להתחתן בחתונה רפורמית או קונסרבטיבית, הבעיה שפה בארץ, זה לא נחשב "כדת". וזה לא מקובל עלי. פשוטו כמשמעו. זה כבר שרשור אחר, אבל...