מה אתם חושבים על...

spaysi8

New member
מה אתם חושבים על...

1. הבן של והנורווגית?
2. איכות הטלויזיה לאחרונה- רק תוכניות שירה, א"כ רק תוכניות בישול...?
3. ליגיליזיציה של מריחואנה- יקרה או לא? בעד או נגד?
4. פרשת אייל גולן ובכללי מה שהולך לאחרונה עם בחורות בנות 12 ובחורים בני 40?

אלו 4 דברים שרצים אצלי בניוז פיד כל הזמן,
זה בערך כל מה שאני שומעת לאחרונה, ומעניין אותי לשמוע (לקרוא, נו) גם מכם מה דעתכם..

אז ככה ... 1. לא מעניין אותי ולא צריך לעניין אפ'חד חוץ מההורים שלו ושלה .
2. סה"כ הזמן שלי מול הTV מסתכם כיום בשעה לשבוע כי את הרוב אני צורך בצפיה במחשב ..
לא סובל תוכניות ריאלטי מכל סוג כי זה איכסה פיכסה בילי בילי ביכסה!
3.אני גם בעד וגם נגד ..
בעד חוקיות של הרפואית בלבד כי ממקור ראשון אני רואה מה אישתי עוברת בגללזה ונגד כי כל שמוק יקמבן אישור בשביל לחשש חופשי
4.משתדל לא להכנס לפרטים של הפרשה הנ"ל כי אני דיי בטוח שגם חלק מהבנות שהיו מעורבות שם לא היו תמימות כמו שאנשים היו רוצים לחשוב ..

יש כיום בנות 12+ שמתלבשות כמו זונות של 50 שקל בעברית צחה אם אפשר להיות בוטה לרגע ושלא רק מתלבשות אלא גם ההתנהגות שלהן משדרת את המסר הנ"ל .. לדוגמא קטע שהיה לי לפני 15 שנים
הייתי בן 23 והתחלתי עם נערה בים שנראתה לי בת 16-18 וחשבתי ככה לזרום עם זה כי היא הייתה חמודה ובשלב מסויים משהו הרגיש לי חשוד ושאלי בת כמה היא והיא אמרה שהיא בת 12 אוטוטו 13 וזה לא הפריע לה שאני מבוגר ממנה ומה שהכי גרוע זה כששאלתי אותה בן כמה היא חושבת שאני היא ענתה לי "אתה חמוד אתה נראה לי בן 38 כמו אבא שלי"

netapet2

New member
אולי היא חיפשה דמות אב

ובגלל זה זה קרה... אולי אבא שלה לא מתייחס אלייה ממש.

אולי היא לא הבינה את זה בקטע מיני לגמרי. אבל עדיין, אני מסכימה לגמרי לגבי לבוש, ודברים כאלה.

זה מדהים שאני התחלתי בשנים האחרונות להרים את רמת הלבוש שלי קצת למשהו קצת יותר בוגר.(אני בת 20) וכל מה שאני לובשת מרגיש לי של ילדים כי ילדים לובשים את זה גם ><

לא חושב שהיא לא הבינה מה קורה .. אני שידרתי באופן דיי ברור שאני מעוניין ביותר מסתם צחוקים וגופפתי אותה דיי בכבדות וזה לא הפריע לה ורק כשראיתי את הבת דודה שלה נותנת לי מבט של רצח הבנתי שמשהו מסריח שם והקטע שהבת דודה הייתה מבוגרת ממנה בשנה ונראתה דווקא יותר צעירה ממנה בהרבה
המזל שלי שעליתי על זה בזמן כי אני הייתי שניות מלהציע לה "ללכת להתבודד איפשהו" אם את מבינה מה שאני אומר

זה שילדה בת 12 מתלבשת כמו זונה

או מתנהגת כמו זונה לא אומר שמותר להשכיב אותה.. גברים בוגרים צריכים להיות בוגרים מספיק כדי לשלוט ביצר שלהם, ולהתחיל עם מישהי בוגרת יותר

turangaleela

New member
גן גן ושוב פעם גן

ובכלל בכל פעם מחדש מרגיז אותי ההתעסקות במה ש*הן* עשו או לבשו או אמרו או וואטאבר.
הן ילדות!

התפקיד של המבוגרים סביבן הוא לא לנצל אותן, לא שלהן לא להיות מנוצלות.

אמנם הן בנות ככה וככה, ועשו כל מני דברים אדיוטיים (בואו נודה באמת, מי מאיתנו לא עשה דברים אדיוטיים כשהיה בגיל שלהן??)
אבל רבאק, הוא גבר בוגר בן 42, מדוע בכלל יש צורך לדבר על מה שהן עשו/לבשו כאשר מנגד עומד גבר בן 42 שלכל הדעות עשה משהו לא מוסרי בעליל?

spaysi8

New member
נכון אבל קשה להבחין שמדובר בת 12

גם אני לא אומרת שאייל גולן או אביו צדקו,
אבל זה מצחיק לבקש ת.ז בכל אקט מיני..
זה עניין בעייתי ואגב אני שומעת בנות 12-14 מדברות והן חרמניות ורוצות סקס לפעמים אפילו יותר מהגברים שאיתם..

spaysi8

New member
וגם הפוך אגב

הייתי באילת והיו חבר'ה בני 39 שהתחילו איתי.. שמע, הרגשתי שהם בני 27 מקסימום גם במראה וגם באופי (כל היום מחפשים לזיין)..

raptor89

New member
מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה

1. למי אכפת.
2. לא רואה טלוויזיה.
3. לא יקרה, לא יודע אם בעד או נגד.
4. 12 זה לא חוקי. כל עוד משהו הוא במסגרת החוק, מה אכפת לי. לא יודע מה היה או לא היה בפרשת אייל גולן, וגם לא ממש מעניין אותי.

the new L

New member
תשובה

1. לא ענייני, לא מתערב.
2. לא צופה בטלויזיה.
3. יקרה, בעד.
4. המעשים שלו מגעילים אותי. לא חושב אבל שלאחרונה קורה משהו עם צעירות ומבוגרים. לפחות אני לא מכיר נתונים שמעידים על כך. אם את מכירה אשמח לקרוא על כך.

spaysi8

New member
איזו אופטימיות

למה שיקרה?
בגלל המודעות לאחרונה?
וואי, הלוואי שתהיה לגיליזציה..

Puskas

New member
דעותיי

1. נראית טוב, שיהנה הבחור.

2. חרא בכללי כי הריאליטי תפס כל חלקה טובה ועד שיש משהו שהוא לא ריאליטי זה הזבל הזה עממיות.
ספציפית אני מוצא שרק ריאליטי הבישול שווה משהו וגם הוא לא בטירוף.

3. לא יקרה כי הלוביסטים של חברות התרופות חזקים מדי בעוד שאין שום לוביסט למריחואנה.
אבל זה צריך לקרות כי מדובר בחומר הרבה פחות מזיק מסיגריות ומאלכוהול, זה חומר מרגיע ועדיף שאנשים יעשנו אותו לא ישתו אלכוהול בהגזמה.. כך תהיה פחות אלימות.

4. אדם מגעיל.. הוא היה הזמר האהוב עליי ביותר 20 שנה כמעט אבל הראוותנות שלו, הרדיפה שלו אחרי ילדות, מסיבות החשק כשאבא שלו בסלון והפוזה שלו פשוט הפכו אותו לאדם מגעיל בעייני.. את הלייק לעמוד שלו בפייס הורדתי מזמן אבל עכשיו אני כבר בקושי רוצה לשמוע שירים שלו ולמען האמת הוא נעלם לי לגמרי מהפלייליסט מלבד גיחות של הקלאסיקות שלו פה ושם.

spaysi8

New member
מסכימה עם מה שכתבת

שמע בתכניות בישול לפחות יש פחות גועליות אחד אל השני והרבה יותר תמיכה ואהבה בין המתמודדים,
וגם אני חולה על אוכל,
אבל 4 פעמים בשבוע זה מוגזם.. כאילו כבר ירדו מהקטע של לעשות טלויזיה איכותית ופשוט דוחפים תוכניות עפ"י מי שמכניס יותר כסף..
לגבי המריחואנה ברור שמסכימה, הלוואי שכן תהיה לגיליזציה..
ולגבי אייל גולן- אמנם לא הייתי שומעת אותו אבל לגמרי מבינה איך דברים שנאמרו ונעשו יכולים לגרום לא להאזין לו. אני למשל לא כ"כ אוהבת את שאקירה אבל גם משתדלת לא להאזין לה אם במקרה יוצא לה שיר טוב, כי היא אנטישמית ואמרה דברים נוראיים על יהודים..

4.ילדות בנות 12 וגברים בני 40.

ובגלל הגדרות כאלו בראשים מעוותים מתחילה כל הבעיה.

3.נגד, זה גם ככה בכל מקום כמעט כבר במצב הנוכחי...
רק עוד חסר לעשן גם את זה פסיבית בכל יציאה מהבית או פתיחת
חלונות.

2.רק לאחרונה? את רואה טלוזיה? ווי זמיר...

1.בטח שם שואלים מה דעתכם על הישראלי ואינגה...או מה שלא שמה..
בעידנים קדומים ככה היו עושים שלום ושקט, מתחתנים עם השונאים
ונראה שכל העולם שונא אותנו...

ofleibo

New member
מת על דיונים!!! תודה תודה תודה!!!

1- מה לעזאזל רוצים ממנו?! אז הוא התאהב במישהי לא ישראלית, מה קרה?! הלוואי על כל אחד למצוא אהבה ישראלית או לא!

2- נורא! אני מנסה להמנע כמה שיותר- משאיר לעצמי את הסאטירה (מצב האומה- כי כמה שאפשר לקרוא לארץ נהדרת סטירה) והספורט בשידור ישיר והשאר רואה כל מיני סיטקומים וSCIFI בסטרימינג.
הלוואי שהייתה הגבלה על שעות ריאליטי ומסחטת הרגש שהטלוויזיה מייצרת.

3- לצערי לא יקרה, חברות הטבק וקשרי ההון-שלטון שלהן חזקים מידי.
אני לגמרי בעד- חומר כייפי שלא ממכר ולא כימי (לרוב).

4- אז באופן כללי אני קצת נגעל מהפרשי גילאים כאלה. אבל אגיד להגנתו, שהיום אי-אפשר לדעת אם מישהי בת 14שנראית בוגר היא בת 14 בוגרת או בת 18 שנראית ילדותי ואם היא אומרת שהיא מעל 18 אין לו מה לעשות (כי לא הוא, לא אני ולא אף גבר הגיוני יבקש ת.ז. ממישהי שנראית 18 ואומרת שהיא 18).
הבעיה שלי היא עם אבא שלו שארגן את הדברים תוך ניצול ציני של המצב של הבן שלו. בושה של אבא!

למעלה