מה אתם חושבים על...

alona b25

New member
דעותיי

4. פרשת אייל גולן ובכללי מה שהולך לאחרונה עם בחורות בנות 12 ובחורים בני 40?

1.לא כזה מעניין אותי,שיעשה מה שהוא רוצה.אבל זה דיי אבסורד שאי אפשר להתחתן חתונה אזרחית והבן של ראש הממשלה יוצא עם מישהי גויה..
2.לא זה ולא זה.יצא כבר מכל החורים.אם לבחור בין השתיים אז תוכניות שירה,תוכניות בישול ממש לא עושות לי את זה
3.בעד.לא לגמרי,אבל בעד..כבר הוכח שמריחואנה לא ממש מזיקה,בטח שלא יותר מסמים ומאלכוהול.אבל עדיין זה עושה משהו בגוף ובראש אחרי שלוקחים..יש לי הרגשה שזה יהיה כמו עם האלכוהול בעיקר לבני הנוער,יהיו עסוקים באיך להשיג במקום בדבר החשוב באמת
4.זה ממש בושה..אני מתביישת בשבילו או בשביל הבחורים בני 40 שבכלל מגיעים למצב כזה.לצערי גם יש לא מעט בנות שהיו רוצות את זה.הייתי פעם יוצאת למועדונים למיניהם והתעסקתי כמה זמן(היום עוד יוצאת אבל הרבה פחות).לא הייתי עסוקה בלחפש גברים בין 40 אבל אני יודעת מה הולך שם..הבנות משתכרות ולא באמת מבינות מה הם עושות,את האמת שחלקן אפילו כן ולצערי אין אכיפה בכלל.בטח לא לסלב כמו אייל גולן,אומנם אין הוכחות מוצקות אבל אני לא חושבת שהוא עד כדי כך תמים.בן אדם אחר היו שמים אותו בכלא
ובכלל זה מעציב אותי המצב שהיום המועדונים מלאים בבנות בנות 15 14 שלובשות חולצות שקרובות יותר לחזייה מאשר לחולצה ועם מחשופים,ועוד מחפשות את הגברים הגדולים.בשביל אבא שלו זה בכלל בושה..הם מסריחים מכסף,מרשים לעצמם לעשות מה שהם רוצים

spaysi8

New member
וואי לגמרייייי

1. למי פאקינג אכפת?!?!?! תנו לבחור ליהנות ותפסיק לקנא שהוא עם כוסית יותר מכן או ממה שהשגתם!
2. מצב האומה זה נהדר, ארץ נהדרת אכן התדרדרה, תוכניות בישול אני רואה פשוט כי אני לומדת משם רעיונות וזה מעניין אותי (עושה פסט פורוורד לבולשיט)..
3. כן אוף אם הרוב מסכימים למה לעזאזל זה לא קורה?!
4. לגמרי מסכימה.

ofleibo

New member
מעולה...

מכירה מישהי שתרצה בחור עם, ואני מצטט "אחלה אופי :p" ?!

ofleibo

New member
לא אמרתי שזה סותר...

שאלתי אם את מכירה מישהי שתרצה להכיר...זה הכל...

einat162

New member
אז ככה ...

1. אני די מקובעת במחשבה שלי על זוגות מעורבים, אבל אני רחוקה מהקוטביות של "זה לא בסדר" ו- "זה בושה למשפחה". האבסורד הוא, שאם הם יחליטו להתחתן, והיא תהיה מוכנה ללכת עד הסוף ולהתגייר, הכל פתאום יהיה בסדר כי עכשיו היא יהודייה ולא שיקסע... אם זה היה ענייני, אני חושבת שאני אהיה יותר פתוחה לנורווגית נוצרייה מאשר מוסלמית (או ערבייה נוצרית.... השפה הערבית מעלה לי אסוציאציות).

2. התוכניות שירה בסדר, את תוכניות הבישול אני אוהבת, מחכה להן - בעיקר מאסטר שף על פני משחקי השף.

3. לא נראה לי שיקרה.

4. לא ברור כל הסיפור ואם הוא כן ידע/ לא ידע/ היה מעורב/ לא היה מעורב ...

אייני

New member
יאללה, נענה:)

1. למי איכפת? כל העיסוק בחיים הפרטיים של מפורסמים תמיד דחה אותי למען האמת, אבל תמיד הייתי בקטע של "טוב, הם בחרו את זה, הם לפחות ידעו מראש למה הם נכנסים". לעומת זאת, מדובר כאן במישהו שאפילו לא רצה להיות מפורסם אלא רק איתרע מזלו להיות בן-של? שיעזבו אותו בשקט, ושיהיה לו לבריאות.
2. לא צופה בטלוויזיה האמת.
3. מבחינתי מריחואנה שקולה לאלכוהול. שניהם סמים קלים, עם פוטנציאל התמכרות וסיכון עצמי במנות גדולות. היחס צריך להיות זהה - אם אוסרים על מריחואנה, אז גם על אלכוהול. אם מתירים אלכוהול - אז גם מריחואנה. לא הגיוני להתייחס בצורה שונה. לגבי יקרה או לא - מניח שבסופו של דבר זה יקרה. לאט לאט.
4. לצערי אני לא חושב שאייל גולן עשה שום עבירה על החוק. כמו שזה נראה - הוא אכן לא ידע מה הגיל שלהן (וזאת הדרישה כדי שזה ייחשב עבירה).
אבל אין ספק מההתבטאויות שלו ומההתנהגות שלו בפועל עם אותן ילדות (שאולי לראות את הגיל המדוייק שלהן הוא לא יכל, אבל לראות שהן צעירות מדיי בשבילו ושהוא נטו מנצל אותן בעזרת הפרסום שלו הוא *בהחלט* יכל) שהוא אדם דוחה ושוביניסט. עצם הניצול שלו את אותן ילדות פשוט דוחה ברמות. הבעיה היא, לצערי, שלהיות אדם דוחה ושוביניסט זאת לא עבירה על החוק בסופו של דבר (ותכלס גם אסור שזאת תהיה).

spaysi8

New member
לגבי מריחואנה

זה לא נכון שממכר,
ואם תשאל מומחים הם יגידו לך שזה עדיף הרבה יותר על אלכוהול..

אייני

New member
עד כמה שידוע לי זה כן ממכר.

לא ראיתי בשום מקום מידע שסותר את זה. נכון שזה לא ממכר ברמות כמו איזה סם קשה, ונכון שתופעות הלוואי של גמילה ממריחואנה בד"כ לא כוללות את ה"קריז" הזה שיש לסמים קשים וכד' - אבל זה לא סותר את העובדה שכן אפשר להתמכר למריחואנה בדיוק כמו שאפשר להתמכר לאלכוהול או אפילו לסיגריות - שאפילו לא מוגדרות כסם ברוב המקרים.
(אם כי ייתכן בהחלט שמריחואנה פחות ממכרת מאלכוהול או מסיגריות, זה אני מקבל - כי לא בדקתי לעומק את רמת ההתמכרות. רק קראתי על זה בכללי בזמנו).

בכל מקרה - אני תמיד שמח ללמוד מידע חדש, אז אם יש לך מחקר או כל דבר שאומר אחרת אשמח אם תראי לי

המריחואנה הרפואית מהונדסת גנטית ככה שיש לה פחות מהחומרים שגורמים להתמכרות .. מה שבטוח זה שאת המנצ'יז אתה בכל מצב מקבל (אני רק מהריח שלה מטפס על הקירות
)

אייני

New member
נשמע הגיוני, בכל זאת, רפואי...

סביר להניח שמנסים להפחית מכל תרופה ותרופה כמה שרק אפשר את החומרים שגורמים להתמכרות. (כי תכלס לא מעט תרופות עלולות למכר בעצמן).

עונה

1. הבן של והנורווגית? שיעשה חיים
2. איכות הטלויזיה לאחרונה- רק תוכניות שירה, א"כ רק תוכניות בישול...? גם ככה לאחרונה אין לי הרבה זמן לראות טלוויזיה וכשאני רואה זה פרקים של "שובר שורות"
אז לא כזה מפריע לי. מאסטר שף זה נחמד אבל משחקי השף אני אפילו לא מנסה לראות..כי כמה תוכניות על אוכל אפשר כבר לראות...היפה והחנון משעמם בטירוף.. ותוכניות שירה זה גם נחמד אבל נגמר כבר

3. ליגיליזיציה של מריחואנה- יקרה או לא? בעד או נגד? יש מגמה של ליגיליזציה למשל במדינות מסוימות בארה"ב ואני מאמינה שבשנים הקרובות זה יקרה גם אצלנו. ברמה האישית אני לא בעד ולא נגד. אני אישית לא מעשנת ולעולם לא עישנתי. ברמה היותר רחבה אני בעד רק בגלל היתרונות שיש לזה בפן ה"תרופתי" כמשהו שמקל על כאבים של אנשים חולים.
4. פרשת אייל גולן ובכללי מה שהולך לאחרונה עם בחורות בנות 12 ובחורים בני 40? יש לו אבא חולה מין , הוא עצמו אולי לא באמת עשה משהו פלילי אבל כן, מגעיל לדעתי שהוא ישכב עם מישהי בת 19.. יש מספיק בנות כוסיות שקרובות יותר לגיל שלו וברור שהוא מנצל את המעמד שלו למטרות החרמניות שלו..

oromer

New member
מנהל
מה אני חושבת על

1. שיצא עם מי שהוא רוצה....למה צריך להתערב בחייו ועיניניו הפרטיים? הבחורה הזו לומדת איתו, במרכז הבינתחומי בהרצליה. היא באה לישראל ללמוד. אני לא רואה בכך בעיה... ואני לא חושבת שיש זכות להתערב לו בחיים.
2. באופן אישי אין לי בעיה עם ריאליטי (חוץ מהאח הגדול), מה שמפריע לי זה הכמות. זה יותר מדי. אנחנו לא צריכים 2 תוכניות בישול, 2 שירה. ובאופן אישי אני תומכת שיהיה ז'אנר נוסף... אחר...
3. לא נראה לי שיקרה.... אני אדישה- לא ממש איכפת לי...
4. בנוגע לאייל גולן-לדעתי במקרה שלו זה יותר כשל ערכי מאשר פלילי... העונש שלו צריך להיות בציבור, לא בבית משפט. הנורמות התנהגות שלו לא ממש אתיות. אני חושבת שאדם מבוגר לא צריך לצאת עם נערות. אבל אני חושבת שגם לא ממש תמימות. הן לא הגיעו לשם בכוח... אין להן מה לחפש במקום כזה

turangaleela

New member
וואו כל הנושאים הכי חמים

1. למי לעזאזל אכפת??? ולמה??

2. שירה ומוזיקה זה אחלה. אם כי מי אני שאביע דיעה בנושא בכל מקרה אין לי טלוויזיה ובמחשב אני רואה בעיקר סדרות כמו כתום זה השחור החדש.

3. יקרה מתישהו בטוח, ואלכוהול יוצא מחוץ לחוק. אבל זה ייקח עוד מלא זמן ואפשר לומר שאני די בעד זה.

4. דבר ראשון- כשמדובר במישהי בת 12 היא לא בחורה אלא ילדה.
דעתי על זה? רבה מכדי להכיל עכשיו הודעה תמימה של תחילת סופ"ש אני משתדלת להשאיר את הסופ"ש הזה אופטימי וקליל, למה להכניס נושאים מרגיזים כמו העניין עם אייל גולן...

מעניין אותי אבל גם מה דעתך בנושאים, או שאתה רק מעלה נושאים ולא מביע דיעה.. (ממש דיפלומטי מצדך
)

h a j b i

New member
אז ככה

1. לא מעניין, שיעשה מה שבא לו
2. משעמם, לפחות זה לא עולה לי כלום

3. פה לא יקרה בתקופה הקרובה. אני בעד
4. על טיפשות משלמים. לא מכיר משהו ש "הולך לאחרונה בני בנות 12 לבני 40".

spaysi8

New member
ומה אני חושבת?

כבר הגבתי פה לאחרים אבל אגיב שוב בהרחבה..

1. אני חושבת שזה לא ענינו של אף אחד.
בכללי, אני חושבת שבחירת בן זוג צריכה לבוא אך ורק עפ"י התאמה באופי ולא עפ"י כל השאר (דת, גזע ומין), ואין זה מעניינו של אף אחד אפילו שהבחור "מפורסם" (גם כן, מי שמע עליו בכלל לפני הנרווגית :p)
2. אוהבת תוכניות בישול אז נחמד לי כרגע אבל בכללי מאוד מאוכזבת ממה שקורה בטלויזיה, רואה בעיקר במחשב סדרות טובות מחו"ל..
3. בעד!! הדבר הכי טוב שיקרה למדינה שלנו!! בתור חולת קרוהן הלוואי שלא היו מקשים עלי כ"כ להרגיש טוב!!
בנוסף ממריחואנה אפשר לייצר גם בגדים, זה תעשייה שתעזור לארץ ממש מבחינה כלכלית וחוצמיזה באמת שזה צמח מדהים, ללא תופעות לוואי מוכחות, ללא התמכרות, פי אלף יותר טוב מאלכוהול שהורס לנו את כל הגוף.. אמנם בעייתי לעשן בגלל הטבק אבל אם יהיה חוקי אז אנשים גם יוכלו לעשן עם מייאדים ככה שלא יהיה שום נזק בכלל!
הלוואי שיאשרו ואני דווקא אופטימית שזה יקרה בשנים הקרובות..
4. מגעיל אותי, אבל משני הצדדים.
אני הייתי כזו בגילאים האלה ואני נגעלת מעצמי. נכון שבחורה שלבושה חשוף- לא אומר שמותר לגעת בה או להתחיל איתה, אבל במקרה שלהן הן היו מאוד שמחות ומאוד רצו את זה ככה שהעניין הוא "הבגרות המוקדמת" (עלק בגרות) שבהן בחורות בנות 14 נמצאןת.
וכמובן עניין שאנשים מבוגרים רואים את זה בעין יפה לשכב עם בנות 14 שבכלל זה גועל נפש ולא מוסרי.

Peace and Love3

New member
עונה :)

1. לא אכפת לי, שיהנו.

2. אני דווקא נורא אוהבת תוכניות ריאליטי וטראש לסוגיו. כל התוכניות בישול\שירה\ריקוד האלה זה שיעמום מוחלט, לא ברור לי למה שארצה לראות אנשים מבשלים אוכל טעים שאני לא יכולה לאכול. ולמה שארצה לראות אנשים שרים, אם אני יכולה להוריד מוזיקה בעצמי. מזל שיש היפה והחנון, ומקווה שיחזירו טראש איכותי כמו האח הגדול והרווק עם דודו אהרון :)

3. אני נוטה לכיוון הבעד, אבל לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב. מאוד תומכת בהקלות לגבי מריחואנה רפואית.

4. מגעיל, כל הבני 40 שמחפשים ילדות קטנות וטיפשות שהם יוכלו לנצל בקלות זה גועל נפש צרוף.
גם אם הילדות האלה מתלבשות בצורה חשופה - הן פשוט ילדות קטנות שמשחקות בלהיות "מבוגרות" עם כל תרבות המיניות המוגזמת שיש היום. והן ממש לא מבינות מה הגברים האלה רוצים מהן ואיך הם רואים אותן. לילדות האלה מותר להיות טיפשות וחסרות אחריות, לגבר בן 40 אסור.
ואני בהחלט מצפה שגבר יבקש תעודת זהות כשהוא מנסה לשכב עם ילדה שקטנה ממנו ב20 שנה ונראית בגיל גבולי.

למעלה