מה אתם חושבים על...

קופיק

New member
מה אתם חושבים על...

ראיתי אתמול סרט כחול ופשוט הגעיל אותי קטע מסויים שהיה שם. היו שתי נשים שעשו רימינג... אני היחידה שחושבת שרימינג זה דבר מגעיל?

כן! ../images/Emo8.gif

סתם... אם כבר הזכרנו רימינג, מישהו עשה לי את זה אתמול

TwelveEyes

New member
תלוי...

לא אכפת לי לקבל, אבל לתת? גם עבור לילה סוער עם הקאסט של שרה"ט אני לא אסכים

TwelveEyes

New member
צ´מעי..

עד כמה שאני חובבת קאסט-שרה"ט... לא הייתי דוחפת את הלשון שלי לכל מיני מקומות א-סניטריים בשבילם ^^

praetor

New member
את לא היחידה

מילא סקס אנאלי, גם זה דוחה באיזושהי מידה, אבל רימינג? זה כבר ממש מוגזם לדעתי...

resputin

New member
רימינג-

ליקוק אנטנסיבי של פי הטבעת, היה בהתחלה נעשה בשביל הכנה של פי הטבעת לחדירה, כיום- סתם בשביל הכיף .. עכשיו, כמו שהצד השני שלי אמר- לא נראה לי שיש לי בעייה מסויימת עם לקבל... אבל לתת? גוואלעד NO...

resputin

New member
אני מניח שזה תלוי גם בבן אדם..

בהליכי קבלת ההיגיינה ואיך הם חלים עליו באותו הרגע (שלא תחשבו שמקלחת לפני לא תקרה ~!~) על האובייקט.. מה גם, נורא תלוי אם הוא מוריד שיער או לא (מילא לרדת ושישארו לך שערות בפה, אבל זה כבר מוגזם ~!~)

פריפטס

New member
למעשה

בפי הטבעת יש הרבה פחות חיידקים ממה שיש בפה... אבל בכל זאת נשיקה מגעילה אותי פחות!

resputin

New member
אומנם זה נכון,

אבל בניגוד לפה, שנמצא באיזור פותח לאוויר at all times almost פי הטבעת סגור לו ממתחת לשכבות בגדים למשך כל היום, אני אישית, מעדיף רעננות של מקלחת. גם סקס אחרי מקלחת זה נחמד, או מקלחת אחרי סקס.

אמת ויציב, אבל >>>

קים הבדל משמעותי בין חיידקים טובים לחיידקים רעים. באמת בפה יש יותר חיידקים מאשר בפי הטבעת, אבל אלה בעיקר חיידקים מהרוק שהם לא רעים. הרעים היחידים בפה הם אלו שבשיניים, ורב בני האדם שומרים על היגיינה בפה יותר מאשר בפי הטבעת. בפי הטבעת יש חיידקים צואתיים, כאלה שאמורים *לצאת* מהגוף, חיידקים מזיקים שעלולים לגרום למחלות. ונוסף על כל זה גם קיימת היגיינה ירודה יותר באיזור הזה. כמה אנשים אתה מכיר, לדוגמה, שמצחצחים את פי הטבעת שלהם באותה תכיפות ויסודיות כמו שהם מצחצחים את השיניים שלהם? יש גם אנשים, וזה כבר משהו ממש לא בסדר, שמחפפים בניגוב הישבן לאחר עשיית הצרכים. אז כן, כשמתרחצים אז מורידים את זה, אבל מה אם לא מתרחצים?
כל החיידקים פשוט נשארים שם, ובכמויות עצומות... מקווה שעכשיו תיגעל יותר

resputin

New member
בלי קשר לכל המחפפים למינהם,

פי הטבעת זה חלק מהגוף, ובמקלחת צריך להקדיש גם לו זמן, לטהרת הגוף (ולא, לא *כזה* זמן, לכל האלה שממהרים להושיט יד (אל הסבון?) )

../images/Emo45.gif

אבל לפעמים אני שוכחת לנקות מאחורי האוזניים..
שימו לב למקום שאף אחד לא רוחץ (במקלחת) אלא אם כן המקום הזה מלוכלך ע"י כתובת לא חשובה כלשהי: גב כף היד. [ולדעתי זה פשוט לא בסדר. צק צק.]

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הממ.. באמת?

אני תמיד מנקה את גב כף-היד שלי.. כי תמיד יש שם קישקושים מעטים בזמן שיעמום.. ו.. הממ.. לא נראה לי. זה נשמע קצת מאוד -דוחה.

סיגרינ

New member
את גב כף-היד? זה חלק מההסכם של

לרחוץ ידיים, לא? כאילו, באמת, יש הסכם על זה! ו... הלשון שלי לעולם, אבל לעולם (!!!) לא תתקרב לאיזור כלשהו בגוף שהוא לא הפה של מישהו. ל-ע-ו-ל-ם-!-!-! (דיס איי פרומיס יווווווווווו)

resputin

New member
סיגרינ.?

" ו... הלשון שלי לעולם, אבל לעולם (!!!) לא תתקרב לאיזור כלשהו בגוף שהוא לא הפה של מישהו. ל-ע-ו-ל-ם-!-!-!" ? אתה בחיים לא תלק למישהו את האוזן? הפיטמה? תמצוץ למישהו אצבע? בחיים לא תרד למישהו? -Man, you sound like no fun..

סיגרינ

New member
אני מתנצל ../images/Emo13.gif

לרדת למישהו - לא נראה לי. כאילו, לא. לא. כל השאר, אולי כן, אם זה באווירה. אבל ככה סתם, לא. (אגב, לאחרונה לוקקה אוזני בפתאומיות - זה היה מפחיד משהו
)

למעלה