מה אתם חושבים על...

resputin

New member
אתה לא תרד למישהו אף פעם?

(או מישהי, אם אתה בי)- איזה בזבוז. חוץ מזה שזה אומנם א הפעולה הכי חביבה עליי, אבל היא בסדר גמור. ובאווירה? כל המוזכרים לנ"ל הם אולי רק בשביל *להגיע* לאווירה

dannnnnna

New member
זה בהחלט דבר מגעיל..

לעשות את זה ממש בחיים לא... ולקבל גם לא..כי רק המחשבה על זה שאחרכך צריך להתנשק אם אותו בןאדם..יאקס..

conditioner

New member
בעעעע

עשו לי את זה... וזה לא כזה כייף ששווה להשקיע בזה.. כאילו אם זה היה ממש מענג אז עוד איכשהו בסדר אבל זה בכלל לא כייף (טוב, אולי זה אינדיבדואלי) #וואי אני מתחילה להשתמש במילים יפות...לא מתאים לי# בקיצור אני לא הייתי עושה את זה למישהי.. יש גבול גם למה שלסביות משועמעמות יכולות להמציע!

Lizz

New member
אני תומך באופן תיאורטי.

כלומר, אין לי בעיה עם הקונספט. אבל אני מסרב להסגיר פרטים כלשהם על חיי המין האישיים שלי. נגיד, כשאני קורא פנפיק? זה לא עושה לי סקוויק. תרגום לאנשים שלא דוברים את שפת הסלאשרים: אני מסוגל לקרוא ולהינות מסיפור שיש בו את הפעולה הנ"ל.

TwelveEyes

New member
../images/Emo13.gif

סקוויק זה לא סלאשרית, סקוויק זה פאנדומית מדוברת מניב ה"פ שהשתרשה בפאנדומים אחרים עקב הגירת הפוטרפילים הגדולה בדצמבר 2001-יולי 2002 לכיוון הארץ התיכונה וסמולוויל ^^ אוי, אילו רק הייתי יכולה לזכור ככה בע"פ את החומר בהיסטוריה

Lizz

New member
...היית נכשלת :)

המילה סקוויק היא אמנם לא סלאש אלא סתם פנדום, אבל היא קיימת לפני היות פוטר. אני מכירה אותה מאמצע שנות התשעים, עונה שנייה ושלישית של באפי :) נכון שפוטר, ואחריו לוטר וסמולוויל, הם פנדומים שגדלים בצורה חסרת פרופורציות ;) אבל... הם לא הראשונים. (כן, אני מתמחה בהיסטוריה וסטטיסטיקה של הפנדום. עצוב)

TwelveEyes

New member
וואלה?

את זה לא ידעתי. מעניין, כי מעריצי באפי ככלל שונאים ה"פ, מה שגורם לתהות מי בדיוק יכל להביא את המילה הזו.

Lizz

New member
הממ...

דברים נסחפים מפנדום לפנדום. פוטר היה פעם מסיבי ופתאומי כמו שסמולוויל ולוטר עכשיו - כלומר, תוך חמש דקות ובלי שאף אחד שם לב כולם נכנסו לפנדום הזה. כל מי שאני מכירה מאקס פיילס, באפי, היילנדר, ועוד ועוד ועוד, כולם עכשיו כותבים גם סמולוויל. אפילו אני. ולמה מעריצי באפי שונאים פוטר? מאיפה זה בא? זה כללי או שזה בין הישראלים? כי זה חדש לי לחלוטין.

Ophel McNeil

New member
מוזר. ../images/Emo117.gif

אבל הצלחתי להבין את כל ההודעות האחרונות, מלבד המילה "פנדום". עכשיו אני מרגישה חסרת השכלה.

TwelveEyes

New member
אהמ...

פנדום=מכלול המעריצים העולמי של יצירה מסויימת מתחום הקולנוע, הספרות או הטלוויזיה (בעיקר.. אם כי לא רק). הכוונה היא לכל מי שקרא\צפה ואהב, אבל בעיקר לכל מי שקרא\צפה, אהב ופיתח אובססיה קשה ^^

למעלה