מצחיק
כי אני לא אוהבת את תרבות ה"אני לא באמת יודע את כל הפרטים אז אני אשלים אותם לפי מה שנוח לי ואצא לתקוף אנשים במקום לנסות להבין מה באמת קרה".
קודם כל, אנחנו הגענו לתחנה המרכזית ביחד וישר הלכנו לתחנות, אבא שלי הלך יותר מהר מאיתנו והגיע לתור לפנינו, אנחנו הגענו בהפרש קצר אחריו (מאוד מאוד קצר, אנחנו לא כאלה מזדחלות).
ככה שגם אותם אלה שהגיעו בטווח בין הזמן שאבא שלי הגיע לשם עד שאנחנו הגענו, הגיעו אולי דקה לפנינו, לא מדובר בתור שחיכה המון זמן ואנחנו באנו ואמרנו "שמרו לנו", לא הלכנו לעשות שופינג במקום לחכות בתור.
כן מבחינתי זה בסדר במצב כזה שהוא ישמור לנו את התור, כשאנחנו הולכות טיפה מאחוריו, גם בכל זאת הוא שומר לנו, שאנחנו שתיים, ולא לאיזו קבוצה של 10-20 אנשים. לא חייבים להסכים על זה, אבל אני מניחה שיש הרבה דברים שלא מסכימים עליהם, ועדיין אפשר לדבר בכבוד אחד לשני.
דבר נוסף, ההורים שלי שילמו לי על הכרטיס, אני לא הבאתי איתי ארנק, אז כן הייתי חייבת לעלות ביחד עם ההורים שלי, אחרת הייתי נתקעת בירושלים, או שהייתי צריכה לחזור ברגל לת"א, או לקבץ נדבות.
גם כשמישהו באמת נדחף, אני מעולם לא נהגתי באלימות כלפי אף אחד.
כל הדברים שציינת אכן מעצבנים, ולשמור מקום לבן אדם שעולה עוד כמה תחנות זה אני לא עושה, אני פשוט מציינת כי רשמת את זה ביחד עם הביקורת שלך עלי, לא יודעת אולי את חושבת שזה מתקשר ושאני עושה גם דברים כאלה, ושוב, יש הבדל, זה לא שלא באנו ביחד לתחנה, כמו שהם לא עלו ביחד, אם זה בסדר כשבן אדם שומר מקום לחבר שלו כשהם
עלו באותה התחנה, שאת לא אוהבת, אבל נתת לזה אישור (תודה רבה על זה), מבחינתי זה אותו הדבר שבן אדם שומר מקום בתור למי
שהגיע ביחד איתו.
סתם שתדעי, אני בן אדם של חוק וסדר גם אם אין חוק לאותם הדברים, ז"א שאם אני עומדת בתחנת האוטובוס ומישהו הגיע לפני, אני אתן לו לעלות לפני לאוטובוס, ככה שאם כמה שאני מקפידה על הסדר, ואני עדיין חושבת שזה בסדר שבן אדם שומר מקום בתור למי שהגיע ביחד איתו, נראה לי שזה לא יכול להיות כזה נורא.
יש גם הרבה תרבויות שאני לא מסכימה איתם, כמו תרבות העישון, אבל אני עדיין לא תוקפת אנשים שמעשנים, למרות שזה גם פוגע בי.
אני גם שונאת אנשים ששמים מוזיקה בקולי קולות באוטו, אם מישהו היה כותב שהוא עושה את זה, אם הייתי מגיבה, הייתי אומרת שאני לא אוהבת את זה, לא הייתי תוקפת אותו.
בכל זאת לא כתבתי ששדדתי או שבאתי במטרה להידחף, את צריכה ללמוד לא לתקוף כל מי שלא חושב כמוך או "פחות מוסרי" ממך, אבל עדיין נכנס בתקן התרבותי.
בכלל יש המון עצבים וכעס בתגובה שלך, בסיפורים למשל, שלא קשורים אלי. תבדקי אם באמת הכעס שלך הוא עלי, או שהוא פשוט יצא עלי.