מה אתם חושבים

ת מ י מ ה

New member
כל כך קלאסי למה שקורה לי

אני בקורס(לימודים) ויש מישהו בכיתה שאנחנו הכי מפלרטטים בעולם ויש לו חברה אבל זה לא מונע בעדו להגיד דברים הבעיה היא שאני כמו סתומה מחכה לו הוא כל הזמן רב עם החברה שלו הוא אפילו אמר לי להיות אופטימית.. אפילו אנשים מהכיתה חושבים שאנחנו כבר ביחד חשבתי על זה לפני כמה זמן גם אם הוא היה נפרד ממנה באמת הייתי רוצה גבר שהולך ומפלרטט עם בנות אחרות ואומר להן דברים כמו שהוא מדבר? ואם הוא עשה את זה למישהי אחרת אז רוב הסיכויים שהוא יעשה את זה גם לי זה כל כך מסובך אני חושבת שהלקח שאני לומדת מכל הקטע הזה הוא פשוט להתרחק מהשטויות האלה זה פשוט לא מתאים

יהללל

New member
מותר.

אם הוא בוגד בחברה שלו זה עניין שלו בלבד. את לא צריכה לקחת אחריות על מעשים של אנשים אחרים. כל עוד את פנויה זה בסדר גמור. אבל, יש משהו שאת צריכה לקחת בחשבון- אם תהיו ביחד אחרי תקופה מסויימת, האם תוכלי לתת בו אמון לאחר שבגד בחברה שלו איתך? מי אמר שהוא לא יעשה את זה גם לך?

pain is MY love

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

חברה היא לא קיר, אפשר להזיז אותה. זה מעולם לא הפריע לי... אבל זה כי אני בחורה בלי רגשות. לקשר קצת יותר רציני זאת בעיה כי בחור שבגד פעם אחת יבגוד שוב...

מיטללל

New member
ג-ו-ע-ל נ-פ-ש

(הגישה של שתי התגובות האחרונות) אני ממש נגד זה. בקצרה: 1. זה חסר רגישות/מגעיל להיות שותף למשהו שיפגע בבן אדם אחר. 2. זה דוחה (לדעתי) להיות עם מישהו, שמסוגל לעשות דבר כזה למישהי שאוהבת אותו. 3. זה לא יכול להתפתח למשהו ארוך ששווה משהו. גם כי אני מאמינה שמגיע לי יותר מקשר של "להסתתר". גם כי לא נראה לי שקשר זה לתת לי מה שאני צריכה. לטווח הארוך - (בדרך כלל) בוגד תמיד יבגוד. לטווח הקצר- אפשר למצוא מספיק בחורים פנויים ל"סתם" קטע.

pain is MY love

New member
תראי

1. מה זה להיות שותף? אני זאת שפוגעת?! הוא החליט לפגוע שזה יהיה על המצפון שלו אם הוא לא יבגוד איתי הוא יבגוד עם מישהי אחרת. 2. בלל זה אמרתי שלקשרים ארוכים ורציניים קשה לבטוח בבחורים כאלה.. 3. מסכימה אבל אני פשוט נוקטת בגישה של "אני אשיג את מה שבא לי ושום דבר לא יעמוד בדרכי" ככה שבשביל אפילו "סתם קטע" אני לא אחפש מישהו פנוי אלא את זה שאני הכי ארצה... אבל גם בקטעים רציניים כל מקרה לגופו... יש מצבים בהם מה לעשות מתאהבים במישהו תפוס... ואם האהבה היא הדדית אז קורים מקרים של בגידות וכאלה...

מיטללל

New member
תגובה

1. כן. את זו שפוגעת. את אומנם לא "חייבת" לה כלום אבל עדיף היא בן אדם. ואת זה שמחליטה להיות שתופה לבגידה הזו מתוך ידיעה ברורה שמישהי תיפגע. 2. סבבה. 3. לא יודעת. אני מנסה לא לחיות ע"פ התפיסה:: "אני אשיג מה שבא לי ושכל העולם ילך לעזאזל". ו.. אני לא אמרתי שאני לעולם לא אתאהב במישהו תפוס. רק אמרתי שאני לא אממש כלום, עד שהוא יפרד מהחברה שלו (אם הוא ירצה בזה).

וזה נאמר ממי שכתבה...

רק לפני כמה שרשורים, ממש בפורום זה בשרשור על בגידות, "...שונאת גברים חלשים...". אני מבין שחלשים מבחינתך הם אלו שלא מעניינים אותך או אלו שכן אבל לא בראש שלהם לבגוד?

pain is MY love

New member
אין שום קשר

בין גבר שלא מוכן לבגוד לחולשה איך הגעת לזה בכלל? גברים חלשים גם גברים שצריכים חיזוקים כדי להרגיש טוב עם עצמם וזה בא בצורה של ללכת עם שתי חברות וכאלה. להסתיר את זה מהן ולהרגיש "גבר גבר" אבל אם אני יודעת שהוא תפוס והוא יודע שהוא תפוס אבל אנחנו עדיין מחליטים ללכת על זה (אחרי הכל זאת בעיה שלו כי אני לא חייבת דין וחשבון לאף אחד) אז זה ממש לא קשור לחולשה!

Gali W

New member
אלה הן הורסות משפחות עתידיות../images/Emo31.gif

ועל זה נאמר- אל תעשה לחבריך מה ששנוא עליך. העמידו עצמכן במקומה של אותה בחורה ואז תבינו שהמעשה פסול.

pain is MY love

New member
אין מה להאשים את הבחורה

מי שישן עם כלבים שלא יתפלא שהוא מתעורר עם פרעושים... אם הגבר שלי רוצה לבגוד בי אני לא יכולה להאשים את הבחורה..

RVD18

New member
להתרחק

בזבוז זמן ואנרגיה ואם נקשרים יותר מדי סתם הרבה כאבי ראש

orangeada

New member
אסור../images/Emo31.gif

כי זה מגעיל ונבזי, כי זה יכול לקרות גם לך, וזה הכי לא נעים בעולם..

Zoharrr

New member
כמה הרבה ניסיון(כואב) יש לי בזה...

בתור אחת שממש אהבה להתעסק עם תפוסים, וזה ממש היה דפוס התנהגותי שלי... זה עשה לי משהו לדעת שכיביכול מישהו מעדיף אותי על פני מישהי שאמורה להיות שלו,ודוגרי,תמיד המאהבת מקבלת יחס הרבה יותר טוב....אבל היא כן במקום 2 מבחינת הרישמיות.וזה מעורר קנאה לא נורמלית... היה מישהו שהתעסקתי איתו והוא היה תפוס וזה לא הפריע לי בכלל ויום אחד בבום נפלה עליי קנאה נוראית שאני לא החברה הרישמית שלו,שאני מקום 2 ו-וואלה לא כיף בכלל... אחרי שהתאהבתי בבחור תפוס והוא עזב אותה בשבילי,ואז הוא עזב אותי בשבילה הבנתי שזה לא משחק... זה עסק מאוד כואב.מאוד... בנאדם שבוגד בחברה שלו יש לו אישיוז...ואין שהוא לא יפטור אותם הוא לא יוכל להיות איתה או עם אפחת אחרת בצורה בריאה. אז שאף אחת לא תשלה את עצמה ותחשוב שהיא מדהימה ומיוחדת ואותה הוא לא יעזוב בשביל אחרת,כי אני בטוחה שהיא מדהימה ומיוחדת,אבל הבעיה היא אצל הבחור... ומי שמתעסק עם בנאדם תפוס,הוא בנאדם נורא אגואיסטי ורע,והוא ירגיש מזה כשיעשו את זה לו... אם יש משהו שאני מאמינה בו זה קארמה. what goes around,come around... you get what you give...

אוקיי

אתם לא חושבים אבל שיש דרך אנושיץ לעשות את זה? לא דיברתי על בגידה. נגיד הוא מחבב אותך במשך הזמן יותר ואיתה זה כבר לא זה... אולי הוא ישקול את היחסים בניהם שוב?

למעלה