מה אתם חושבים

Cobe Anan

New member
אני כרגע חושב על... ארטיק!

ושמישהי תעיז להתעסק איתי- אני לא מרחם על מי שמנסה לפרק את הזוגיות של דקלה ושלי! *אייקון קשוח במיוחד*

מסכים עם מיטל במאה אחוז לא

צריך להיות גיס חמישי ביחסים של זוג אחר פשוט להתרחק ואם יהיה מצב והם ייפרדו אז אפשר אבל להיות צד שלישי בקשר זה לא בריא

נועם m

New member
אסור!

למה, למה, למה לעזאזל לעשות את זה למישהי אחרת?! נשות העולם התאחדו! למה אנחנו דופקות אחת את השניה? אין לנו מספיק צרות מהם?! ואם באמת בא לנו עליו, להבהיר לו יפה שזה לא יקרה עד שהוא לא יפרד ממנה!

שובבב

בבקשה מכולם אף אחד לא דיבר על בגידה או על מעשה מכוער. פשוט על מצב של שני אנשים שמתאהבים ואחד מהם תפוס באותו זמן. לא דיברתי על לעשות עם זה משהו מאחורי גב של מישהי, בכלל לא משהו כזה. אם באמת זה לא הולך שם, והוא מתאהב בך, ואת בו...אז לא נשארים בכוח עם ההיא זה ברור. אף אחד לא עושה כלום בכוונה ולא בכוח. זו השאלה שלי- שאלה כללית.

TheWhiteTigris

New member
אם הוא מאוהב בך

והוא מתעקש להשאר עם החברה שלו, זה מעיד משהו לא? אל תתערבי. קודם יפרד מרצונו מהחברה שלו אחרי זה שיהיה איתך. כל פעולה יזומה ממך לא אמורה להתקבל בעין יפה אצל אחדים מאיתנו.

RVD18

New member
אבל עצם זה שמתאהבים

זה מה שלא בסדר, שנותנים לזה לקרות. בגלל זה מתרחקים מתפוסים, כדי לא להגיע למצב כזה. וגם אם רוצים, מתאפקים ולא עושים כלום כדי לא להרוס להם את הקשר. אני מניח שאם דבר כזה כבר קרה, אז הוא חייב להחליט עם מי הוא רוצה להיות ולהיפרד מהשנייה כדי להקטין את הפגיעה שלו בה...שלא ירקוד על שתי חתונות ואז היא תגלה...

בשלולית

New member
מניסיון..

ואתם יודעים מה דעתי.. ומה אני מרגישה וחושבת... לא כדאי שהוא ירקוד על שתי חתונות ואז הן יגלו.............

נועם m

New member
אם...

הוא התאהב במישהי אחרת אז זהו, נגמר הסיפור. איך אפשר להמשיך מערכת יחסים במצב כזה? ובתור המישהי האחרת אז לא- את לא מפלרטט ולא שולחת רמזים אלא, אם הוא חשוב לך, מחכה בשקט שהקשר הקודם יגמר.

Gali W

New member
בהתאהבות אי אפשר לשלוט

אך במעשים כן!!! אסור לחמוק מאחריות, אם הצד השני לא אוהב את חברתו הוא צריך לסיים את הקשר עימה ללא קשר אליך.

אסור כך דעתי.

אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך

למעלה