אולי אני פשוט לא מובן מספיק
1. לא באתי לעשות עליך מתקפה אישית, אבל ברגע שאת טוענת שאני מבזה את זכרון הנופלים את היא שעושה מתקפה אישית. 2. נכון, גם אמא שלי לא השתתפה במלחמה, אבל היא לפחות לא העזה לדבר בשם הנופלים. 3. הבעיה היא סדר העדיפויות, שלא מסתדר אצליכם. 20% שלא מתגייסים ואז אתם "עושים את העבודה שלהם", יותר מדאיגה אתכם מהתפוררות המדינה. אז כמו שאמרתי, במלחמה הכל יהיה טוב ויפה, ויהיו המון חיילים לוחמים, אבל עד שהיא תגמר, לא תהיה כאן מדינה לשמור עליה. 4. את יכולה להמשיך להלחם נגד חוק טל, ואת יכולה להמשיך להלחם נגד החוק שמתיר שחרור על פציפיזם, אבל- הדתיים רבים וחזקים ממך (לצערי), והחוק של הפציפיזם הוא ביוזמת האפיפיור דאז וקיים בכל המדינות. 5. אני לא זה שמרים ידיים, אני תעדתי בסרטים כל מה שיכולתי, ולמען האמת הרבה מהם אפילו הגיעו לטלוויזיה. תאמיני או לא, אבל מעבר לצבא ומלחמה, יש עוד דרכים לעזור למדינה. אבל, את מעדיפה להתעלם מכל הבעיות הנ"ל, ופשוט מתמקדת בנושא הכי קל. 6. כמו שאת בטוח הבנת כבר, אני כן עושה מילואים, רק שאני בניגוד אלייך (וכנראה גם לילדים שלך), מבין את מי שלא מתגייס, כי אני מבין שזה שאני מילואימניק לא הופך אותי לאיזה אל יווני אדיר, ושאלא שלא מתגייסים ותורמים בדרכיהם שלהם, עושים לא פחות ממני, אולי יותר.