מה אתם ממליצים במקום כדורים נגד כאבי מחזור?

יעל ND

New member
תשאלי!

אולי את חושבת שאין - ודוקא יש לה.

גם נראה לי לא יפה שאת מבררת מאחורי גבה של המדקרת שלך שעושה כמיטב יכולתה (אני בטוחה!) בכדי לעזור לך.
לפחות תנסי לברר מולה את כל הספקות שלך!

אין לה בעיה עם זה היא ליברלית

ושאלתי גם אותה וגם אף אחד לא מחזיק בלעדית בידע
לכל אחד יש מה להציע
ואם לא הייתי שואלת איך הייתי יודעת ש95 מהנשים מפסיקות לחוות כאבי
מחזור כשהן מפסיקות לצרוך חלב.=?

יעל ND

New member
אולי היא לא דיברה איתך סטטיסטית,

אבל בטח אמרה להגמל מחלב - וזה מה שחשוב.

נכון, לכל אחד יש מה להציע, אבל את כבר באמצע טיפול. יש מקום לשמוע את ההצעות הללו לפני שהתחלת בטיפול, אבל כעת את כבר מטופלת ואם את סומכת על המדקרת שלך - למה שתמשיכי ותחפשי? אם אם את זקוקה למשהו נוסף - היא תגיד לך. את כבר בטיפול!
יש לך כתובת לכל השאלות וכו'.

יעל ND

New member
זה לא עניין של סגירת ראש

לא מדובר על "סגירת ראש", אלא על תקשורת בינך לבין המטפלת שלך (וזה 100% לטובתך), על האימון שלך בה, על אתיקה מקצועית, על יעילות הטיפול וכו'.

כשאת שואלת, מנסים לכוון ולעזור באופן כללי

במפגש אישי יותר קל להתאים את הטיפול,
ועדיין, לא לכל דבר יש תשובות. (ואם המטפל/ת שלך יידע הכל- תברחי)
כך שבטח גם כאן. ורובם ככולם המליצו לך לטפל /לפנות למטפלת כי רק היא באמת רואה אותך.
ואם אין מספיק בטחון בה - מצוא מטפל/ת שעימם תחושי ביטחון. (מותר להחליף/חשוב לשתף)
ייעוץ הנשען על מידע חלקי, נותן עזרה חלקית בלבד ולפעמים אפילו נזק כ"מחלות חדשות".

0 אור 0

New member
בתקופה שהיו לי כאבי מחזור אחד הדברים שעזרו היה חלב חם

זה היה לפני הרבה שנים ועוד לא היה כזה עליהום על החלב, אז אף אחד לא אמר לי להפסיק חלב ולכן יכולתי לגלות מה שטוב ונכון לגוף שלי
את כאבי המחזור פתרתי באמצעות הגעה לאיזון טוב יותר של המערכת ההורמונלית, כי כל מיני תרופות סבתא ועצות מהסוג שמוצאים באתרי אינטרנט ואצל החנוני במכולת (תפסיקי חלב, תוסיפי אומגה 3 ...) , לא ממש עזרו לי.

0 אור 0

New member
רפלקסולוגיה, יוגה והתאמה תזונתית

הי,
בכדורים אני לא מאמינה,
אבל עבודה מדויקת של איזון המחזור בשילוב של רפלקסולוגיה, התאמה של תרגילי היוגה והתאמה של המזון לאורך המחזור החודשי אפשר להגיע לשיפור ניכר - מהפחתה ועד הפסקה של התופעות
זה דורש כמובן התמדה - גם אחרי שמושג המצב הטוב, צריך להמשיך לתחזק את אורח החיים
&nbsp

סיגל1977

New member
אני ממליצה על מכשיר טנס

רכשתי את המכשיר לפני כארבעה חודשים ומאז כאבי המחזור כבר לא משביתים אותי ואני כבר לא לוקחת תרופות. קניתי אותו דרך אתר העיקר הבריאות בקישור הבא: מכשיר טנס להקלה על כאבי המחזור
אולי יעזור גם לך, בהצלחה!

למעלה