מה אתם ממליצים ??

TakeOver

New member
מה אתם ממליצים ??

היי חברה, מה הסרט הכי מפחיד והכי חדש מומלץ לראות????

avshalomariel

New member
הכי מפחיד...

זה לא בהכרח הכי חדש... מה שכן... הולכת להיות תקופה רטובה יותר בקשר לסרטי אימה (הכפר, רציחות בארגז הכלים, מגרש השדים 4, ועוד מלא...), אז אני אמליץ לך קצת עליהם ועל עוד כמה סרטים שאפשר לקחת מהבלוקפליצר... אוקיי, אז דבר ראשון, קולנוע: תעשה לי טובה, וכשמגרש השדים 4 יצא, תראה אותו!!! כולם לפחות בפורום אומרים שהכפר לא כל כך היה מוצלח, אז אני מצטרף לאי-המלצה, למרות שלא ראיתי את הסרט... רציחות בארגז הכלים, סרט רוצחים סדרתיים פשוט ביותר... למרות שהז'אנר לא מפחיד משהו, אבל הסרטים עצמם בדרך כלל שווים (המנסרים מטקסס וכו')... DVD: אם אתה רוצה להיכנס חזק לקטע, קח את סדרת הסרטים "פסיכו", של הבמאי המהולל היצ'קוק (קוק קוק קוק)... אני גם אמליץ לך בחום על הסרט "הניצוץ", של קוברייק, שגם אחלה במאי, ואם יהיה לך קצת כוח להבין את העלילה (שנשמעת די בנאלית, אבל היא בעצם מסובכת), תהנה מאד מהסרט כמו כן, אתה מוזמן לקחת את הסרט "מגרש השדים", אבל אני מזהיר אותך, רק הסרט הראשון שווה משו... אני מרגיש שבזמן האחרון אני לא עושה מספיק כבוד לסרט "הצלצול", וכמו כן לסדרת הסרטים "רינגו", אז עכשיו אני אמליץ לך, לא בדיוק באותו חום כמו הסרטים הקודמים, עליהם... אם למישהו בא להוסיף איזשהו סרט לרשימה, אז אתם מוזמנים... ואני מקווה שהיה לך כוח לקרוא את המגילה שלי...

TakeOver

New member
תודה גבר ../images/Emo8.gif

הצלול ראיתי.. ומגרש השדים גם ראיתי אבל לא משו.. אני אקנה רציחות בארגז נראה לי מפחיד מאוד מהשם שלו

smgfan

New member
חכה עוד חודשיים ל- The Grudge

אומרים שהוא הסרט המפחיד ביותר שהיה.

humm

New member
אוי. היפני נראה טוב.

http://www.apple.com/trailers/lions_gate/ju-on.html

smgfan

New member
הכתבה הזו ממש לא ממצת את הסרט

עצמו. שמתי אותה רק בגלל שהיא בעברית. כנס לאתר של הסרט תקרא את הכתבה הזאת

עם כל הכבוד....

ויש כבוד... הפוסטר הזה הוא ממששששששששש חיקוי של רינג כאילו מילא היו חושבים איך לעוות את זה או משהו אבל גם העין לא מפחידה וגם רואים שזה חיקוי אני מתההההההההההההה על שרה מישל גלר וברורר שאני ילך לראות את הסרט אבל אם היו נותנים לו רעיון מקורי יותר או מוציאים אותו בהפרש קצת יותר גדול כדי שלא ישוו אותו לצלצול כל 5 דק' זה היה יותר טוב

liavsayegh

New member
בארץ......

יקראו לסרט -"הנטירה" והוא יגיע רק לקראת סוף השנה אולי אלינו כי הוא יוצא בארצות הברית בינואר או חודש אחר כך.........

smgfan

New member
הנטירה? .... ../images/Emo4.gif

מה זה השם הזה?... אתה בטוח? ז'תומרת, אני יודעת שזה הפירוש של השם, אבל חשבתי שאולי ישנו את זה למשהו קליט יותר - אולי אפילו ישאירו את זה בתור "גראדג'" (מתנגן טוב יותר
)

avshalomariel

New member
זה נשמע כמו מותחן יפני...

שמשתתף בו איזה כושי (בשביל איתמר, שחור) תמהוני שנכנס לאודישנים וקיבלו אותו רק בגלל שיש לו חצ'קון שמצתלם יפה על הצוואר...

smgfan

New member
אה, ובארה"ב הוא יוצא ב-22 באוקטובר

שזה סוף חודש הבא.

GODCOM

New member
JU-ON-THE GRUDGE

ראית את שני הסרטים היפנים ובאמת הם הסרטים הכי מפחידי שראיתי בתקופה האחונה השני קצת פחות מפחיד אבל מבחינת סרט הוא יותר טוב ומיוחד מהראשון אני ממליץ לכם לראות את היפנים(באוזן השלישית אפשר להשכיר אותם) כי נראה לי שהאמריקאים יהיו מעפנים כמו הרימיק של רינגו למרות שהבמאי של הסרט האמרקאי הוא אותו אחד של הסרטים המקוריים

DAN1EL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

אחד מסרטי המתח הטובים של השנה.

למעלה