הכי מפחיד...
זה לא בהכרח הכי חדש... מה שכן... הולכת להיות תקופה רטובה יותר בקשר לסרטי אימה (הכפר, רציחות בארגז הכלים, מגרש השדים 4, ועוד מלא...), אז אני אמליץ לך קצת עליהם ועל עוד כמה סרטים שאפשר לקחת מהבלוקפליצר... אוקיי, אז דבר ראשון, קולנוע: תעשה לי טובה, וכשמגרש השדים 4 יצא, תראה אותו!!! כולם לפחות בפורום אומרים שהכפר לא כל כך היה מוצלח, אז אני מצטרף לאי-המלצה, למרות שלא ראיתי את הסרט... רציחות בארגז הכלים, סרט רוצחים סדרתיים פשוט ביותר... למרות שהז'אנר לא מפחיד משהו, אבל הסרטים עצמם בדרך כלל שווים (המנסרים מטקסס וכו')... DVD: אם אתה רוצה להיכנס חזק לקטע, קח את סדרת הסרטים "פסיכו", של הבמאי המהולל היצ'קוק (קוק קוק קוק)... אני גם אמליץ לך בחום על הסרט "הניצוץ", של קוברייק, שגם אחלה במאי, ואם יהיה לך קצת כוח להבין את העלילה (שנשמעת די בנאלית, אבל היא בעצם מסובכת), תהנה מאד מהסרט כמו כן, אתה מוזמן לקחת את הסרט "מגרש השדים", אבל אני מזהיר אותך, רק הסרט הראשון שווה משו... אני מרגיש שבזמן האחרון אני לא עושה מספיק כבוד לסרט "הצלצול", וכמו כן לסדרת הסרטים "רינגו", אז עכשיו אני אמליץ לך, לא בדיוק באותו חום כמו הסרטים הקודמים, עליהם... אם למישהו בא להוסיף איזשהו סרט לרשימה, אז אתם מוזמנים... ואני מקווה שהיה לך כוח לקרוא את המגילה שלי...