מה אתם ממליצים ??

boolbool boy

New member
אוקיי אחינו watch this

תראה. אני ימליץ לך על כמה סוגים של סרטי אימה. יש את הסוג המצמרר, המטורף, זה שרק הפואנטה של הסרט יכולה לרדוף אותך בלילות הינה כמה: סרטי סטיבל קינג - "הניצוץ", "מיזרי". סרטי פסיכו - ממליץ את הישן אבל יש אנשים שלא אוהבים סרטים בשחור ולבן, אז תיקח את הגירסה החדשה שגם היא מעולה. "נבואות איש העש", זה בעיקרון מותחן כזה, אבל זה אחד מהסרטים הכי מצמררים שראיתי בחיים שלי. "רינגו" - לראות "רינגו"!! זה כמו "הצלצול" רק הגרסה היפנית, הרבה יותר מפחיד. הינה האלה שיותר רצחניים, דם, מכות, רציחות חולניות.. Evil Dead - תראה את שלושת הסרטים הראשונים. סרטי "סיוט ברחוב אלם" כולל "פרדי נגד ג'ייסון" סרטי יום שישי ה-13 "המנסרים מטקסס" "סיוט בחדר המורים" וזהו. מקווה שאהבת..

boolbool boy

New member
כמובן שאין מה לדבר בכלל בין הישן

לחדש, אבל אני מכיר מלא אנשים שלא מסוגלים לראות סרטים בשחור לן כי הם חושבים שזה סתם חרא, אז אני משאר שהגרסה החדשה תיהיה טובה להם, ולדעתי הגירסה החדשה אחלה (כמובן אבל שהישנה פי מיליארד).

avshalomariel

New member
ומבניהם הגותיים הם:

מיזרי, נבואות איש העש, רינגו, Evil Dead, סרטי יום שישי ה13 (חצי גותיים), והמנסרים מטקסס הכי גותי...

boolbool boy

New member
אתה לא ראית מיזרי!!!!!!!

וגם לא ראית evil dead!! (או שאת זה דווקא כן ראית... לא יודע..)

avshalomariel

New member
נכון לא ראיתי מיזרי...

אבל שמעתי על זה טונות של דברים! וevil dead ראיתי רק חלק, אני באמת צריך לרענן את הצפיה שלי בזה...

נצל"ש -הקיוב 1 ../images/Emo58.gif

מי לעזאזל בנה את הדבר הזה?? לא אומרים בסרט אלא רק מנחשים, בסרט ההמשך מגלים מי בנה ועומד מאחורי הדבר האמתני הזה? יותר מפחיד היה השוטר שהטיף בהתחלה לכולם לשמור על השפיות ובסוף הפך חולה נפש מסוכן...מישהו יכול להסביר לי את העניין ולא משנה לי ספויילרים לסרט השני... תודה רבה!

Spiritfall

New member
הו קיוב.

סרט מעולה. מי בנה ומה זה.. כדאי לך בהחלט לראות את הסרט השני. צפייה מהנה

avshalomariel

New member
בסרט ההמשך... ../images/Emo58.gif

כל המשתתפים בו בעצם לקחו איזה שהוא חלק בבניית הקוביה... איש המחשבים בנה את המודל שלה בכלל כחלק ממשחק מחשב. האישה הזקנה עבדה בתאגיד שייצר כלי נשק, ושהיה קשור איך שהוא לקוביה (את זה לא כל כך הבנתי). העיוורת היא הפורצת מספר 1 בעולם, והיא ייצרה את המלכודות כנראה. הדוגמנית... לא זוכר מה היה הקטע שלה... והאישה הבלודינית, שהיא בעצם גיבורת הסרט, בדקה בשביל האנשים שמייצרים את הקוביה משהו, ואת גילו רק בסוף הסרט... אכן לא מובן... הקוביה בסרט היתה קוביה אחרת לגמרי, והאנשים גם היו אנשים אחרים... היו בסך הכול איזה שתיים שלוש ראיות שהסרט השני היה קשור לסרט הראשון: בתחילת הסרט רואים שהקולונל אומר: "where are the numbers?", כך שהוא בטח שמע על הקוביה הקודמת... בסרט האנשים מצאו גוויות של אנשים עם שרטוטים על הידיים שלהם, כנראה של איך לצאת מהקוביה הקודמת... עזוב, אל תנסה להבין את הסרט הזה, הוא גאוני מדי...

למעלה