מה אתם עושים בהפסקות?

asaf56

New member
אממ טוב אז ככה..

בהפסקות אני סתם מדבר עם חברים ואוכל. הולך לספריה מדי פעם בד"כ שמתבטל שיעור. אחה"צ אני לפעמים ישן לפעמים הולך לשבת עם חברים או סתם במחשב. לילות שיש או מסיבה או שסתם יושבים או שהולכים לאנשהו. ואחותי לא חנונית. אני שומע כל מה שאני אוהב לשמוע אבל בעיקר רוק ומטאל. חח אני מקווה שאחרי זה לא תכתבו לי "גם אתה חנון!"

majsbi

New member
../images/Emo154.gif

בהפסקות אני יוצאת החוצה למסדרון של השיכבה ומדברת עם חברות או שאני נשארת בכיתה ועושה את אותו הדבר בידיוק.לפעמים אני הולכת לספריה או מטילת בחצר עם חברות. אחרי הצהרים-קניות(בדרך כלל בעיר - במרכז ירושלים, זול שם)או שאני בתנועת נוער או שאני הולכת למתנ"ס (כי יש שם סרט בשקל כל יום רביעי) לפעמים אני נפגשת עם חברות.בלילות שישי ההורים שלי לא מרשים לי לצאת. חוצמזה אני נפגשת המון עם חברות. האחים שלי - חנונים במובן של מחונינם, אבל הם לא לוקחים את התואר "חנון" בתור מחמאה. פורים שמח ומבדח!

איפי1

New member
בהפסקות אני

אצה רצה למחשב! (אני חושבת שכדאי שימציאו לו בינה מלאכותית, כי אני מבלה יותר לידו מאשר ליד בני אדם רגילים...)

איפי1

New member
אצלי זה נחשב יותר כמו

הפסקה עצמונית לא מתוכננת שבה אני <אצה רצה למחשב>!

Some Might Say

New member
בתיכון

נהגנו להשאר בכתה ולהרביץ לחפצים/אחד לשני או לעמוד במרפסת כמו קופים ולבהות למטה על כל האנשים הנורמלים (כתה ביוטכנולוגית, נו). לעתים קרובות נהגתי לסרוק את כתת מחוננים בחיפוש אחר חתנים פוטנציאליים, אבל הם היו שקועים במשחקי קלפים. כיום אני מנצלת את הפסקת הצהריים שלי כדי לתפוס שמש וכמה שיחות טלפון. לא שאני לא עושה את זה כל שאר היום. אחה"צ יש פחות עומס במשרד, ולכן הוא עובר לאט-לאט-לאט ומשמש בעיקר להבעות תסכול מסוגים שונים. שישי זה בשבילי זמן לעצמי... אני יותר יוצאת בימי חמישי כי עוד אין לי רשיון וזאת בעיה. בשישי כבר אין לי כח לאנשים. אני בד"כ תופסת מוזה איפשהו אחרי 8 בערב ומתחילה ליצור, או לסדר את החדר/המחשבות בראש. אין לי אחים חנונים.

למעלה