עדיין לא ממש הבנתי...
קודם כל, לא יודע מה זאת הטקילה ויקטורי הזאת, רוב המקומות שעבדתי בהם, טקילת הבית הייתה קווארבו, סאוזה או דוראנגו (במקרה הקשה ביותר..) עכשיו, ספציפית לגבי ה- B52 זה סיפור טיפה בעייתי כי רוב המקומות לא ששים להענות לבקשות של קוקטייל שכבות או קוקטייל הבערה ובטח שלא בשעת לחץ. ובכל זאת, בוא נניח שלמקום אין עם זה בעייה ואתה לא בלחץ כרגע.. מה הבעייה לקחת את המרכיב היקר ביותר בקוקטייל, הקוואנטרו לדוגמא ולתמחר לפיו (ואם נראה למנהל שזה גם דורש אקסטרא השקעה אז אפילו להוסיף כמה שקלים..)?.. נניח הקוואנטרו עולה 42 ש"ח למנה אז אתה בא ללקוח ואומר לו, שמע, אני יכול להכין לך, יעלה לך 42 ש"ח.. מה הבעייה?