תסכים איתי ש..
הסיכוי שתשתה את אותו הקוקטייל בדיוק בכמה מקומות שונים הוא אפסי. זה נתון לשינוי מסיבות שונות- האלכוהול בבר, מקצועיות הצוות, תפריט הקוקטיילים וכמויות המזיגה. אבל בכל מקום בו יש תפריט קוקטיילים קלאסיים או מקוריים, ישנה רשימה מסודרת שמפרטת את צורת ההכנה גם לברמנים החדשים וגם ללקוחות. ברמן שעובד במקום כזה ואינו שולט במאה אחוז בהכנת הקוקטיילים חייב להחזיק את הרשימה בבר. אני מנהלת ברים במועדון באילת וגם אצלינו מכינים קוקטיילים בצורה מסויימת. כל עובד חדש בצוות עובר התלמדות על התפריט של המקום ומקבל רשימה מסודרת של כמויות וצורת ההגשה. מי שלא משופשף מספיק בהכנת הקוקטיילים, עדיף שיחזיק את הרשימה לידו ויציץ בה במידת הצורך ולא יעשה פדיחות מול הלקוח.
הסיכוי שתשתה את אותו הקוקטייל בדיוק בכמה מקומות שונים הוא אפסי. זה נתון לשינוי מסיבות שונות- האלכוהול בבר, מקצועיות הצוות, תפריט הקוקטיילים וכמויות המזיגה. אבל בכל מקום בו יש תפריט קוקטיילים קלאסיים או מקוריים, ישנה רשימה מסודרת שמפרטת את צורת ההכנה גם לברמנים החדשים וגם ללקוחות. ברמן שעובד במקום כזה ואינו שולט במאה אחוז בהכנת הקוקטיילים חייב להחזיק את הרשימה בבר. אני מנהלת ברים במועדון באילת וגם אצלינו מכינים קוקטיילים בצורה מסויימת. כל עובד חדש בצוות עובר התלמדות על התפריט של המקום ומקבל רשימה מסודרת של כמויות וצורת ההגשה. מי שלא משופשף מספיק בהכנת הקוקטיילים, עדיף שיחזיק את הרשימה לידו ויציץ בה במידת הצורך ולא יעשה פדיחות מול הלקוח.