דווקא האהובים עלי נכון לעכשיו הם Dub The Frequencies Of Love ו-Alcohol
H hcsneB New member 7/6/07 #27 דווקא האהובים עלי נכון לעכשיו הם Dub The Frequencies Of Love ו-Alcohol
N Nightwinds Lullaby New member 7/6/07 #28 אני התאהבתי ב-tribal connection No, can't do this, no, can't do that, what the hell CAN you do, my friend?
אני התאהבתי ב-tribal connection No, can't do this, no, can't do that, what the hell CAN you do, my friend?
M milkofamnesia New member 8/6/07 #29 אני עדיין לא מקשיב לו אני צריך לסיים עם חרישת האייר טראפיק, אקזמפל, ארקייד פייר וג'ף באקלי
ח חולוני New member 8/6/07 #30 Example מעולה! יופי של מיקסטייפ יש לו, וגם הסינגלים שיצאו נפלאים. אתה יודע מתי אמור לצאת האלבום שלו?
M milkofamnesia New member 8/6/07 #31 לא, אני רק חורש על המיקסטייפ הסימפול של טוקסיק ממש מעולה! וגם ההתחלה של דד פיימוס see the problem is BIG FUCK OFF GUNS how am i suppost to go down the street without being shot by a crazy loon? שמעת את קנייה, לופה ופארל על the eraser של ת'ום יורק?
לא, אני רק חורש על המיקסטייפ הסימפול של טוקסיק ממש מעולה! וגם ההתחלה של דד פיימוס see the problem is BIG FUCK OFF GUNS how am i suppost to go down the street without being shot by a crazy loon? שמעת את קנייה, לופה ופארל על the eraser של ת'ום יורק?
ח חולוני New member 8/6/07 #33 ויש קליפ לפארודיה שלו על לילי אלן Vile - כאן "At first you made me smile It was nice for a while But then you turned vile"
ויש קליפ לפארודיה שלו על לילי אלן Vile - כאן "At first you made me smile It was nice for a while But then you turned vile"
M milkofamnesia New member 8/6/07 #37 כע... nananananananananananana you're a loon זה שפך אותי מצחוק ><"
B bumpygirl New member 6/6/07 #16 פיספסתם את המטרה התכוונתי שתכנסו לקומונה~! לא שתנצלשו עלי דברים אחרים !
ח חולוני New member 7/6/07 #17 ואם אנחנו לא מדוכאים? בקיצור, עזוב שטויות ולך תשמע Be Happy או בעברית - שמח
B bumpygirl New member 7/6/07 #20 אנחנו מדוכאים הדור הבא מדוכאים שיושבים ביחד ומתבכיינים ביחד הכי כיף
ח חולוני New member 8/6/07 #34 עוד ../images/Emo207.gif פתחתי קומונה לדובי גל! כאן ואני לא מצליח להכנס אליה מה עושים? אולי תכנסו ותכתבו שם הודעות ואז אני אוכל להכנס אליה?
עוד ../images/Emo207.gif פתחתי קומונה לדובי גל! כאן ואני לא מצליח להכנס אליה מה עושים? אולי תכנסו ותכתבו שם הודעות ואז אני אוכל להכנס אליה?
ח חולוני New member 8/6/07 #36 מי את חושבת? ../images/Emo8.gif וראיתי את ההופעה הזאת בלייב! המסכן נפל על כל הראש..
N nery New member 8/6/07 #38 אתה יודע שאנחנו חברי מייספייס? ד"א, ההופעה שלו בכליף הותירה בי טעם עז של עוד. צריך לעשות עם זה משהו
ח חולוני New member 8/6/07 #39 בהחלט, הוא חייב לצאת לטור ברחבי הארץ עם קאברים לשירי ילדים. ויש לי חלום לביים את "מלך הסלים 2".