מה אתם עושים עם הסוללות של המכשיר?

דינר

New member
מרחפת,מאיפה את קונה סוללות ב12 שקל?

פעם הייתי קונה ב30 שקל ולאחרונה קונה מחבר שלי שקונה קופסה שלמה של חבילות של סוללות ב15 שקל...אך מה יהיה כשייגמר לו..?!

המרחפת

New member
קונה ישירות מיבואן של סוללות.

הבעיה היחידה היא שצריך לקנות כמות ולכן קונה הרבה חבילות, שיספיקו לי לחצי שנה או שנה. כמו כן אנחנו מתאספות כמה חברות יחד וקונות סטוק, כל פעם שאחת מאיתנו הולכת אליו, היא מעדכנת את כל השאר, הן מזמינות ומחזירות לה כסף. המחיר: 12-15 ש"ח לחבילה. מה שליטל הזכירה, חברות בארגון בקול גם מאפשרת לרכוש סוללות במחיר מוזל (12 ש"ח) , אך החברות שוויה 80 ש"ח ולכן זה מתאים למי שמשתמש בשירותים האחרים שהם מציעים. מפרסמת את האפשרויות האלו כי חבל שאנשים ישלמו פי 2 או 2.5 על מוצר שניתן להשיג בפחות, ובקלות יחסית. סוג של מרד צרכנים להורדת מחירו של מוצר כל כך נצרך

פיטפטו

New member
האמת שלשלם 80 ש"ח בשנה על חברות

בבקול ו-12 ש"ח לחבילת סוללות משתלם יותר מאשר לשלם 30 ש"ח על חבילת סוללות (ואני מחסלת 2 סוללות בשבוע..). את יכולה לשלוח לי במסר פרטים על היבואן? תודה

דינר

New member
מרחפת,עוד שאלה..

תודה לך על המידע והייתי מודה לך אם היית משאירה או נותנת לי פרטים של היבואן...כמו מספר טלפון או מיקום העסק?! המשך יום טוב

המרחפת

New member
האמת היא שעד עכשיו החברה שלי

הייתה קונה לי... יקח לי כמה ימים להשיג את הפרטים. גם היא בעצמה לא ידעה להגיד כתובת מדויקת, רק שזה במתחם הבורסה ברמת גן. אשאל אותה שוב. בנוסף יש את האופציה שהציע לורדנור, החסרון הוא דמי המשלוח אך אם מתאגדים מספר אנשים, זה הופך לעניין רווחי ביותר. לא הצטרפתי אליו כי יש לי כבר מלאי גדול.

LordNor

New member
הבעיה כאן היא

שרוב העסקים כאן רוצים לדפוק קופה על חשבון האוכלוסייה זה דומה למצב עם המדפסות (קונים מדפסת במחיר רצפה ואז מגלים שהדיו דווקא יקר) אני לאחרונה רוכש חבילה (6 בטריות) בפחות מ-6 ש"ח - הבעיה שצריך לרכוש 10 חבילות כאלו במכה כמו שהמרחפת כתבה, כדאי להזמין ישירות מהיבואן (כפי שעושים רוב מכוני השמיעה ובקול)

היכן אתה רוכש?

גם אני בערך באותו מחיר או קצת טיפה יותר לא זכור לי כמה בדיוק אבל אני קונה תמיד קופסה של 10 חבילות וסה"כ 60 סוללות, דוד שלי שיש לו חנות תכשיטים תמיד מביא לי מהיבואן עצמו איפשהו בת"א (בגלל שהוא בעל עסק אז יש לו הנחה) וככה אני מרוויחה.. אבל אני זוכרת שבזמנו קופסה שלמה של 10 חבילות עלו 200 שקל..יקר!

LordNor

New member
מזמין מחו"ל

צריך כרטיס אשראי בינלאומי, סה"כ עלות ההזמנה כולל המשלוח לישראל של 10 חפיסות+נרתיק במתנה שמעניק העסק יוצאת בסביבות פחות מ-75 ש"ח לפרטים אפשר לפנות אליי בפרטי.

מה זה?

"אודיומדיק"? איפה זה נמצא? אני בדרך כלל מוציא את הסוללה ומשאירה אותה איפשהו חחח לא טורחת לזרוק בפח סתם משאירה אותה היא נעלמת מעצמה אחרי כמה זמן חחחחח

אושרת87

New member
חחחח...כנ"ל!

ואגב-איך בדיוק ב12 שקל???? אני כל חבילה זה בסביבות 30 ל6 סוללות..<<<גנבים!

LITAL200666

New member
נדמה לי היא חברה בארגון של לב

מי ש"חבר מועדון" ארגון לב הוא מקבל הנחות כאלה....שמעתי על דברים כאלה זה ייתכן?

hilarose

New member
את מתכוונת לאודיומדיק של אהוד בת"א?

או לאלו שנמצאים בראשל"צ??? כדאי מאוד לדעת אם צריך לאסוף סוללות ישנות ולהביא- זה שווה גם בשמע מוכרים זול לא? אני קונה בסביבות ה25 ש"ח נדמה לי ל6 סוללות

התכוונתי לסניף ראשלצ

אני אישית מתעצלת לגשת עד לאודיומדיק...רק שנשארת לי סוללה אחרונה (תמיד ברגע האחרון נזכרת) אז ניגשת לסופר פארם לקנות במחיר של 22 שח. רק מתוך עצלות..

hilarose

New member
באיזה סופר פארם?

הפעם האחרונה שהייתי בסופרפארם באיזור תעשייה בכביש הראשי הם תמיד אומרים שאין ועולה נורא יקר.. רק במקרה וממש אין ואנחנו נתקעים אז הולכים לשם וכמו שציינתי לא את כל הסוגים יש להם ולאודיומדיק אם אני באה עם חבילה משומשת הם יביאו לי חדשה ב12 ש"ח??

ליהיא2007

New member
ברצוני לתקן

בקניון רוטלשילד - סופר פארם- שם הסוללות נמכרות במחיר שיא של 34 שח בערך. התכוונתי לסוללות ב 22 שח בבית מרקחת פרמקסי בקריית בן גוריון. ואולי יש עוד פרמקסי שמחזיק במלאי סוללות למכשירי שמיעה. וכאמור אודיומדיק גם נותנת מחיר מוזל תמורת סט סוללות משומשות, וגם דיברו אחר כך על קניה מרוכזת למכשירי שמיעה שזה מאד משתלם-זה מגיע עד 12 שח . שווה להתעניין

אביתר30

New member
מיחזור ../images/Emo45.gif , אני אוסף

בכל חנות למוצרי חשמל , יש קרטון (פח) איסוף לסוללות ישנות אגב , סוללות "ריקות" למכשירי שמיעה , עדיין מספיק טובות לשעונים / מחשבונים ממולץ להיות חבר בבקול ולשלם רק 12 שקל לחבילה (למרות שהם קצת חלשות יחסית) הבעיה שהם מוכרים רק עד שעה 13:30.. מה יעשו אלה שעובדים?.. לא מזמן יצא מכשיר שמיעה עם סוללות נטענות.. הבעיה שזה עולה "רק" כ 10,000 שקל..

מעניין,אקח את זה לתשומת ליבי../images/Emo23.gif

ובקשר לבטריות,האמת שגם לי עד לאחרונה הייתי משלמת 30 שקלים ל-6 בטריות וככה תהנהלתי שנים. אבל חברה טובה הצליצה לי להזמין באינטרנט ישירות מהיבואן וככל שקונים בכמויות,כך זה עולה בזול יותר. אני קונה לשנה . ועולה לי 130 שקלים. ל-10 חבילות של 6 בטריות. ובקשר לחברות ל"בקול" גם אני שמעתי שהם נותנים הנחות ומחיר בטריות הוא 12 שקלים. שווה. עדי.

פיטפטו

New member
מישהו מוכן לתת מידע קצת יותר ספציפי

על יבואנים שניתן לרכוש מהם בטריות בזול

למעלה