מה אתם עושים?

candy77091

New member
בבקשה,באמת שאני רוצה לעזור..

בגלל שבעלי הוא כזה טיפוס שדומה בטירוף למה שתארת על בבעלך(יוצא רחפן ולארג') וכיוון שהכרתי אותו המון זמן לפני שהתחתננו וידעתי על המ אני הולכת,לכן אני דואגת לתקציב המשפחתי.הרבה פעמים אני מעירה לו שהוא מוציא כסף לחינם והוא מצדיק אותי,אני יודעת להסביר את עצמי נכון.. הדבקתי אותו בחסכנות המטורפת שלי,בחנות אנחנו קונים מה שהכי זול(מזון),קונים ברשתות גדולות כמו "שפע שוק"ת"זול פה"-אם תשימי לב אז המוצרים שהם מתוצרת החנות עצמה הם הכי זולים כי הם לא נחשבים מי יודע מה "איכות", שום מזון לא הולך אצלי לפח,אני מוצאת להכל שימוש,אם אני רואה שהתקלק משהו בשבוע אח"כ אני קונה כמות קטנה יותר של אותו המאכל..הכל נמדד אצלי.. המלצתי תנסי לצאת מהמעגל האינסופי הזה,של הוצאות ומינוס,כי המינוס רק הולך ותופח, וכפי שאמרת אתם לא יוצאים בגלל זה ובאמת שזה משפיע לך על הזוגיות..כי את יודעת צריך להשתחרר מדיי פעם וזה מוסיף המון"הביחד" הזה לבני הזוג. זכית באמא טובה מאוד לא כל הורה יהיה מוכן ללכת על זה. אני לא לקחתי קשה את ההאשמות ,סה"כ אני יודעת שהדעות שלי קצת מוזרות ולא מקובלות בציבור החרדי/דתי,אבל זה מה יש,כמו שאומרים.אבל נחמד שביקשת סליחה ואני סולחת.

נעמה92

New member
אומנם אני לא קשורה לנושא

אבל אני רוצה להגיד לך קנדי, כל הכבוד על העידוד שנתת כאן זה באמת נראה מכל הלב...

אני חיה כנראה לא רחוק ממך

גיאוגרפית לפחות
מבחינה השקפתית/סגנון חיים- רחוק מאוד מאוד. אנסה להתנסח בעדינות- "אני מאמינה שאם לא הבעיות הכלכליות שלנו, שאיננו מצליחים לצאת מהן, היינו היום במצב יותר טוב" היו דברייך, עושה רושם שלולא אורח החיים שתיארת, מצבכם היה הרבה, אבל הרבה יותר טוב, לא רק כלכלית, אלא גם זוגית.... אל ייאוש בוחלי
"כל עוד ה
דולק - אפשר לתקן"

candy77091

New member
אז ככה.

כשיוצאים למסעדה אפשר ללכת לתפריט של עסקי שהוא יותר זול. שיוצאים לסרט זה לא כזה הוצאה גדולה-פחות ממאה שקל,אפשר גם לראות בבית ביחד. יש המון דברים רומנטיים שניתן לעשות בבית,אנחנו לא יוצאים בתקופה הזו כזה הרבה כי הוא עובד וגם אני לומדת והשעות שלנו מצטלבות ,כך שלא נישאר הרבה זמן יחד.אבל מה-כל לילה אנחנו רואים יחד סרט,אוכלים יחד,עושים הליכה יחד ומדברים על דברים שארעו במשך היום,הולכים לישון יחד ולא מרגישה צורך רב כל כך בלצאת כי סה"כ אנחנו גם עושים המון דברים יחד. לצאת אנחנו יוצאים בחג-חוה"מ סוכות,כל יום עשינו משהו אחר ויש המון פסטיבליים שהם רק במחיר סימלי של כניסה 10 ש"ח..וכל מיני דברים כאלה שצריך רק לחפש. אפשר לצאת לים,ספא..ואפילו להתקלח ביחד בבית.. יש המון דברים שאפשר לעשות,רק קצת יצירתיות ודימיון.

צודקת!

זה לפעמים נורא קשה,במיוחד בחודש שמשלמים שכירות (משלמים פעם בחודשיים) אז בו לא יוצאים למסעדה,אלא לסיבוב בפארק או בטיילת וכו`. בחודש שלא משלמים יוצאים (קבוע!!) למסעדה, אז גם משאירים את הילדה לאמא שלי-וחוסכים בייבי סיטר, וגם לוקחים להורים שלי את הרכב (איך היינו מסתדרים בלעדיהם?!) ויוצאים! זה ממש חובה. אני מחכה לחודש הזה..לא מפספסים! פעם בשנה חוסכים למלון+טיסה לאילת וכו`. מוסיף המון לזוגיות..

שמחים בבית.

אנחנו מזמינים סיני או פיצה הביתה. וביום ההולדת אנחנו משתדלים ללכת למסעדה למרות שזה עולה בייבי סיטר וגם המסעדה לא זולה.

מה ועל מה אתם בוכים איזה גברים

קמצנים יראבק , פנקו ת`אישה שכם היא כ`כ משקיעה עובדת קשה וטורחת אז תהיו יצירתיים מזה לא יוצאים לא מקובל עלי לא משנה הסבר תיתנו לי

אף אחד אינו בוכה ולא קמצן.

אורח החיים הבזבזני לא מקובל על חלקנו, והקשר הזוגי שלנו עמוק מבילויים ושטויות. קשה להאמין, הא?

איזה חצוף.

עם כל הכבוד, אקח אותך כדוגמא באופן אישי (אני לא מכיר אותך, אבל אתייחס לניק שלך): חייל מרויח היום 300 ש"ח. בו נניח שחייל נשוי שאשתו לומדת מרוויח 3,000 ש"ח לחודש. מזה משלמים: שכ"ד, חשמל, מים, גז, אוכל, ביגוד מדי פעם, ארנונה. ואין רכב. מ-3000 ש"ח נשארים בערך 100 ש"ח. האם אפשר לצאת לאן שהוא ב-100 ש"ח ? האם לא כדאי לחסוך אותם ? האם כדאי למכור את העתיד כדי שיהיה לנו כיף רגעי בהווה ? אז כאשר מדובר ביציאה סדרתית לבילויים- זה נדחה. פעם / פעמיים בשנה, החלטנו שזה אפשרי. וזה מה שאנחנו עושים. האם צריך להגיד לך שלפעמים לראות סרט טוב בוידאו (כן, לא DVD) ביחד עם פופקורן, שווה יותר מיציאה למסעדה ? אז לי ולאשתי לפעמים זה עדיף.

candy77091

New member
רציתי להוסיף משהו לדבריי.

אצלנו בבית בעלי הנהיג נוהג מאוד יפה. כל יום שישי אני מקבלת מתנה לפני שבת והוא מברך אותי בשבת שלום.קרו פעמים שלא יצא אבל רוב הפעמים כן, וזה מקסים בעיני כי זה כל כך כיף ומרגש לקבל מתנה,לדעת שהוא חושב עליי.. הרבה פעמים כשאני לומדת ערב ובעלי בבית הוא עושה לי הפתעות מעניינות...

נעמה92

New member
גם אצלנו זה ככה, וזה ממש כיף

לפעמים דברים גדולים, לפעמים סתם "פיצפקס" אבל המחשבה מאד יפה

למעלה