מה אתם עשיתם נועז ?

להקיף את העולם בהליכה????

חחח זה נראה לך מעשי?

אגב ראיתי אותך בארוע של תפוז בסרט "הצייד" ... נעלת קרוקס ..
וסליחה על הכנות אבל... למה??

Kagg6

New member
הדבר הכי נועז

וטיפשי שעשיתי זה לא ללכת אחרי המדריך בטרק בהימאליאה ולמצוא את עצמך מעל תהום בגובהה 6100 מטר מעל פני הים.

אל תנסו את זה בבית!

einat162

New member
אני יודעת שיש מערה שהיא כ"כ עמוקה ורחבה

שצונחים אליה עם מצנחים.

ניסיתי לחפש עכשיו בגוגל תמונות- אבל לא מצאתי קישור למה שאני מתכוונת (ראיתי בנשיונל גאוגרפיק).

al19

New member
אותה אני מכיר ...

נראה לי שיש יותר מאחת כזאתי ...

Kagg6

New member
תיקון*

הייתי בטרק בהימאלאיה, בטיפוס על הר בגובה 6150 מטר, היה קטע אחד שלא הלכתי אחרי המדריך ומצאתי את עצמי מעל תהום של 300 מטר בערך.

בהודעה הקודמת התכוונתי לכך שהייתי בהר מעל 6100 מעל הים ושם מצאתי את עצמי מעל תהום בגובה 300 מטר. לא נעים. אבל חוויה. מאז אני תמיד הולך אחרי המדריך.

Purple Mushroom

New member
הדבר הכי נועז שעשיתי השנה,שנת 2012, שנת הדרקו

הדרקון הוא: שהסכמתי לגור בדירת שותפים בדיור מוגן של חברת קידום, עם עוד 3 אבו ענתרים, במחיר מחיה שהיה אז מאוד זול, וגם כיום, בתוספת של כ300 ש"ח.
עברתי איתם הרבה עד היום, בעיקר בקיץ
. וקשה לי להסביר במדוייק את מערכת היחסים שלי עם השותף הבכיר ח', לפני כמה דקות דופק לי על הקיר של החדר, והוא בסלון, רואה אצל ג'קי, בערוץ 24.
הוא די שולט לי על החיים.
נועז, ואולי טעות שעשיתי, שהלכתי לגור עם עוד 3 אנשים אבו ענתרים, שאני לא מכיר. טעות חיי. כעת אני לכוד וכלוא, בתקציב נמוך, וגם לא מוצא עבודה, כלוא ולכוד כאן, במעגל קסם, שלא נגמר.
לא רוצה לבזבז את חיי כאן עוד כמה שנים קריטיות של החיים שלי, חייב לשבור את המעגל הזה, של חיי הלילה, בלי תכלית.
רק המסגרת של המהפכה, די מצילה אותי מחיים מאוד עלובים כאן, וחסרי משמעות,
חייב לדבר עם שותף שלי על זה הלילה.
די קבענו בין 1:00- עד 5:00 בסלון איתו. יש בינינו כל מיני הסכמים.
א.א.
=]

למעלה