מה אתם שומעים בגל החום הזה?

ערן1987

New member
Coldplay - A Head Full Of Dreams

זכיתי בו לא מזמן ורק עכשיו יוצא לי לשמוע אותו במערכת.. עדיף באיחור מלעולם לא

ערן1987

New member
הוא חמוד כזה, יותר פופי מהרגיל

לאו בצורה מוגזמת קצת.. אבל חמוד, מעביר את הזמן בסבבה, אבל הוא רחוק שנות אור מתחילת הדרך

Music Man XD

New member
טוב קאניה,

באמת שעלית לי על העצבים - אז כעת אני משיג את האלבום שלך בדרך לא דרך, והולך להאזין לו סוף כל סוף. This better be good!
&nbsp
ולגבי הכותרת של השרשור - זה החורף הכי עלוב שאני זוכר בחיי

Ultraviolence

New member
הפסקתי להאזין לאלבום כי אחרי שהוא אמר שלא סיים אותו,

מרגיש לי כאילו אני מאזין ליצירה לא גמורה, כמו אוסף דמואים.
כל אסטרטגיית השחרור וה- Mess שליווה (ועדיין מלווה) את יציאת הפרויקט הזה כ''כ מוריד לי והורס את ההנאה כשאני מאזין לו.
בדרך כלל אני משתדל שלא להיות מושפע מהמתרחש מסביב. הנרקסיזם שלו מתחיל לעצבן.
לא חסרים שירים מעולים, כמו תמיד אצל קנייה: אני מכור קשות ל- Famous הגאוני, Ultralight Beam הורס בריאות, NMPILA, Real Friends, 30 Hours הצלחות שלו.
אחכה לאלבום הסופי ואחזור לשמוע אותו. כרגע נשארתי רק עם השירים שנדבקתי בהם, אלה שציינתי למעלה.

Music Man XD

New member
אני שונא את הדרך שבה

השחרור של האלבום הזה נראה, ואכן - אין פה איזה חזון מאוד ברור (בניגוד לאלבום הקודם שהיה מדויק מדויק מדויק). אני חושב שהאלבום הזה הוא סוג של Beautiful Mess. בלגן גדול, אבל יש בו הברקות ורגעים מרהיבים כי זה קאניה אחרי הכל. אבל כן, מבלוגן ויש גם שירים כמו Fade שלא הבנתי מה הקטע שלהם. כרגע נשמע לי סתמי.
&nbsp
הוא דווקא נשמע יותר "גמור" ממה שחשבתי שיישמע. סוג של קולאז' עמוס וססגוני, אבל איכשהו זה כן מסתדר.

Music Man XD

New member
אני שונא את הדרך שבה

השחרור של האלבום הזה נראה, ואכן - אין פה איזה חזון מאוד ברור (בניגוד לאלבום הקודם שהיה מדויק מדויק מדויק). אני חושב שהאלבום הזה הוא סוג של Beautiful Mess. בלגן גדול, אבל יש בו הברקות ורגעים מרהיבים כי זה קאניה אחרי הכל. אבל כן, מבולגן ויש גם שירים כמו Fade שלא הבנתי מה הקטע שלהם. כרגע נשמע לי סתמי.
&nbsp
הוא דווקא נשמע יותר "גמור" ממה שחשבתי שיישמע. סוג של קולאז' עמוס וססגוני, אבל איכשהו זה כן מסתדר.

Music Man XD

New member
אז שמעתי.

אין סבפק בכלל - ההאזנה לאלבום הזה הייתה חוויה מספקת ומהנה! קאניה הוא יוצר מבריק ואת זה אסטרטגיה שיווקית מחורבנת לא תיקח.
&nbsp
אבל - בניגוד לשני האלבומים האחרונים שלו, לא הרגשתי שההאזנה הראשונה היא אירוע מוזיקלי שהולך לטלטל את העולם. אין כאן צעד קדימה מבחינת קאניה. זה אוסף של כל השטיקים הכי טובים שלו במהלך השנים (אוטוטיון? צ'ק. סימפולים מצוינים? צ'ק. אגו מניאק? צ'ק. חוש הומור? צ'ק צ'ק צ'ק), אבל אין כאן אלבום גדול באמת. יש רגעים שהתחברתי אליהם יותר ויש כאלה שקצת פחות, אבל אני צריך להאזין עוד.
&nbsp
אין ספק שזו יצירה ססגונית, כיפית שאין בה רגע דל.
&nbsp
&nbsp
אבל בינתיים הכתר נשאר אצל קנדריק מבחינתי!

Music Man XD

New member
האמת שזה ממש קל

אלבום כל כך "שכיח". מודה ש-Work ו-Consideration נשארו עמי, אבל חוץ מזה שום דבר.

Ultraviolence

New member
אלבום מהמם

מלבד מהרצועה Goodnight Gotham שהיא קטע מעבר מיותר ולא קשור, וגם הבלדות שהן לא החזקות ביותר שלה, עשתה עלי עבודה מצוינת. אני לא מצליח להרפות ממנו.

Music Man XD

New member
מה זה השיר שציינת?

הוא לא באלבום אצלי, בטח הוא בגרסת דלוקס כלשהי לא?

Ultraviolence

New member
כן הוא בדלוקס. סימפול של Only If for a Night של פלורנס.

דקה וחצי דאבסטפיות שאין בהן יותר מחזרה מתסכלת על שם השיר המסומפל. זה היה אמור להיות האינטרו של האלבום והיא דחפה אותו לדלוקס, בלי קשר למציאות.
היו יכולים לעבוד על זה ולהפוך את זה לשיר של ריהאנה שעובד בפני עצמו ומספל את השיר ההוא, אבל במקום זה נשמע כ''כ uninspired. הטראק הכי מיותר באלבום.
בדלוקס יש גם את Sex with Me ו- Pose שהם שירי ההרמות שלה והם אכן לא מתאימים לוויב של 13 הרצועות הסטנדרטיות. SwM אהבת חיי

ערן1987

New member
שיר שהיה יכול לזרום טוב כרצועת פתיחה

אבל זה ממש לא קורה כשזה לקראת סוף האלבום.. מה גם שגם בפני עצמו הוא לא מצליח לעמוד בגאווה

A Lizard State

New member
Rihanna - Woo

אם הייתי צריך לדרג טופ 3 ב-ANTI אז הוא מבחינתי היה בקלות נכנס לשם אחרי Consideration ו-Work.
שיר מבריק.

Ultraviolence

New member
ומבחינתי:

גם Desperado, Love on the Brain ו- Same Ol' Mistakes טובים יותר מ- Woo ו- Work המצוינים גם הם.

Music Man XD

New member
בטח ש-SOM טוב,

היא פשוט לקחה שיר מצוין והקליטה ווקאלס, זה מאוד פשוט

LOTB חמוד אבל תכלס לא כל כך נשאר איתי.
&nbsp
Higher מפתיע לטובה!

למעלה