מה אתם שומעים בגל החום הזה?

A Lizard State

New member
קשה לי להתייחס ברצינות ל-SOM.

אם השכנים שלי היו עושים קריוקי ל-NPSOM מבחינתי זה היה אותו הדבר, חוץ מזה שהם לא יודעים לשיר וריהאנה כן.
Desperado נפלא בעיניי וגם נכנס בקלות לחמישייה המוצלחת באלבום, יחד עם Kiss It Better שאהבתי עוד מהשמיעה הראשונה.
הבעיה של האלבום הזה שפשוט קשה לי לקחת את הרצינות שהיא מנסה להנחיל בו, כי בתכלס כשאני שומע את ריהאנה אני לא רוצה לשמוע משהו מעבר למה ש-Work מעביר בי, ושירים כמו LOTB זה מעבר וזה מתאמץ מדי וזה פשוט לא בשבילה, עם כמה שהיא עשתה את זה טוב. היא נטו מכונת להיטים משומנת בעיניי, לא משנה כמה אדג'ית היא ניסתה להיות בסיבוב הזה.

Ultraviolence

New member
חייב לציין שככל שמאזינים לאלבום הזה יותר,

מבינים כמה שבסופו של דבר היא לא הלכה ''אינדי'' ועשתה את ההפך הגמור ממה שהיה מצופה ממנה. זה לא אלבום של שמיעה אחת והוא קצת מאתגר את המאזין שחיפש מההתחלה את הלהיטים שצפוי שיהיו באלבום ריהאנהי קלאסי. בסוף מוצאים אותם.
האלבום עדיין מאוד ''ריהאנה'' וקולע לטעמה האישי ולמוזיקה שהיא אוהבת ונהנית לעשות. הוא מתאים לאחרים, אבל גם שונה מהם.
האחרון שלה לפני הנוכחי, Unapologetic, הכי קרוב לסגנון של האלבום הזה - וזה קשור לנישה שהיא החליטה שהיא נמצאת בה - לדעתי ריהאנה מצאה לעצמה סאונד.
לא מסכים שהאלבום הזה מנסה להיות מיוחדג' ושהיא אובר-התאמצה בשביל להיות ''איכותית'', או בשביל שיקחו אותה ברצינות.
היא עבדה על זה קשה יותר מהאחרים וזה ניכר כי יש כאן פחות להיטי אינסטנט, אבל הוא לא 'כזה' עוף מוזר בדיסקוגרפיה שלה כמו שהרבה מציגים את זה.

Music Man XD

New member
מה יש לשמוע שם??

סורי שאני יוצא כאן טרול אבל I don't get the appeal. סתם שיררר! עלק "אדג'י" אבל אין בו שום אדג'.

A Lizard State

New member
אני מאוד אוהב את הסגנון טרוויס סקוט הזה.

מן גרסה עדכנית ונותנת בראש של Rockstar 101.

A Lizard State

New member
Kendrick Lamar - untitled 05

אני לא יודע מאיפה הוא שולף את כל השירים הגאוניים האלה.

A Lizard State

New member
עומר אדם - אחרי כל השנים

זה מה שהצבא גורם לך.

סתם, זה באמת שיר ממש טוב. אני שומע לאחרונה הרבה מוזיקה ישראלית ממש טובה.

A Lizard State

New member
Beyoncé - Formation

"Always stay gracious, best revenge is your paper"

&nbsp
כנראה המשפט הכי עוצמתי וחד ששמעתי ממנה.
אדירה!

A Lizard State

New member
Tyler, the Creator - Fucking Young

מושלם.
אם אאוטקאסט היו מתאחדים לעוד אלבום זה בוודאות היה אחד השירים שהם היו מקליטים.

למעלה