מה אתם שומעים בסופ"ש הזה?

ערן1987

New member
Phillip Phillips - Unpack Your Heart

אין לי מושג אם זה יצליח או לא אבל זה סופר חמוד! גם הקליפ ממש חמוד

ערן1987

New member
J. Viewz feat. Benja - We Moved

שיר חדש מהאלבום החדש שהוא עובד עליו בצורה מקורית: במהלך תהליך העבודה הוא מעלה כל כמה זמן את קצב התקדמות השירים, כל פעם עוד ועוד קטעים חדשים, דגימות וגם את קטעי המקור.. נגיד הוא מסמפל משהו אז הוא מעלה את הקטע המקורי, את "מאחורי הקלעים שלו", לעמוד הרשמי שלו ואז נוצר מעין טיימליין, או DNA כמו שהוא קורא לזה, שאפשר לעקוב אחריו.

קיצר, זה מגניב ממש והשיר ממש טוב! אפשר לשמוע ת'שיר באתר הרשמי שלו ולעקוב אחרי ההיסטוריה שלו.. תנסו, זה מגניב.

(אגב, לא תמכתי בפרויקט הקיקסטארטר שלו רק כי הוא היפסטר בצורה מבחילה וכי האלבום האחרון שלו היה טוב אבל לא מספיק כדי שיגרום לי להאמין ב-100% באלבום הבא)

U2 - The Miracle

הייתי בשבוע האחרון באיטליה והשיר החדש שלהם רדף אחריי בכל מקום ותחנת רדיו או טלווויזיה שרק פתחתי.

Music Man XD

New member
שתי שמיעות ראשונות:

The Angelcy - Exit Inside: רכשתי את האלבום הזה היום, ומשמיעה ראשונה - הוא ממש יפה. תמיד כיף לתמוך במוזיקה ישראלית טובה. יש כאן שלושה שירים בערך שהכרתי מהרדיו, ואפילו לא ידעתי של מי הם.
&nbsp
James Blake - James Blake: אלבום הבכורה של בלייק, שקיבלתי ליום ההולדת שלי. יפהפה! את השני רכשתי לפני יותר משנה ואני אוהב אותו מאוד.
&nbsp
&nbsp

DAN1EL

New member
תתחדש ותהנה!

אלבום הבכורה של ג'יימס בלייק מופתי בעיניי.
אני מתכוון לקנות גם את השני שלו מתישהו.

ערן1987

New member
תתחדש!

האיינג'לסי מעולים! האלבום שלהם מאוד אחיד, מאוד זורם, מאוד יפה. קניתי אותו אחרי שהייתי בהופעה מאוד מאוד מוצלחת שלהם.
&nbsp
התעמקת בו כבר?

YEEZUS

New member
לטעמי הוא מטורף.

היא לקחה השראה מענקים בז'אנר הזה כמו מיגוס ויאנג ת'אג ויצא לה מוצלח במיוחד.
אם כבר Ring Off בינוני ומשעמם. שבעתי משירי ה-R&B המשעממים האלה שלה.

DAN1EL

New member
חופר ומעצבן.

לפחות היא לוקחת כאן סיכון ועושה משהו שונה, אבל התוצאה לא משהו.

DAN1EL

New member
אדיר!

קליפ של כוכבת A List שמתכתב עם סגנון היוטיוב ששולט בשנים האחרונות ברשת - בדרך כלל במחוות, פארודיות וקליפים של מעריצים למיניהם. וכאן ביונסה לוקחת את הסגנון הזה לעצמה, למרות שהיא יכולה כביכול לצלם משהו באולפן ובתקציב מטורף.
&nbsp
כמובן, אני לא משלה את עצמי שזה היה ספונטני וחובבני כמו קליפ של מעריצים, ושלא תכננו כאן הכל (צילום, סטיילינג, ריקוד) עד לפריים האחרון, אבל התוצאה הסופית מגניבה ויש חשיבות גם לאמירה כאן.
&nbsp
כן, הניסיונות של הדיווה המשעממת לרדת אל העם ולהיות FRESH בכל מחיר מריחים ממאמץ לקילומטרים, אבל באמת שצריך להעריך את המאמץ.
&nbsp
אה, והיא נראית מדהים. אולי טוב יותר מאי פעם.

2Dirrty4U

New member
ההתחלה במרפסת - חשבתי לעצמי איזה מפגרת היא

אבל את ההמשך דווקא אהבתי

Music Man XD

New member
ביונסה של לפני ארבע, חמש שנים

לא הייתה עושה דבר כזה.
&nbsp
היא אדירה. והיא נראית כל כך טוב שבא למות. והשיר גדל עליי.

למעלה