מה אתם שומעים בסופ"ש הזה?

אבישי ר

New member
יש לו פזמון מגניב, אבל השיר ארוך מדי ונוטה

לחפור.

כמו בכל האלבום הזה, אין מינון נכון של שום "מרכיב" בשיר הזה. הכל יותר מדי מוגזם.

ARTPOP

New member
אני דווקא מאוד לא מסכים עם מה שאתה אומר בהקשר

של MJH. הוא בנוי נפלא, הברידג' ארוך, בומבסטי ומדהים והשיר עצמו מאוד חזק ולא משדר רק על תדר אחד, מאוד מורכב ומעניין.
ההפקה מאוד Born This Way, בכלל שני השירים של Madeon הם כל כך Born This Way.

אבישי ר

New member
ה"בומבסטיות" של השיר הזה גורמת לי לכאב ראש.

בכללי אי אפשר לשמוע שום שיר מ-ARTPOP בלי שיהיה לך אדוויל לידך.

אני מצטער על ההתמרמרות, אבל זה פשוט מעצבן שזמרות עם פוטנציאל כמו של גאגא (ובמיוחד גאגא שהוכיחה כמה טובה היא בעבר!) נופלות לזבל כזה שנשמע כמו אלבום של דיוויד גואטה.

ARTPOP

New member
אני אשאיר מקום לביקורת המפורטת שלי אבל עדין..

ARTPOP רחוק שנות אור מאלבום של דיוויד גואטה, למעשה זה אולי האלבום הכי אומנותי שהיא שחררה עד עכשיו, כמעט מכל הבחינות. הוא הרבה יותר מסתם אוסף של ביטים. לכל רצועה יש את האופי שלה ואת המקום שלה באלבום.
מצטער בשבילך שהתאכזבת
וכן, לפעמים הוא מרגיש קצת ''טו מאצ''' בעיקר בגלל ריבוי ברצועות קצביות מאוד.

ARTPOP

New member
''הצצה'' קטנה לביקורת, מה שכתבתי על Fashion!:

''הפקה של will.i.am ודיוויד גואטה. שיר די מרענן ומפתיע לטובה. האמת היא שהוא מתחיל נפלא ונאבד בערך מהאמצע. לדעתי הסיבה פשוטה וקוראים לה will.i.am. הוא פשוט מת על זה. ליצור אחלה בסיס לשיר ופשוט להפוך אותו למופע פריסטייל נסיוני ולא מאוד מוצלח לפרקים. ה- ''slay'' שמוביל את השיר מאוד מוסיף בעיני וסוג של מחבר את גאגא למעריציה ולטירוף שלהם. למרות שהוא לא מושלם הוא מאוד בסדר והוא בהחלט נמנה מבין העבודות הטובות של וויל.''

אבישי ר

New member
Justin Timberlake - You Got It On

האלבום האחרון מעפן לגמרי, אבל השיר הזה הוא כנראה אחד השירים הכי טובים שג'סטין הקליט אי פעם.

אבישי ר

New member
Exodus זה השיא של האלבום מבחינתי.

שמעתי המון שירים של מ.י.א., ועדיין לא יצא לי להיתקל בשיר כזה. כל כך מיוחד ושונה ממה שהיא עושה... ידעתי מראש שהשילוב שלה ושל דה וויקנד (
) יהיה מוצלח.

ARTPOP

New member
הוא ענק! כנראה באמת הכי טוב באלבום.

The Weeknd לא היה צריך לקבל קרדיט של featuring. היא בסך הכל מסמפלת אותו.

RihannaNavy

New member
Little Mix - Salute

אוף. אני לא רוצה לאהוב את זה כי הן טין פופ טראשי, אבל הההפקות באלבום (שיותר פונות להיפ-הופ) הרבה יותר טובות מהאלבום הקודם ואני אוהב את זה.

ARTPOP

New member
גם אותו שמעתי היום ואתמול. שכחתי לכתוב פה.

שיפור גדול מהאלבום הקודם אבל עדיין לא התלהבתי מדי.
Little Me שיר מעולה, הקולות שלהם מצוינים, יאמר לזכותן.

למעלה