Beyoncé - B'day
D DAN1EL New member 9/8/14 #22 Black Merda - The Psych Funk of Black Merda https://www.youtube.com/watch?v=LHSFsWZM1Gk
Y YEEZUS New member 9/8/14 #23 לא תיכננתי, אבל יצא לי לשמוע את כל האלבום במלואו עכשיו. פשוט מעולה. הרגיש לי כאילו אני שומע אלבום משותף של ג'ימי הנדריקס וסליי אנד דה פמילי סטון.
לא תיכננתי, אבל יצא לי לשמוע את כל האלבום במלואו עכשיו. פשוט מעולה. הרגיש לי כאילו אני שומע אלבום משותף של ג'ימי הנדריקס וסליי אנד דה פמילי סטון.
D Drunk in Love New member 9/8/14 #24 Jessie J - Running מהרגע שנשאבתי לשיר הזה אני לא נרגע ממנו. מופתי ואחד הטובים של העשור הזה עד עכשיו.
Y YEEZUS New member 9/8/14 #28 אני כמעט בטוח שהתבלבלת עם השיר של ג'סי וור? ג'סי ג'יי ומופתי לא מסתדרים לי באותו משפט.   בכל מקרה, אם מדובר בשיר של ג'סי וור, בהחלט מופתי.
אני כמעט בטוח שהתבלבלת עם השיר של ג'סי וור? ג'סי ג'יי ומופתי לא מסתדרים לי באותו משפט.   בכל מקרה, אם מדובר בשיר של ג'סי וור, בהחלט מופתי.
D DAN1EL New member 9/8/14 #26 Fever Ray - Triangle Walks בחיי שכל השירים באלבום הזה רק משתבחים עם הזמן. נשמע כאילו הוא יצא בכלל בעתיד, ולא ב-2009.
Fever Ray - Triangle Walks בחיי שכל השירים באלבום הזה רק משתבחים עם הזמן. נשמע כאילו הוא יצא בכלל בעתיד, ולא ב-2009.