מה אתם שומעים כעת?

feldman89

Well-known member
לילה טוב- רומן שרון

איזה יופי של קול חם, ממש קטיפתי

feldman89

Well-known member
מעולם לא שמעתי אליו
כי הוא לא מושמע ברדיו בכללי. אני הכרתי אותו דרך אבא שלי שאוהב עד היום את השירים שהספיק להקליט. זמר מיוחד כל כך. אין לי ספק שאם היה ממשיך לחיות ולא נהרג בתאונת דרכים- היה מגיע למעמד של צביקה פיק ושלמה ארצי מבחינה ווקאלית וגם בפופולאריות.

ady18

Well-known member
כי הוא לא מושמע ברדיו בכללי. אני הכרתי אותו דרך אבא שלי שאוהב עד היום את השירים שהספיק להקליט. זמר מיוחד כל כך. אין לי ספק שאם היה ממשיך לחיות ולא נהרג בתאונת דרכים- היה מגיע למעמד של צביקה פיק ושלמה ארצי מבחינה ווקאלית וגם בפופולאריות.
יפה שהכרת איך הגעת אליו ואיך נהרג בתאונה

feldman89

Well-known member
יפה שהכרת איך הגעת אליו ואיך נהרג בתאונה
האמת הכרתי בדרך מאד מקובלת: שמעתי הרבה בתור נער קלטות אודיו עם שירים עבריים מכל השנים שאבא שלי מכיר(למשל כל יום מתחילה שנה של עפרה הכרתי דרך קלטת אודיו) ומכל הסגנונות שאבא שלי מעריך. את רומן שרון הוא זכר והקליט בעיקר את השיר "בלדה למחפשים" שהיה סוג של להיט. זה מה שרשום על התאונה בוויקיפדיה:במלחמת יום הכיפורים הצטרף ללהקת הווי של צה"ל והופיע עמה ביחידות שונות. ביום י"ד בשבט תשל"ד (6 בפברואר 1974; יום אחרי יום הולדתו) בהיותו באזור בלוזה שבסיני, בדרכו למסיבה ביחידה צבאית אחרי אחת ההופעות, נהרג שרון בתאונת דרכים. הוא הובא לקבורה בבית העלמין הצבאי קריית שאול.

feldman89

Well-known member
ראיתי את הקיץ- אבי טולדנו

מתאים לעונה שלנו, שיר פשוט נפלא, מקום 21 במצעד השנתי תשכ"ט 1969 בקול ישראל(הגל הקל)

למעלה