מה אתם שומעים כעת?

ady18

Well-known member
את גם חושבת ששלמה היה פחות טוב בשנים 1974- 1977? כי הקהל לא השתגע על השירים שלו בשנים האלה ולמען האמת גם אני. גבר הולך לאיבוד היה השינוי האמיתי
גבר הולך לאיבוד זה הפריצה
נכון יש בזה משהו
ואני אוהבת האלבום הנשכח והקסום לונה פארק או אתה לא מחשיב כמו רבים?

feldman89

Well-known member
באיזה עשור שלמה היה המועדף ביותר ?
כנראה בשנות ה- 80 בעיקר וגם ואחרי זה ה- 90. בשנות ה- 70 היו לו כמה שנים זדי חלשות כפי שהרגשתי 1974- 1977 ובשנות האלפיימיז אהבתי אבל זמר העשור של 2000- 2009 זה אייל גולן וגם ב2010- 2019 זה העשור של אייל גולן.

ady18

Well-known member
כנראה בשנות ה- 80 בעיקר וגם ואחרי זה ה- 90. בשנות ה- 70 היו לו כמה שנים זדי חלשות כפי שהרגשתי 1974- 1977 ובשנות האלפיימיז אהבתי אבל זמר העשור של 2000- 2009 זה אייל גולן וגם ב2010- 2019 זה העשור של אייל גולן.
אצלי כנראה מהתחלת שנות ה90-2010 אני אהבתי שפוים.
צמאון לא מחשיבה תמיד יש ירידה
והחזרה שפוים שדי אוהבת גם אושר אקספרס
אני די בעיני שוב לא נסכים.
אבל לא נעים.
אבל בתקווה שמותר להגיד את האמת.
הוא זמר שמלווה אותי והוא בעיני הישראלי .
והמון השארה עבורי ושוב סליחה זו דעתי כמובן בלבד.

feldman89

Well-known member
אצלי כנראה מהתחלת שנות ה90-2010 אני אהבתי שפוים.
צמאון לא מחשיבה תמיד יש ירידה
והחזרה שפוים שדי אוהבת גם אושר אקספרס
אני די בעיני שוב לא נסכים.
אבל לא נעים.
אבל בתקווה שמותר להגיד את האמת.
הוא זמר שמלווה אותי והוא בעיני הישראלי .
והמון השארה עבורי ושוב סליחה זו דעתי כמובן בלבד.
ברור דעתך נחשבת ומתקבלת!! ברור ששלמה ראוי להערכה גם בשנות האלפיים אבל זה כבר לא "התקופה שלו הבאמת טובה." אני מציאותי וריאלי, הקול שלו נחלש בשנות 2000 ועם כל ההערכה והאהבה אליו שהוא זמר ענק אני לא אתן לו כל שנה את תואר זמר השנה ובטח לא את תואר זמר העשור. הוא זכה מספיק בתואר זמר השנה ברשת ג' 10 פעמים יותר מכל זמר אחר ולא תמיד זה הכי הגיע לו. לדוגמא יהורם גאון היה בשיאו בשנות ה- 70 וה- 80 ולא נתנו לו אף פעם. כנ"ל אריק סיני, דורון מזר, מני בגר שהיו להם שירים ענקיים. האלבום שפויים 2007 יפה מאד אבל מפה ולהכתיר אותו כזמר העשור יש גבול אצלי. זמר העשור הבולט ביותר וזה שעשה הכי הרבה אלבומים באותו עשור 2000- 2009 זה אייל גולן.

ady18

Well-known member
ברור דעתך נחשבת ומתקבלת!! ברור ששלמה ראוי להערכה גם בשנות האלפיים אבל זה כבר לא "התקופה שלו הבאמת טובה." אני מציאותי וריאלי, הקול שלו נחלש בשנות 2000 ועם כל ההערכה והאהבה אליו שהוא זמר ענק אני לא אתן לו כל שנה את תואר זמר השנה ובטח לא את תואר זמר העשור. הוא זכה מספיק בתואר זמר השנה ברשת ג' 10 פעמים יותר מכל זמר אחר ולא תמיד זה הכי הגיע לו. לדוגמא יהורם גאון היה בשיאו בשנות ה- 70 וה- 80 ולא נתנו לו אף פעם. כנ"ל אריק סיני, דורון מזר, מני בגר שהיו להם שירים ענקיים. האלבום שפויים 2007 יפה מאד אבל מפה ולהכתיר אותו כזמר העשור יש גבול אצלי. זמר העשור הבולט ביותר וזה שעשה הכי הרבה אלבומים באותו עשור 2000- 2009 זה אייל גולן.
מעולה סבבה .
לא אמרתי שזמר העשור.
רק אמרתי שעדיין היה פעיל ב2000
ב.אני גם לא תמיד אסכים עם דירוגי המצעדים בכול דבר ודבר.
ולא בכול השנים כול דבר שעשה הוא טוב.

ady18

Well-known member
מעולה סבבה .
לא אמרתי שזמר העשור.

מעולה סבבה .
לא אמרתי שזמר העשור.
אני חשיבה הדעה שלי מוזר הייתי נותנת
תיקו לבין עמיר בניון לדודו בקצת דודו מנצח
בזמרת אין פה שאלה שרית חדד
ולהקה סאבלמינל
ושיר העשור היה צריך לקחת עמיר בניון בשיר מושלם.
כול טוב העיקר שיהיה

feldman89

Well-known member
אני חשיבה הדעה שלי מוזר הייתי נותנת
תיקו לבין עמיר בניון לדודו בקצת דודו מנצח
בזמרת אין פה שאלה שרית חדד
ולהקה סאבלמינל
ושיר העשור היה צריך לקחת עמיר בניון בשיר מושלם.
כול טוב העיקר שיהיה
את לא צריכה לקחת אישי את דבריי. בשום אופן אני לא מנסה להכתיב לך חשיבה כמוני. זה שאני חושב אחרת לא אמור לשנות את דעתך, רק רוצה להביע את הדעה שלי שהיא כפי שהיא. והנה הזכרת לי את עמיר בניון שבאותו עשור היה מדהים. בהחלט היה ראוי להיות זמר השנה והוא אף פעם לא היה.

feldman89

Well-known member
מעולה סבבה .
לא אמרתי שזמר העשור.
ברור שהוא היה פעיל מאד, גם אריק איינשטיין היה פעיל. פשוט לאלבום "אהבתיהם" שאני חלוק לגביו ולא חושב שהיה מושלם עם כל זה הוא מהאלבומים הנמכרים בכל הזמנים- לא כל כך התתברתי לאלבום הזה שזה אלבום אוסף יותר למעשה. זמר השנה באותה השנה תש"ס היה שלמה ברשת ג ולדעתי לא בצדק באותה השנה יכלו לתת לחמי רודנר שהוציא אלבום בכורה מקסים או לאייל גולן שהיה מדהים וליאור נרקיס ויכול להיות שהיו עוד זמרים שאהבתי מאד באותה השנה כמו עברי לידר ורמי קלינשטיין שהוציא אלבום מעולה "תגיד את זה" ולא קיבל חיבוק.

ady18

Well-known member
ברור שהוא היה פעיל מאד, גם אריק איינשטיין היה פעיל. פשוט לאלבום "אהבתיהם" שאני חלוק לגביו ולא חושב שהיה מושלם עם כל זה הוא מהאלבומים הנמכרים בכל הזמנים- לא כל כך התתברתי לאלבום הזה שזה אלבום אוסף יותר למעשה. זמר השנה באותה השנה תש"ס היה שלמה ברשת ג ולדעתי לא בצדק באותה השנה יכלו לתת לחמי רודנר שהוציא אלבום בכורה מקסים או לאייל גולן שהיה מדהים וליאור נרקיס ויכול להיות שהיו עוד זמרים שאהבתי מאד באותה השנה כמו עברי לידר ורמי קלינשטיין שהוציא אלבום מעולה "תגיד את זה" ולא קיבל חיבוק.
ליאור נרקיס הכוונה להתחלה לדאוט שלא עובר בעיני של כול אחד יש לא הגיע
חמי רודנר סבבה לא יודעת מה הגיע.
גם אני כתבתי שאהבתיהם פחות אבל מהשלוש
כנראה ש
שפוים אהביתהם לא עשה דבר לא לטוב ולא רע
צמאון הכי קלקל
זה בעיני אני לדעת שאני בדעות מיעוט.

ady18

Well-known member
ליאור נרקיס הכוונה להתחלה לדאוט שלא עובר בעיני של כול אחד יש לא הגיע
חמי רודנר סבבה לא יודעת מה הגיע.
גם אני כתבתי שאהבתיהם פחות אבל מהשלוש
כנראה ש
שפוים אהביתהם לא עשה דבר לא לטוב ולא רע
צמאון הכי קלקל
זה בעיני אני לדעת שאני בדעות מיעוט.
תזכיר קצת על האלבום הבכורה של חמי רודנר? אם בסדר.

feldman89

Well-known member
חלק ג ביקורת על האלבום אותיות נחמה:
13. שקט עכשיו בחדר- כוחו במילים ובלחן, הביצוע? יפה וזהו. המינימליסטיות טובה בעיבוד אבל הביצוע קצת פחות משכנע. ציון: 8 זה שלמה סולידי אבל לא מעז
14. השיר החסר- שיר מקסים ביותר,גם בין היפים באלבום הזה. ציון:10 מילים וכתיבה מושלמות
15. שווה שוב להתחיל- עיבוד ממש יפהפה והלן מיוחד ואופייני לשלמה. גם יופי של שיר כנראה, בעל פוטנציאל לשבור את ליבי. ציון: 9.5

לסיכום: אלבום יפהפה עם המון רגעים קסומים, מעולה ושווה. הייתי אומר שיש רק שני שירים קצת פחות משכנעים וכל השאר ממש מעולים ומושלמים.

ady18

Well-known member
עוד מוקדם לדרג אסכים איתך.
התכוונתי עם כייפי בשמיעה כמו שעלי?
כי קצת שירים לא מקפיצים וקצת שונה נראה לי.

למעלה