שיר מעולה! אני מעדיף את רוני על פני העכשוויות כמו נועה ואודיהלא מזיק בעיני
האם לדעתך זה קאמבק מיותר או מוצלח ? שלה אם בסדר לשאוללדעתי אם בסדר לומר רוני עד השירים האלו הייתה בולטת בקודם שלה מבחינתי זה חמוד
קאמבק יפה מאד, לא מצפה להצלחה מסחרית גדולה כי זה לא יקרה אבל השירים ממש יפים ומעידים על משהו מיוחדהאם לדעתך זה קאמבק מיותר או מוצלח ? שלה אם בסדר לשאול
אבל כרגע לא מדויק יוצאת לסבוב הופעות גדול בבארביקאמבק יפה מאד, לא מצפה להצלחה מסחרית גדולה כי זה לא יקרה אבל השירים ממש יפים ומעידים על משהו מיוחד
נכון אך השירים החדשים פחות מושמעים ומיעים לתודעה לתחושתיאבל כרגע לא מדויק יוצאת לסבוב הופעות גדול בבארבי
התקשתה בהתחלה במכירות צפיתי בקטעים שהעלתה נראו מושקעים.נכון אך השירים החדשים פחות מושמעים ומיעים לתודעה לתחושתי
נכון, אלבום מושלם. זה האלבום שבו יש שירים בהשפעת הרצח של ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל רך שירים כמו: האור בקצה, לאן פרחו הפרפרים ושלום חברמתוך אלבום יפיפה של אריק
כן בהחלט ששנים של שלמה עסק הרבה בהשפעה באווירה אבל גם האלבום הזה של אריק משנת 1997 "לאן פרחו הפרפרים" היה שהשפעת הרוח הלאומיתהאלבום שניים עסק הרבה ברצח רבין לפחות שני שירים שם אולי יותר יצא כנראה באותה התקופה
אתה אוהב את האלבום שניים אם בסדר לשאולהאלבום שניים עסק הרבה ברצח רבין לפחות שני שירים שם אולי יותר יצא כנראה באותה התקופה
לא שאלת אותי את זה לפני שבוע? ברור שמאד אוהב, אלבום עם אמירה, שירים חזקים ומיוחדים וזה אחד האלבומים הכי מצליחים שלו מסחרית, מכר משהו כמו 160,000 עותקים שזה כמות מדהימהאתה אוהב את האלבום שניים אם בסדר לשאול
אז לפני כמה שבועות... אמרתי שאני אוהב את האלבום הזה שניים.לא דברנו על דרכים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.