מה אתם שומעים עכשיו?

Music Man XD

New member
מה אתם שומעים עכשיו?

חזרתי הביתה. מקווה שיהיה שקט!
ומה הולך כאן עם תפוז?

Music Man XD

New member
תודה! היה כיף :)

כמה ימים של מנוחה, נהניתי. בלי יותר מדי חדשות ושטויות אחרות.
חוזר ביום ראשון :)
&nbsp
מה איתך? חוזר לשגרה בעבודה וכאלה?
&nbsp
ואיזה שיר
לא יכול לחכות לאלבום החדש! ראית את הקליפ?

ערן1987

New member
ראיתי את הקליפ מקודם כששמתי אותו ביוטיוב

יצא יום לפני הצו 8 אז לא הייתי מודע אליו חח.. קליפ יפה!
&nbsp
חזרתי לשגרה כבר ביום ראשון האחרון אבל יש מצב שזה ייקטע כי הבנתי שמגייסים שוב כמה חבר'ה ששוחררו

Music Man XD

New member
הוא מדהים, והיא מדהימה

ואני כל כך אוהב גם את Share It All! שיר מצוין.
&nbsp
ממש מקווה שלא יהיה צורך בגיוס נוסף, מחזיק אצבעות!

Music Man XD

New member
Little Dragon - Nabuma Rubberband

אז ככה!
אני אוהב את הלהקה הזו כבר שנים. בזמן האחרון קצת ירד לי מהם, והאלבום האחרון שלי לא באמת "נשאר" איתי. אבל תמיד יש להם מקום חם בליבי.
&nbsp
ניסיתי למצוא דיסקים שלהם בארץ וזה פשוט לא הצליח. עזבו, כשאבא שלי היה ביפן ביקשתי ממנו לראות אם הוא מוצא, ולא מצא.
&nbsp
היום, בלי שתכננתי, נתקלתי באלבום החדש שלהם שיצא השנה. את הסינגלים ששמעתי ממנו חיבבתי, במיוחד את Klapp Klapp, אבל לא דמיינתי שאמצא את האלבום בחנות. היום זה קרה! אמרתי לעצמי שאני חייב.
&nbsp
אז קניתי אותו, ושמעתי אותו עכשיו. הוא ממש כיפי, כמו כל האלבומים שלהם, לדעתי הוא טוב יותר מהקודם. נזכרתי פתאום למה אני כל כך אוהב את החבר'ה האלה.
&nbsp
מעבר לזה, קניתי גם את האלבום של Angel Olsen שמדברים עליו הרבה השנה (טרם שמעתי), ושני ספרים:
1. אהבה בימי כולרה של גבריאל גרסיה מארקס. אתמול בלילה סיימתי את "מאה שנים של בדידות" והבנתי שזה הספר הכי טוב שקראתי בחיים. הוא ניפץ אותי לחתיכות. אז הייתי חייב לרכוש ספר נוסף של הגאון הזה.
2. בנגאזי-ברגן בלזן של יוסי סוכרי. נשמע לי מרתק.
&nbsp
בקיצור, כיף!

RTur

New member
Robin Thicke - Paula

איזו נפילה. רצינית. אני חושב שזה האלבום הכי גרוע שלו. יש פה שירים ממש גרועים ופאתטיים בטירוף. לא ציפיתי לכזו רמה.
באופן כללי, הוא כביכול חזר פה ל"מקורות" שלו ועושה מוסיקה בסגנון האלבומים הראשונים שלו.. יותר סול וR&B איכותי.. כביכול. אבל יצאו לו שירים ממש לא טובים הפעם חח.
בכלל, כל הקטע עם האלבום הזה והסיפור שמציגים אותו ואיך שהוא מיוחצן ממש עושה לי חלחלה. הוא יוצא דוש רציני והשירים בהתאם חח
.
יש פה אולי איזה 3-4 שירים סבירים +.

ערן1987

New member
לא שמעתי את האלבום הזה

וגם אין לי ממש כוונה לעשות זאת - אבל הביקורות הרעות עליו ממש הפתיעו אותי. חשבתי שהוא יזכה להצלחה נאה, ביקורות נאות - אבל לא זה ולא זה. לעזאזל, בבריטניה האלבום הזה מכר בשבוע הבכורה שלו 530 עותקים בדיוק! עלוב.

למעלה