השיר ממש טוב לדעתי. הביט מעולה ומזיז ממש, ההפקה מצויינת (טוב נו, זה פארל), כמות האלמנטים השונים שקורים פה בהפקה הקולית מטורפת. עשו פה עבודה מצויינת עם זה. ניקי לעומת זאת מרגישה לי מיותרת כאן והייתי שמח לגרסה בלעדיה.
אם האלבום החדש של אשר יהיה כולו ברמה של Good Kisser והשיר הזה יש מצב שהולך להיות לו אלבום ממש טוב.
Fאנקי, מאוד פארלי, מאוד גרובי. אהבתי ביותר! חבל שאת ניקי כמעט ולא מרגישים, לדעתי היא הייתה יכולה לתרום לשיר הרבה יותר מהרגע וחצי הזה שהיא מופיעה בו.

ומסכים לגבי רמת האלבום, שני השירים שהוא שיחרר ממנו עד כה בהחלט מעוררים סקרנות!
אני חושב שהשיר הזה לא ברמה של Good Kisser שכנראה מדובר בשיר הכי טוב שלו (לפחות לדעתי), אבל עדיין הוא עובד וכיף לשמוע אותו פה ושם.
מה שהכי עיצבן אותי בכל הסיפור הזה הוא שפארל באמת ממחזר את עצמו יותר מדי. הוא חייב לאמץ סאונד חדש, כי כבר משנה שעברה כמעט כל השירים שהוא הפיק נשמעים אותו הדבר.
מסתבר שלקווסטלאב, המתופף התותח של הרוטס, יש תוכנית משלו ב-VH1 שבה הוא "זורק" אמנים שונים מאוד לאותה במה בלי שהם יודעים עם מי הם הולכים להופיע - או במילים אחרות, "יאללה, תסתדרו בעצמכם". או משהו כזה
בכל מקרה, השבוע בתוכנית התארחו סיה, אד שיראן וגרופלאב (מי?). ההופעות של ה-3 לא עלו עדיין אבל הופעות הסולו של סיה כן - וזה מגניב ביותר!
שמעתי לפני זמן קצר את האלבום Burn Your Fire For No Witness של Angel Olsen, שקניתי השבוע, והוא מדהים. הוא פשוט יפהפה. מילים, לחנים, ביצוע קולי - פשוט מרהיב. כל כך מרגש וחודר ללב.

תשמעו אותו! הנה טעימה משיר שאהבתי: https://www.youtube.com/watch?v=oL_3Y4zNnqg

ממליץ לשמוע את האלבום במלואו, ולקרוא את המילים.