שרית חדד ורד בנד - Baby Can I Hold You
D DAN1EL New member 29/6/15 #25 The Internet - Something's Missing וואו. בינתיים הוא האהוב עלי מהאלבום, וההכרעה בהחלט קשה! אלבום נפלא. הפקות מהודקות ואלגנטיות אחת-אחת, הם הוציאו את המקסימום מהסגנון המינימליסטי.
The Internet - Something's Missing וואו. בינתיים הוא האהוב עלי מהאלבום, וההכרעה בהחלט קשה! אלבום נפלא. הפקות מהודקות ואלגנטיות אחת-אחת, הם הוציאו את המקסימום מהסגנון המינימליסטי.
ע ערן1987 New member 29/6/15 #26 Pharrell Williams - Freedom (Glastonbury 2015) פאק, זה פשוט מעולה! ביצוע אדיר, שואו גדול.. מחכה לשמוע את גרסת הסטודיו.
Pharrell Williams - Freedom (Glastonbury 2015) פאק, זה פשוט מעולה! ביצוע אדיר, שואו גדול.. מחכה לשמוע את גרסת הסטודיו.
D DAN1EL New member 29/6/15 #27 The Internet - Ego Death שוב. פאק, זה אלבום מצוין. נעים, סקסי בטירוף. ההפקות מפוצצות בסטייל אלגנטי ואינטליגנטי. קשה לי לראות איך זה נמאס עלי בקרוב.
The Internet - Ego Death שוב. פאק, זה אלבום מצוין. נעים, סקסי בטירוף. ההפקות מפוצצות בסטייל אלגנטי ואינטליגנטי. קשה לי לראות איך זה נמאס עלי בקרוב.
D DAN1EL New member 1/7/15 #38 מהווקאליסטיות הטובות שדרכו על אדמתנו אי פעם. זמרת אדירה ולהקה אדירה ברמה בינלאומית. בדיוק נזכרתי השבוע ב"מציאות נפרדת" שלהם, אלבום שגדלתי עליו. ההפקות שלהם תמיד היו מהמקצועיות ביותר בארץ, ו"מציאות נפרדת" הוא ממש בית ספר להפקת אלבום רוק.
מהווקאליסטיות הטובות שדרכו על אדמתנו אי פעם. זמרת אדירה ולהקה אדירה ברמה בינלאומית. בדיוק נזכרתי השבוע ב"מציאות נפרדת" שלהם, אלבום שגדלתי עליו. ההפקות שלהם תמיד היו מהמקצועיות ביותר בארץ, ו"מציאות נפרדת" הוא ממש בית ספר להפקת אלבום רוק.
D DAN1EL New member 1/7/15 #36 The Internet - Something's Missing אני לא נרגע מהדבר הזה. מישהו פאקינג יודע להפיק שם. שיר שבוודאות יהיה נוכח ברשימת שירי השנה שלי.   2:58-3:35 - מהרגעים היפים במוזיקה השנה.
The Internet - Something's Missing אני לא נרגע מהדבר הזה. מישהו פאקינג יודע להפיק שם. שיר שבוודאות יהיה נוכח ברשימת שירי השנה שלי.   2:58-3:35 - מהרגעים היפים במוזיקה השנה.