מה אתם שומעים עכשיו?

YEEZUS

New member
היא המשיכה בקו של ה-R&B המסורתי שהיא עשתה פעם?

אם לא, אז אני אשמח שתכיר לי את השיר הטוב ביותר מהאלבום.

Drunk in Love

New member
האלבום הקודם היה אלבום R&B מעולה ואיכותי.

האלבום הזה גם הוא R&B לכל דבר ועניין אבל יותר מגוון. בעיני הוא מתעלה עליו והכי טוב שלה לבינתיים. פשוט מושלם, לגמרי אלבום איכות. הזכירה לי למה כל כך אהבתי אותה ב- Love Me Back.
בעיקרון אני חושב שהשיר האהוב עלי באלבום הוא Masterpiece (Mona Lisa), ליטרלי מאסטרפיס. זה אלבום שעובד מעולה גם כמקשה אחת, וגם כאלבום של רצועות בודדות. יצא שכבר כמה ימים אני שומע רק אותו.
&nbsp
בעיקרון לדעתי אתה צריך לשמוע את כולו אבל אם אצטרך למנות פייבוריטים (לא כולל ''יצירת אומנות''):
Mascara - זה אלבום ''ג'זמיני'' מאוד בסגנון R&B קלאסי עם המון נשמה, והשיר הזה בעיני הוא אחד מכמה באלבום שמיישרים קו עם זרם ה- R&B הפרוגרסיבי והאווירתי יותר שנכנס בשנים האחרונות. שיר נפלא. כתיבה, ביצוע, הפקה מושלמים.
Let It Burn - אולי השני הכי אהוב עלי באלבום. מיד-טמפו R&B מושלם. מחזק כמה שהיא מבצעת יחידה במינה. אווירה אפית לחלוטין. שיר חובה.
Veins
Stupid Girl
Forever Don't Last
Stanley - שיר מגניב, קצת יותר מהיר ודיסקואי בדרכו משאר שירי האלבום. הפקה של Da Internz שעבדו עם כריסטינה על האלבום הבא.
יש את If You Dare הקליט שלי אישית מזכיר את Can't Hold Us של מקלהמור ואת Dumb הסינגל הראשון הכיפי, שלא תפס, וחבל.

ערן1987

New member
Pendulum - Watercolour

בזמנו חרשוווווווווו על כמה שירים שלהם ב-MTV ובמקרה יוטיוב הציע לי להאזין להם היום ואיזה כיף! נוסטלגי לגמרי חח.. עוד מישהו זוכר אותם?

ערן1987

New member
Lorde - Yellow Flicker Beat

אז היא לא מועמדת לאוסקר ):
&nbsp
צפוי, ועדיין..

YEEZUS

New member
Beyoncé - 7/11

אתם לא מבינים איך אני אוהב את זה.
הבאנגר הכי טוב שיכולתי לבקש ממנה.

למעלה