מה אתם שומעים עכשיו?

ARTPOP

New member
Angel Haze - Dirty Gold

אלבום הבכורה של איינג'ל הייז דלף שלושה ימים לפני יציאתו הרשמית. הזמרת הדליפה אותו בעצמה לפני שבועיים בערך והוא הסתובב ברשת במשך חצי שעה ונמחק על ידי חברת התקליטים.
תאריך היציאה הראשוני של האלבום היה במרץ 2014 ובעקבות ההדלפה על ידי הזמרת עצמה הם החליטו להקדים את יציאתו ל- 31 לדצמבר.
אני כמעט סיימתי את השמיעה הראשונה והיא לגמרי מפתיעה לטובה לעומת הקולגה המבטיחה שלה בעסקי ההיפ-הופ, אזיליה בנקס. אלבום מאוד מלודי! מעט מאוד שירים שהם ראפ טהור.

DAN1EL

New member
אסף אמדורסקי - חלום כהה

"רגל אחת סוחטת את הגז
עיניים שקועות עמוק בתוך חלום כהה
לא יכולה להפסיק..."

מצמרר כל פעם מחדש. גם אם לא ברור עד כמה הוא באמת התכוון לענבל פרלמוטר - קשה שלא לעשות את הקישור הזה בראש.

אוף.

ARTPOP

New member
Xtina - Lotus

אני בדיוק קורא מה שכתבתי על האלבום כשדלף לפני קצת יותר משנה, וכמה שהתלהבתי ממנו בחודשים הראשונים ליציאתו.
כשאני מתלהב ממשהו אחרי שחיכיתי לו הרבה זמן אני כל כך עיוור וחסר פרופורציות
העיקר שנהניתי מזה.
''Lotus'' בסופו של דבר הוא עבודה חלשה יותר של כריסטינה. רוב השירים לא רעים אבל הוא מאוד רחוק מהפסגה המוזיקלית שלה.
נדמה שהיא לא הייתה ''שם'' כשהקליטה אותו, אני מניח שהיא הייתה כולה ב- The Voice והאלבום הזה הוא אוסף למעשה אוסף של שירים שהקליטה בתקופת שלושת העונות הראשונות של התכנית.

DAN1EL

New member
Tove Lo - Habits

מתוך מצעד שירי השנה של "האייפוד רעב"

http://nastypanda.com/?p=2374#more-2374

חולה על הבלוג הזה.
אני תמיד מגלה בזכותו מוזיקה חדשה ונפלאה, ומצעד השנה שלו הוא באופן קבוע הכי מעניין ברשת.

Music Man XD

New member
לא מכיר כאן כמעט כלום

בכלל, אני זוכר שבשנה שעברה כשפורסמו רשימות הסיכום הכרתי הרבה יותר דברים. השנה פחות משום מה.

אבל הרשימה של "האייפוד" תמיד מחדשת לי, בכל שנה.

DAN1EL

New member
Young Galaxy - Pretty Boy

גם כן מהמצעד של "האייפוד רעב".

איזה יופי של דבר.

DAN1EL

New member
אני חושב שאני אעשה את זה בתור סוג של

פינה חדשה, לא בדיוק מצעד.

והפינה הראשונה תהיה על Blood Orange.
אני מקווה שזה יהיה בקרוב, כבר התחלתי לעבוד על זה.

ערן1987

New member
תמיד רציתי לשמוע את האלבום הזה!

או בעצם כל אלבום שלהם

יום יבוא וזה יקרה

אבישי ר

New member
JAY Z & Kanye West - Illest Motherf**ker Aliv

e

החלטתי שלמרות שיש לי כבר עותק פיזי של האלבום הזה, אני אקנה את הדלוקס כי יש שם 3 שירים כל כך טובים ששווים את זה. מקסימום את הגרסה הרגילה אני אמכור או משהו.

למעלה