Robin Thicke - Morning Sun
טוב, אני לא יודע כמה מכם זוכרים, את רובין ת'יק אני מכיר הרבההההה לפני Blurred Lines והוא אחד הזמרים שאני הכי אוהב. עד שהגיע בלורד ליינס, הוא היה עושה סול-R&B-פופי מדהים, איכותי ומוסיקלי מאוד הן עיבודית, הן סאונדית והן ביצועית-ווקאלית וכל אלבום שלו עד אז היה מעולה (מדובר ב-5 אלבומים, לא סתם..) ואני אוהב אותם מאוד.
בלורד ליינס היה מעין נקודת מפנה בקריירה שלו - מצד אחד, סוף סוף אחרי תקופה ארוכה שהוא עושה מוסיקה, הוא זכה להכרה והצלחה גדולה (ואני מזכיר, זה הגיע רק אחרי שהוא הוציא 5 אלבומים) והכי הגיע לו בעולם שזה יקרה כי הוא היה ממש אנדרייטד לדעתי. מצד שני, האלבום עצמו של בלורד ליינס היה האלבום הכי חלש שהוא הקליט עד אז לדעתי. המוסיקליות פחות באה לידי ביטוי, חלק מהשירים נשמעו מכוונים למסחריות יותר ממה שהייתי רגיל לשמוע ממנו ולמרות שהוא עדיין דאג להכניס כמה שירים שהיו בוייב של הרובין שאני אוהב, השירים האלה היו יחסית חלשים מאוד ביחס לקודמים.
אחר כך היה את כל הסיפור עם הפרידה מאשתו שבעקבותיו הוא שחרר אלבום נוסף שכביכול מוקדש לה (אפילו נושא את שמה) והיה מעין נסיון שלו להחזיר אותה אליו. זה הוציא אותו דושבאג רציני ופתטי בטירוף לדעתי וגם מבלי הסיפור עצמו, האלבום היה פשוט גרוע ומביך ולא היה לי שום חשק לחזור אליו מאז ההאזנה היחידה שנתתי לו.
עכשיו הוא חזר עם סינגל ראשון מתוך אלבום חדש. השיר נקרא Morning Sun.
מה אני אגיד לכם?
הוא חזר!!!! הוא פאקינג חזר לעשות את המוסיקה הטובה שאני אוהב! סול-R&B איכותי בטירוף!!!! איזה כיףףףףף!!!!!