tUnE-yArDs - Rocking Chair יציאה אדירה מהאלבום האחרון.
ע ערן1987 New member 28/5/14 #40 Alanis Morissette - That I Would Be Good מהשירים האלה שעושים לי צמרמורת בכל פעם מחדש. ואני עדיין לא מאמין שנגעתי בו כמו אחרונה הפאקצות
Alanis Morissette - That I Would Be Good מהשירים האלה שעושים לי צמרמורת בכל פעם מחדש. ואני עדיין לא מאמין שנגעתי בו כמו אחרונה הפאקצות
D Drunk in Love New member 28/5/14 #45 La Roux - Uptight Downtown רובכם עפתם על הפרומו-סינגל שלהם Let Me Down Gently מתוך האלבום החדש, והנה מגיע הדבר ''האמיתי'' - הסינגל הראשון הרשמי מתוך Trouble in Paradise! האלבום יוצא ב- 7 ליולי. https://soundcloud.com/la-roux-official/la-roux-uptight-downtown
La Roux - Uptight Downtown רובכם עפתם על הפרומו-סינגל שלהם Let Me Down Gently מתוך האלבום החדש, והנה מגיע הדבר ''האמיתי'' - הסינגל הראשון הרשמי מתוך Trouble in Paradise! האלבום יוצא ב- 7 ליולי. https://soundcloud.com/la-roux-official/la-roux-uptight-downtown
D Drunk in Love New member 28/5/14 #46 אני לגמרי מבסוט על השיר הזה. הם הצליחו איפה שבעיני HAIM נכשלו. שיר אינדי-פופ מסונתז, עשוי ומופק מעולה, כיפי וקליט בטירוף. שאפו ענק.
אני לגמרי מבסוט על השיר הזה. הם הצליחו איפה שבעיני HAIM נכשלו. שיר אינדי-פופ מסונתז, עשוי ומופק מעולה, כיפי וקליט בטירוף. שאפו ענק.
D DAN1EL New member 28/5/14 #49 אהבתי יותר את LMDG זה נשמע באמת קצת דומה מדי ל-HAIM (הרכב שאף פעם לא תפסתי ממנו). והקול שלה מוזר פה. בלי קשר לזה: היא פאקינג הורסת.
אהבתי יותר את LMDG זה נשמע באמת קצת דומה מדי ל-HAIM (הרכב שאף פעם לא תפסתי ממנו). והקול שלה מוזר פה. בלי קשר לזה: היא פאקינג הורסת.
ע ערן1987 New member 28/5/14 #51 חמוד, אבל לא מעבר לזה בהחלט מזכיר את חיים. אהבתי יותר את LMDG, וגם אותו רק סימפטתי בהתחלה אז אולי זה ישתנה כאן חח
חמוד, אבל לא מעבר לזה בהחלט מזכיר את חיים. אהבתי יותר את LMDG, וגם אותו רק סימפטתי בהתחלה אז אולי זה ישתנה כאן חח
R RihannaNavy New member 28/5/14 #54 שירים נבחרים מ-Beyonce Ghost+Haunted Drunk In Love Blow No Angel Yonce+Partition Mine XO Flawless*** Superpower
שירים נבחרים מ-Beyonce Ghost+Haunted Drunk In Love Blow No Angel Yonce+Partition Mine XO Flawless*** Superpower
Y YEEZUS New member 28/5/14 #57 Justin Timberlake - Like I Love You אני לא מאמין שהוא בארץ ואני לא אהיה בהופעה שלו.