קנית אותו? ונו כבר, ספר חוויות מברלין! חח.. ואיזה דיסקים קנית?
M Music Man XD New member 7/11/14 #66 כן. זה היה שווה, אפילו רק בשביל Clique, בחיי שאני מכור אליו כל כך לאחרונה.   בברלין היה נהדר אספר בסכמ"ש. את הדיסקים שקניתי, קניתי בארץ - ג'סי וור, הדיסק בהודעה שמעלינו ואת האלבום של קנדריק לאמר. אני ממש בקטע של היפ-הופ לאחרונה משום מה.
כן. זה היה שווה, אפילו רק בשביל Clique, בחיי שאני מכור אליו כל כך לאחרונה.   בברלין היה נהדר אספר בסכמ"ש. את הדיסקים שקניתי, קניתי בארץ - ג'סי וור, הדיסק בהודעה שמעלינו ואת האלבום של קנדריק לאמר. אני ממש בקטע של היפ-הופ לאחרונה משום מה.
D DAN1EL New member 7/11/14 #69 מגניב ביותר, היה שווה לחכות! הוא קצת מבולגן, וארוך מדי (הייתי מוריד משם שניים-שלושה שירים) אבל סה"כ אלבום היפ-הופ מגניב, יצירתי, צבעוני, מאתגר וכייפי. היא יודעת את העבודה.
מגניב ביותר, היה שווה לחכות! הוא קצת מבולגן, וארוך מדי (הייתי מוריד משם שניים-שלושה שירים) אבל סה"כ אלבום היפ-הופ מגניב, יצירתי, צבעוני, מאתגר וכייפי. היא יודעת את העבודה.
M Music Man XD New member 7/11/14 #67 Jessie Ware - Tough Love הנה מתחילה החרישה! חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן.   כעת אני ב-Want Your Feeling הכיפי, שנכתב עם דב היינס. ולמי ששמע - עוד מישהו ממש, אבל ממש אוהב את Keep On Lying? עוד עבודה מבריקה של הצוות ההו, כה מעולה: ג'סי & חוליו באשמור!
Jessie Ware - Tough Love הנה מתחילה החרישה! חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן.   כעת אני ב-Want Your Feeling הכיפי, שנכתב עם דב היינס. ולמי ששמע - עוד מישהו ממש, אבל ממש אוהב את Keep On Lying? עוד עבודה מבריקה של הצוות ההו, כה מעולה: ג'סי & חוליו באשמור!