מה אתם שומעים עכשיו?
Y YEEZUS New member 31/1/15 #2 Nicki Minaj - Buy a Heart ft. Meek Mill השיר שהכי גדל עלי באלבום הזה. אני לגמרי רואה את זה שיר שיכול להפוך ללהיט ענק. כאילו הוא נורא מתאים לקהל ההיפ הופ, אבל גם חובבי פופ יתלהבו מזה.  
Nicki Minaj - Buy a Heart ft. Meek Mill השיר שהכי גדל עלי באלבום הזה. אני לגמרי רואה את זה שיר שיכול להפוך ללהיט ענק. כאילו הוא נורא מתאים לקהל ההיפ הופ, אבל גם חובבי פופ יתלהבו מזה.  
ע ערן1987 New member 1/2/15 #22 גרמת לי לשמוע את השיר הזה אני ממש מסכים איתך, יכול להיות להיט גדול מאוד! הוא גם יכול לקבל קליפ מאוד מוצלח אם הוא יהיה עדין כזה ולא יכלול את התחת שלה.
גרמת לי לשמוע את השיר הזה אני ממש מסכים איתך, יכול להיות להיט גדול מאוד! הוא גם יכול לקבל קליפ מאוד מוצלח אם הוא יהיה עדין כזה ולא יכלול את התחת שלה.
Y YEEZUS New member 31/1/15 #3 PARTYNEXTDOOR - Break From Toronto https://www.youtube.com/watch?v=lXYq9ImJIN8
ע ערן1987 New member 1/2/15 #20 אוי, איך שאני אוכל את הכובע שלי על ההתחלה שלה אני עדיין חושב שזה שיר חלש מאוד אבל אני זוכר בפירוש שאמרתי עליה שאין לה סיכוי להצליח.   אוח, איך שאני אוכל על זה את הכובע.
אוי, איך שאני אוכל את הכובע שלי על ההתחלה שלה אני עדיין חושב שזה שיר חלש מאוד אבל אני זוכר בפירוש שאמרתי עליה שאין לה סיכוי להצליח.   אוח, איך שאני אוכל על זה את הכובע.