Bobby Womack - Deep River
D DAN1EL New member 1/2/15 #16 Years & Years - Take Shelter (acoustic) https://www.youtube.com/watch?v=D_J_kAmC8Tk
D DAN1EL New member 1/2/15 #17 The Isley Brothers - At Your Best (You Are Love) אני מצטער, אבל גם אלייה בזמנה וגם פראנק אושן עכשיו לא הצליחו להתעלות על הביצוע המדהים הזה עם הקאברים הדביקים שלהם.
The Isley Brothers - At Your Best (You Are Love) אני מצטער, אבל גם אלייה בזמנה וגם פראנק אושן עכשיו לא הצליחו להתעלות על הביצוע המדהים הזה עם הקאברים הדביקים שלהם.
ע ערן1987 New member 1/2/15 #18 Björk - Vespertine האלבום החדש שלה עשה לי חשק לחזור למשהו קצת יותר ישן
ע ערן1987 New member 2/2/15 #32 אני חושב שזה סימפטי ו.. וזהו אין פה וואו, אין פה איזה משהו שיגרום לי לרצות לחזור אליו שוב ושוב, חסר פה איזשהו עוקץ.. Often יכול היה להתאים לסרט הרבה הרבה יותר.
אני חושב שזה סימפטי ו.. וזהו אין פה וואו, אין פה איזה משהו שיגרום לי לרצות לחזור אליו שוב ושוב, חסר פה איזשהו עוקץ.. Often יכול היה להתאים לסרט הרבה הרבה יותר.
ע ערן1987 New member 2/2/15 #33 The-Dream - That’s My Shit ft. T.I. טקסט סופר מתוחכם! not. אבל אחלה שיר בסה"כ, באמת.