מה אתם שומעים עכ..

DAN1EL

New member
ריהאנה זו דוגמה מצוינת שממחישה את הטענה שלי

כי היא עושה דברים כאלה עוד לפני ביונסה, ואתה לא מתלהב מהם ככה.
פחות הבלדות, אבל כן ההפקות, השיתופי פעולה עם אנשים כמו דרייק, וההתנסויות בראפ ובדברים קצת שונים (רגאיי למשל).

ולא פיתחתי אנטי נגד ביונסה, היא גרמה לי לפתח.

ושוב, כל מה שאני כותב כאן על האלבום בינתיים זה ממש לא ביקורת.
לא כתבתי שום דבר רציני ומגובש על האלבום. ביקורת אמורה לעבור על האלבום כמו שצריך, להסביר מה עובד בו, מה לא עובד, מה היה צריך להיות אחרת.
אם אני לא אוהב שיר - אז למה אני לא אוהב אותו וכו'.
אני יכול להסביר לך, למשל, בדיוק מה אני כן אוהב ומה אני לא אוהב בשיר כמו No Angel. אבל אני מעדיף לבקר את האלבום הזה, אם בכלל, אחרי שנתתי לו לשקוע, ולא אחרי כמה שמיעות, יומיים אחרי שיצא.

אני רק יכול להגיד שגם היום, כששמעתי אותו שוב, למעט כמה יציאות שהן באמת חמודות, רוב הזמן הייתי ככה:

אבישי ר

New member
מ-Pour It Up לא התלהבתי?

מ-Loveeeeee Song לא התלהבתי?
מ-Numb לא התלהבתי?
מההצצה של No Love Allowed לא התלהבתי?

פשוט לא חפרתי על זה כאן, אבל סמוך עלי שהם נחרשו אצלי טוב מאוד.

אם כבר הזכרת את No Angel
- זה שיר כל כך מיוחד. ממש נשמע כמו משהו שמתאים לדב היינס להפיק (שדרך אגב, עבודה ביניהם הייתה על הפרק, אבל כנראה שלא התקיימה בגלל סיכסוך בין דב לסולאנג'.
).

DAN1EL

New member
סבבה. כנראה שפשוט את ההתלהבות שלך מביונסה

מרגישים יותר.

וכאילו, אחרי שריהאנה כבר עשתה את זה (ואפשר לחשוב, היא גם כן לא בדיוק פרצה כאן איזה דרך לא סלולה) אז כשביונסה עושה את זה...סבבה, נחמד, תודה לך באמת שנזכרת לתת לנו קצת אדג', אבל להתלהב מזה? אני לא אתלהב.

ARTPOP

New member
אני אמרתי את זה כמה פעמים!

No Angel הוא הכי דב היינס וסולאנג' נואלס בפרט.
לא ידעתי על הסכסוך, דרך אגב.

RTur

New member
Beyonce - Heaven

תודה לך ביונסה שהקלטת פסנתר אמיתי (או לפחות השתמשת בפלאג שנשמע ככה) וחסכת לי את הטראומה מהאלבום חשה פירס עם ה"פסנתרי" Casio בשקל שהיו שם

אבישי ר

New member
Beyoncé - Partition

He Monica Lewinsky-ed all on my gown

ההומור באלבום הזה.

מי היה מאמין שביונסה תגיד משפט כזה?

ARTPOP

New member
Beyonce - BEYONCE

בסופו של דבר אחרי חרישה של יומיים וחצי: האלבום טוב בהחלט, ההפקות מעולות והיא התעלתה על עצמה מבחינה מוזיקלית לגמרי. מאוד מעריך אותה על השדרוג שעשתה מחומרים קודמים שלה, שדרוג שהתחיל כבר ב- ''4'' שאני אוהב. הבעיה העיקרית של האלבום הזה לטעמי, היא שהוא לא קליט בעליל. כאילו, לא משנה כמה שמעתי את השירים הם פשוט לא נכנסים למוח, אין שום פזמון שמשאיר חותם, ליריקה קורעת שמהדהדת לי במוח אחרי חרישה כל כך מאסיבית. השיר היחיד שאני מצליח לזמזם כרגע הוא ''Pretty Hurts'' שנחשב גם לשיר הסטנדרטי וה''ברור'' ביותר באלבום. בעיני הוא מצוין לז'אנר שלו ומהטובים באלבום. השירים המורכבים יותר מבחינה תכנית והפקתית מאוד לא ברורים ועטופים בהמון שכבות ובהמון מלודיות, התוצאה הסופית היא אלבום שנעים וכיף לשמוע אותו ולהתלהב באותו רגע אבל לא הרבה נשאר אחר כך.

ARTPOP

New member
אני לא מבין למה היא כל כך השקיעה בקליפ של

''Superpower''. באמת. זה בכלל לא שיר יוצא דופן והוא קיבל את אחד הקליפים המושקעים והטובים באוסף. יש לשיר ביט חביב והוא זורם בהאזנה שלמה לאלבום אבל הוא אם שאר השירים לא זכירים, אז הוא פי שתיים.

DAN1EL

New member
אני גם חושב שבגדול זה צעד נכון עבורה

וזה בהחלט שיפור ממקודם (אגב, גם "4" היה שיפור, ולו רק בזכות שיתוף הפעולה הנהדר עם מייג'ור לייזר, גם אם שאר האלבום היה די Meh), אבל יש לה עוד דרך ארוכה כדי להיות מוזיקאית שהיא גם מוצלחת וגם מעניינת.

הייתי שמח לראות אותה עובדת עם אנשים כמו ה-XX, מארק רונסון, M83, מייג'ור לייזר שוב, Blood Orange וכד'. היה נחמד גם אם קאנייה היה מפיק לה קצת.
פארל שיעמם בהפקות שלו הפעם.

אבל כמובן - לא שזה מזיז לה מה אני חושב שהיא צריכה לעשות - היא מצליחה בטירוף גם ככה.

למעלה