מה אתם שונאים?

shaywh

New member
מה אתם שונאים?

בלי שאלונים מסובכים, אני ראשון. שחקנים שישחקו anything suited. ראיתי פעם בshowdown מישהו שעשה את הפלאש שלו עם 2d-7d, רציתי למות או להרוג אותו, אחד מהשניים. ואפילו לא שיחקתי ביד הזאת.

modz0r

New member
הבעיה היחידה שלי בפוקר

זה שאנשים שלא יודעים לשחק, חושב שהם כן יודעים, כי פה ושם הם פוגעים. אין לי בעיה עם אנשים שמשחקים ידיים גרועות ומנצחים אותי, כי בטווח הארוך עליהם אני, וכל מי שמשחק כמו שצריך, עושה את הכסף.

אני שונא שחקנים

שבוכים שהם מפסידים והערות כמו אני עושה הכל נכון ואני עדיין מפסיד אנשים שקוראים ספר או שניים והולכים אחריו כמו עוורים

Papito

New member
חחחחחח נהייתה לך שריטה מהפורום הזה אה?

אתה לא מבין שלקרוא ספר זה רק עוזר ולא הופך אותך לכבשה בעדר? איי איי, הנה עוד אחד שמשחק "מהנשמה"

הספר עוזר

מסכים איתך במאה אחוז אבל לא הולכים אחריו כתורה מסיני כי כולם קראו אותו פוקר זה גם משחק של אינסטינקטים של קריאה של שחקן

Papito

New member
אז אם היית קורא ספר אחד בחיים שלך

היית מבין שכל ספר החל מסופר סיסטם שהוא התנ"ך ועד לספרי "איך אני עושה כסף מזה שאני פרו" של אנטוניו אספנדיארי אומר לך דבר כזה: "אנחנו נלמד אותך, את הכל, את המתמטיקה, את הסוגי רמזים, את התפיסות השונות, וכל דבר שאפשר ללמד בעצם, ומה שאתה תעשה זה תקרא, תשלוט בחומר. ואח"כ תביע את האופי שלך ותהיה כמו שאתה וכמה יצירתי שאתה יכול להיות בשולחנות" אבל לא קראת, אז אתה חושב שמי שקורא ספרי פוקר הוא סטודנט משועמם עם משקפי שמש שנהנה לנתח ידיים ולחטוף כאפות מהחברים הערסים שלו.

לא

אבל אני אגיד לך משהו נמאס לי לשמוע הערות כאשר אני משווה למישהו עם זוג אמצעי אול אין כאשר אני קולט שהוא מבלף לפי אופן הניהול של היד וההיסוס באול אין והוא אומר לי איך השווית איזו טעות לא היה לך שווה ביחס לקופה אתה מבין מסכים איתך שהספר ישפר את יכולת המשחק שלי וזה טוב אבל זה לא טוב ללכת כמו בוק אחריו

דם הבן

New member
פה אתה צודק לשם שינוי

זה נכון- צריך לדעת לסמוך על הקריאה. אבל, במשחק אונליין קשה מאד לקרוא שחקן אחר. שחקן שעושה רייז כי הוא מבין שלשני לא שווה מבחינת פוט אודס, אבל עושה את זה גרוע, יחטוף.

זונע

New member
באונליין זה משחק שונה לגמרי

לכן שחקנים רווחים בלייב-אין שום התחייבות שהם יהיו רווחים אונליין. אונליין זה משחק של כמעט אפס רגש ו"נשמה", בניגוד ללייב. באונליין אין לך טל על אנשים ואתה מסתמך בעיקר על betting patterns ו-metagaming. מי שעובר מלייב לאונליין חייב קודם לחוות את זה במיקרו סטייקס.

דם הבן

New member
לא סתם למיקרו סטייקס

מיקרו סטייקס הרבה זמן. גם אם אפשר לעלות מבחינת הבנקרול, צריך הרבה מאד תרגול במיקרו סטייקס, לדעתי. הרמה ב10\20 סנט הרבה יותר גבוהה מב2\5 סנט.

זונע

New member
../images/Emo45.gif

באופן כללי הרמה פה בארץ נמוכה מאד, משחקי 5-10 פה בארץ הם ברמה הרבה יותר נמוכה מ2/5 סנט בפוקרסטארז, כמה שזה עצוב.

2המרפא

New member
את עצמי בעיקר חחח

או יותר נכון את השטויות שלפעמים אני עושה לצד מהלכים גאונים בהפרש של שעה. כמו לקפל טופ 2 פייר כי יש זוג על השולחן ושעה לאחר מכן לעשות קול לרייז ענקי בריבר עם קינג היי ולפגוע ולראות את הבנאדם בהלם מוחלט. הרגעים האלה שהרדאר משתבש הם נורא קשים. והקטע המצחיק זה שהבנאדם שהיה לי נגדו טופ 2 בסוף ניצח אותי בהדס אפ כשהייתי צריך להעיף אותו. אבל אין על הרגע שבו אתה עושה קול עם קינג היי והבנאדם מתהפך שם.

קיי ריס

New member
פוקר זה משחק של בלוף

נכון יש לו חוקים ונכון יש לו סטטיסטיקה והסתברויות אבל משחק שמושרש על אי ידיעת נתונים ואי אפשרות של שימוש בנתונים הוא משחק של נטו - אומץ>בלוף>יכולות אישיות. נכון שללכת עם הסתברות זה טוב אבל צריך ולא רק רצוי לשחק עם ידיים לא הכי טובות.......תשאלו את גאס הנסון חבר'ה....מבחינת היריב והמשחק מה שהוא רואה זה את הצורת משחק שלך לא את הקלפים ואם לקחת עם 72 אתה מלך עם קצת מזל

Papito

New member
בוא נעשה ניסוי כזה

אתה משחק ראש בראש לך יש AK לבבות מן הסתם לא ידוע מה יש לבחור מולך. נפתח פלופ A Q 10 שני לבבות (Q 10 ) בבליינדים של 500-1000,ללא העלאות פרה-פלופ, הוא מעלה מולך ב3. אתה שיש לך 60 אחוז לנצח אותו, משווה או לא? בוודאי שכן. למה? כי יש לך נתונים שאתה מוביל עליו בהרבה
אז איפה בדיוק העניין של משחק בלי נתונים? בגלל צורת חשיבה כמו שלך, בארץ ובשאר מקומות בעולם פוקר מוגדר כמשחק מזל ובגלל זה אני נחשב לפושע כי אני משחק בו.

אז בוא אני אגיד לך משהו

בלי לדעת את הסטטיסטיקה הייתי משווה לא צריך להיות גאון הדור להבין שאתה חזק פה מה שהוא ניסה להגיד זה וזה מה שאני אומר הרבה זמן זה לא משנה מה יש לך אלא מה היריב חושב שיש לך

Papito

New member
ולמה הבנת שיש לך פה משהו חזק?

אני חושב שאם היה משחק איתך עם הבחור למעלה ואיתי, הייתי יוצא עם הרבה יותר מדלק וסיגריות לשבוע...בשיא הרצינות

אמרתי לך אתה מוזמן

בכל מקום בכל שעה שיהיה חסר לך יד רק תקראלי ונראה למי יהיה כסף לדלק וסיגריות הבעיה שלך שאתה לא יודע לקבל דיעות של אנשים אחרים וחושב שאתה גאון הדור פוקר מבסיסו הוא משחק של הטעיות של משחק מוחות אתה יכול לחשב סטטיסטיקות וסיכויים וזה סבבה אין ספק זה יתרון אבל מפה ועד לקבוע שמי שלא יודע את זה לא שחקן מה זה משנה מה יש לי ביד אם אני יודע לקרוא אותך אם אני אדע שאין לך משהו חזק אני אהמר בגדול ואתה רוב הסיכויים תברח פוקר זה יכולת קריאה נטו זה היכולת להעמיד פנים וכל המתימטיקה בעולם לא תעזור לך מול שחקן עם אינסטיקטים טובים גם אם הוא לא טוב במספרים

Papito

New member
אני חושב שלקבוע ניתוח פסיכולוגי עליי

כשאתה לא יודע אפילו את השם הפרטי שלי, רק הופך אותך ליותר אפס ממה שכבר הראית עד עכשיו. איפה כתבתי שאני גאון הדור בפוקר, או שאני לא מקבל דיעות של אחרים? וכן מי שלא יודע סטטיסטיקות ואחוזים באופן הכי בסיסי, בעיניי הוא לא שחקן.

כי אתה קוטל כל מי שלא בדיעה שלך

ואפס תקרא לאבא שלך אתה לא צריך לכתוב רואים את זה בתגובות שלך אתה לא שמת לב מה שהוא אמר וישר קפצת עליו עם האחוזים שלך

למעלה