מה אתם שונאים?

הבעיה היא

שהוא לא יודע לקבל ביקורת וקוטל כל מי שלא חושב כמוהו כנראה הוא עוד לא התבגר בסדר יש גם כאלה

Papito

New member
ועוד משהו קטן

אנשים כמוך גורעים מהנסיונות שלנו להפוך את הפורום למקום כן איכותי. אז אני מבקש ממך, פעם הבאה שאתה רואה את השם שלי עם הודעה שכתבתי, אני יודע שיהיה לך קשה, אבל אני מבקש שלא תגיב לי ושלא תתייחס אליי. למה? אני פשוט לא רוצה להיות מוזכר לידך, ולא רוצה שום קשר אלייך, אתה רואה הודעה שלי? תקרא ותעבור הלאה. אל תגיב לי אל תדבר איתי, אל תיצור שום קשר אליי או איתי

shaywh

New member
הדברים שאתה אומר לא לגמרי

קשורים אחד לשני. לדעת מה ההסתברות לא אומר לא לשחק ידיים לא חזקות ולא אומר ששחקן לא מבלף. להגיד תשאלו את גאס האנסן זה בכלל לא קשור. זה ששחקן אגרסיבי לא אומר שכל אחד יכול פשוט להעלות כל הזמן עד שהוא יהפוך למליונר. שלא לדבר על זה שהאנסן שולט מצויין בסטטיסטיקה ומשתמש בה כל הזמן. אבל אנשים רואים קטעים ישנים שלו מבלף ובטוחים שזה כל המשחק. משום מה הם עדיין לא עשו את אותם סכומים שהוא עשה מפוקר.

אני יכול להראות לך הרבה ידיים מהגמר האחרון;

ברור שכל הזמן להקפיץ לא יעזור מה שאנחנו טוענים זה שאם קראת שהשחקן מחזיק ביד בינונית הימור גבוה בלי יחס לסטטיסטיקה יבריח אותו פוקר זה לא רק משחק של סטטיסטיקה

קיי ריס

New member
פאפיטו יקירי

אל תתפלצן ואל תגיד דברים שלא אמרתי ובמיוחד בתור אדם שמקדם את הספורט הזה אל תציג אותי כמי שבגללו הספורט הזה נקרא הימורים נתונים יש בכל דבר גם במים שאתה שותה וגם באוכל שאתה אוכל הכל זה נתונים השאלה כמה נתונים ומה הם אומרים בשבילך לא אמרתי שזה משחק מזל והדוגמא שלי אומרת בדיוק ההפך (טיפש) זה פוקר זה לא מטמטיקה כי יש לך נעלמים x-y אבל יש הסתברות יש אחוזים ואם תשים לב בדוגמא שנתת לקחת את הדוגמא הכמעט הכי טובה שהולכת לטובתך תשים דוגמא נטרלית של 50 50 ותבין על מה אני מדבר כל מה שאמרתי זה בשביל לומר לאנשים שיש אנשים שלוקחים קופות עם כלום ביד וזה לא הופך אותם לשחקנים לא טובים או מזליסטים ויש כאלו שעושים מזה קרירה... פוקר הוא לא מטמטיקה ולא משחק מזל הוא משחק אופי עם שילוב של מטמטיקה ומזל וזה מה שאני אומר!!! ואם אתה מרגיש פושע כנראה אתה כזה אני כבר 7 שנים משחק פוקר ולא הרגשתי שנייה פושע ולא הרגשתי מהמר ועשיתי כסף פוקר זה משחק חברתי מעניין מענג עם המון יצר חיובי תשקול מילים ליפני שאתה מצייר אנשים כמו שציירת .......אידיוט

תגובה יפה

חוץ מהאידיוט בסוף אל תרד לרמה שלו הוא חושב שהוא המציא את הפוקר מי שלא יודע סטטיסטיקה לא שחקן חחחח לדעתי הכל בפוקר זה קריאה לדעת לשים לב לפרטים קטנים ויכולת משחק לשדר ליריב את היד שאתה רוצה שהוא יחשוב שיש לך

DoubleN

New member
"לשדר ליריב את היד

שאתה רוצה שהוא יחשוב שיש לך" מה אתה אורי גלר?

לא אורי גלר

אבל יש הרבה פסיכולוגיה בפוקר ועל ידי שפת גוף ביטחון והעלאה נכונה אתה יכול לגרום ליריב לעשות פולד גם לידיים חזקות יותר מה שנקרא בלוף וקח לדוגמא את המהלכים של דוואן הוא מלך בזה וגם את גאס הנסן

ומצאתי את הדוגמא הכי יפה

למה שאני טוען תקלוט את היד הראשונה זה לשדר ליריב את מה שאתה רוצה שהוא יחשוב

modz0r

New member
לא דוגמא טובה

הם שיחקו פה 72, שאומר שמי שמנצח עם 72 כל שאר השחקנים מביאים לו כסף, ולכן הוא שיחק ככה. בכל מצב אחר, הוא לא היה משחק ככה עם היד הזאת. אגב, מה שכן אפשר להשתמש בזה, זה שהוא פשוט היה אגרסיבי עם איך שהוא שיחק, ולא השווה לרייזים מטורפים ואז לאולאין בלי כלום, כמו השני.

זה כן

כי הלמוט שיחק בדיוק כאילו הוא מחזיק מלכות ולכן מטיסאו זרק את היד הלמוט פשוט שיכנע את מטיסאו שהוא על פול וזה לא משנה מה היה לו ביד או למה הוא עשה את זה זה שהשווה לאולאין פשוט עשה טעות שהסתדרה לו לבסוף

modz0r

New member
הוא לא שם אותו על מלכות, זה בכל מקרה

הוא אפילו ציין שהוא יכול לשחק ככה עם אסים או 72, ככה שאם כבר הוא שם אותו על אסים. אני עדיין חושב שאם הם לא היו משחקים 72, היד היתה נראת שונה לחלוטין.

הוא אמר אחרי כמה סיבובים

אני אמרתי או שהוא עם 72 או עם המלכות זה היה 50 50 ונכון בלי ההסכם על ה72 היד היתה שונה אבל הוא הצליח לנצח איתה רק בזכות הפסיכולוגיה

אני הכי שונא שאנשים משווים לי

שאני טוב עליהם ושיש להם יציאה לסטרייט או רק קלף אחד שיכול להציל אותם,ואז הוא יוצא והם שמחים! ומתנהגים כאילו שהם עשו את ההחלטה הנכונה! אני יכול להבין שבן אדם שמח מזה אבל רבאק! אל תשחק אותה כאילו אתה גאון או משהו,לא היית צריך להיכנס סתם לדוגמא מישהו עשה לי רייז לפני הפלופ,עשיתי לו אול אין והוא השווה היה לו K 7 אוף סויט והיה לי פוקט אס נפתח לו הסטרייט על הריבר והו התנהג כאילו הוא עשה את הבחירה הכי חכמה בעולם מטומטם

למעלה