מה אתן לובשות היום?

תולי01

New member
תקשיבי, זה נראה מעולה עלייך !

כבר ראיתי סווטצ'ים שלו והצבע הזה היה נראה לי קצת חיוור ולא עשה לי את זה ברמות מטורפות, אבל הוא נראה פשוט מדהים עלייך ! כל כך יפה עד שאני שוקלת אותו לעצמי.....

Harlot

New member
תודה

אבל הוא אכן חיוור עליי. צריך לזכור שהתמונה מתמקדת באצבעות ומוציאה ממנו איזושהי נוכחות, שבמציאות, ב Total look, נעדרת ממנו כליל. כשאני לובשת אותו הוא כמעט לא נראה. אני כן אוהבת אותו כי יש בו משהו שיקי, אבל מצד שני - אני לא בדיוק טיפוס שיקי כך שהוא לא לגמרי אני. אם לשפוט לפי ההתרשמות שלי ממך עד כה - נראה לי שהוא גם לא בשבילך. זה לק בשביל אפי!

תולי01

New member
א - הה ! תודה שכתבת !

אני מבינה לגמרי את הכוונה שלך ואם כך, כנראה שאני באמת אדלג עליו.......אם כבר חיוור ושיקי, הלבן מהקולקצייה האחרונה של קולור קלאב נראה לי יותר מיוחד..... ובלי קשר, בדר"כ מעדיפה צבעים לא חיוורים, כי אני מרגישה שהם מחמיאים לגוון העור שלי, אבל עדיין, אני אוהבת שיש לי כמה כאלה כדי לשים במצב רוח המתאים

../images/Emo99.gif וואו! מקסים עלייך!

ואני לא חובבת גדולה של פסטלים אבל עלייך זה נראה וואו לגמרי. ויש לך ציפורניים יפהפיות!

Harlot

New member
תודה רבה!

אבל למען ההגינות אודה שהתמונה יצאה קצת מחמיאה מדי ובמציאות הוא נראה עלי פחות טוב ובטח שלא וואו. ואני דווקא כן חובבת פסטלים...

נופ ר

New member
לק סגול של ביוטי קייר

פעם ראשונה שניסיתי את הלק הזה... עלה 5 ש"ח באיזה סטנד ליד שינקין בתל אביב... הריח שלו מסריח, מאוד מסריח, והוא היה טיפה דליל וברגע ששמתי את הטופ קואט נעלם הריח והטופ קואט מאט מייבש מהר מאוד. אבל הצבע פשוט מטריף!!! זה סגול. פשוט סגול מאוד חזק ובולט. אין לי הגדרה לצבע הזה. הוא שימרי ומבריק אבל לפעמים כשאני שמה לק יוצאות לי עליו בועות- נראה לי שזה בגלל שיש לי שומניות על האצבעות- אני חושדת במסיר לק של אורלי אז מרחתי את הטופ קואט של אסי- מאט אבאוט יו, ולדעתי יצא מהמם!!!! הצבע פשוט קופץ מהאצבעות!! והבועות נעלמו
והנה תמונה לשיפוטכן

נופ ר

New member
לא יודעת, מתחת רשום 13

ולמעלה רשום 186
בכל מקרה אי אפשר לפספס אותו על הסטנד, הוא סגול חזק מאוד

צונית

New member
OPI - פיאסטה בקנקון!

חחחחחח סתם
בעברית זה נשמע רע, נראה לי שאם ננסה לתרגם את השמות של הלקים נצא עם כמה שמות מאוד הזויים.... קיצר אני היום עם OPI - CANCUN FIESTA הוא קצת יותר אדמדם מבתמונה, ובמריחה אפילו שמתי לב לשימר עדין ומהמם (שאחרי יומיים לבישה דהה ועכשיו אין שימר ואין נעליים).

אצלי- Meet me on the star ferry

מקולקציית הונג קונג של OPI בהתחלה הוא עיצבן אותי [טוב נו, 00:00 בלילה זו לא שעה למרוח לק] כי הוא זקוק לשלוש שכבות לפחות אבל אח"כ התאהבתי בו מחדש . מהמם!
התמונה באדיבות סקרנג'י

תולי01

New member
עדיין את הורוד של פינגר פיינטס

שמתי אותו לפני יומיים ואני ממש גאה שהחזקתי איתו עד עכשיו ! ועכשיו - הגיע הזמן להוריד ולהחליף לאחד חדש
כנראה שזה יהיה אחד מהסינפולים החדשים שקיבלתי בחבילה האחרונה - אני כבר מתה לנסות אותם !

ענבל30

New member
שיק 201

סווטצ'ים ראויים אפשר לראות בבלוג של מעיין: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?Blogid=120825 אני כמובן לא הספקתי לצלם
קיצרתי את הציפורניים לגמרי - מה שאומר שגם הגימור של קצה הציפורן יותר מעוגל עכשיו. פחות יפה בעיני, אבל גם פחות שביר
והיום היה יום רגוע בעבודה וחזרתי עם מניקור מושלם כפי שיצאתי.
יש תקווה!

mayane21

New member
../images/Emo24.gif תודה על הפרגון ../images/Emo25.gif

שמחה שעבר עלייך יום רגוע, כן ירבו ימים כאלה.

Harlot

New member
תודה על הקישור לבלוג של מעיין

לא הכרתי אותו קודם... איך הסתירו ממני כזה בלוג עד כה?

למעלה